Authentic Power

Eén van de belangrijkste eigenschappen die je als ondernemer hebt te ontdekken is je Authentic Power. Datgene dat jou uniek maakt. Jouw eigen, originele combinatie van kennis, kunde, kwaliteiten, eigenschappen en persoonlijkheid. Want zoals jij is er echt maar 1. Vind je Authentic Power en ondernemen gaat steeds makkelijker.

leeuw

 

De afgelopen jaren heb ik (onbewust) gezocht naar mijn Authentic Power. Dan deed ik weer dit, dan deed ik weer dat, maar nooit met 100% volledige overgave. Er was altijd wel iets dat me deed twijfelen. Ik vond mezelf nog niet goed genoeg. Er waren al zoveel anderen die hetzelfde deden. En wie zat er nou in hemelsnaam op mij te wachten? Oh, vooral ook deze: eerst moet mijn website af, ik heb dus een logo nodig en deze teksten zijn ook nog niet goed.

 

Ik had geen duidelijk doel voor ogen, geen focus en er gebeurde daardoor ook heel weinig. Ik zwabberde maar wat heen en weer. Behoorlijk frustrerend, temeer omdat ik het liefst juist iedereen wilde helpen. En ja, ook daar ging het mis. Door niet duidelijk te kiezen voor een bepaalde doelgroep zwabberde ik nog meer. Ik werd er behoorlijk onzeker van. En ging nog minder doen. En werd daar nog onzekerder van.

 

Een neerwaartse spiraal!

 

Tot ik in contact kwam met iemand die mij wees op mijn unieke gave. Iemand die geloof in mij uitsprak. Me aanspoorde eerste stappen te zetten hoe moeilijk en spannend ik dat ook vond. En ook daarna, om vooral door te gaan. En hoe anders is het nu. Sinds ik mijn Authentic Power heb ontdekt is alles veranderd. Ik heb nog geen website. Ook nog geen duizenden likes op mijn pagina. En nog zeker geen weggever of online programma. Maar wat ik wel heb is focus, flow en een duidelijk doel voor ogen. En klanten!

 

Want juist doordat ik nu zo duidelijk weet wat mijn Authentic Power is, kan ik ook duidelijk verwoorden wat ik voor iemand kan betekenen. En daarmee bereik ik precies die mensen die bij mij passen, die zich aangetrokken voelen door mijn manier van werken. Ik vertel vanuit mijn hart wat ik doe, moeiteloos. Ik kan helemaal mezelf zijn, de dingen op mijn manier doen. Ja, dat is soms op een wat knullige manier, maar hé, dat heeft ook weer zo zijn charme. Ik ervaar een enorme flow. Het ene creatiemoment na het andere ontstaat. Het leidt tot prachtige diensten waarmee ik anderen weer verder kan helpen op hun pad als ondernemer.

 

Wat is Authentic Power?

 

Authentic Power gaat over jouw kwaliteiten, talenten, ervaringen én dat wat jou voldoening geeft. Dus dat wie jij bent, wat je kunt, wat je wilt én waar je blij van wordt. Dat alles bij elkaar, ergens in het midden, daar waar alles samenvalt, dat is je Authentic Power.

 

Het is authentiek omdat het jouw unieke combinatie is! Het is buitengewoon krachtig omdat het zo dichtbij is, in jou. En je herkent het onmiddellijk als je het vindt. Je ogen gaan stralen, je hart stroomt over en je wilt nog maar één ding: aan de slag. En vervolgens gaat alles zo moeiteloos dat je het bijna niet kunt geloven.

 

Heb jij jouw Authentic Power nog niet gevonden? Dat heeft vaak te maken met de zogenaamde ‘blinde vlekken’. De dingen die jij zelf niet meer ziet, omdat ze voor jou al zo gewoon zijn geworden. Jouw talent, ach, dat valt toch wel mee. En ja, je schildert in je vrije tijd, maar joh, dat kun je toch niet gebruiken in je onderneming?

 

Maar juist datgene wat jij niet meer ziet, dat wat jou zo moeiteloos afgaat, juist dat draagt bij aan jouw Authentic Power. En dat kan dus ook die hobby zijn. Iets waar jij heel veel van afweet, wat je in een iets andere vorm ook kunt gebruiken in je bedrijf. En precies daarmee maak jij het verschil, daarmee ga jij je onderscheiden van de rest.

 

Blinde vlekken.

 

De blinde vlekken zichtbaar maken levert dus heel veel op. Want als jij weet wat jouw kwaliteiten en talenten zijn en deze samen met je ervaringen en wat jou voldoening geeft om weet te zetten in diensten die echt bij je passen, dan gaat ondernemen als vanzelf. Soms heb je iemand nodig die je helpt bij het vinden van dat wat je zelf niet ziet. En dat is helemaal niet erg. Want daardoor kom je daarna wel in een stroomversnelling. En wordt ondernemen steeds makkelijker en leuker.

 

Wil jij ook je Authentic Power ontdekken? Zodat je vanuit moeiteloosheid en flow een enorme creatiekracht kan ontwikkelen? De klanten aantrekt die echt bij je passen? Maar vind je het lastig om je blinde vlekken in kaart te brengen en om te zetten in Authentic Power? Kun je daar hulp bij gebruiken?

 

Ik ben er voor je.

 

Vraag een GRATIS inzichtsessie met me aan. Ik heb binnen een half uur jouw Authentic Power boven water…

Wil je stoppen met strugglen en starten met stralen?
Download dan nu de Break Free Gids!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.