lachend in auto 1920x550

Wil jij groeien met je bedrijf? Doe de Personal Business Check!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Vol vertrouwen ondernemen op de manier die jij wilt!

Weg met die blokkade!

Vind je het lastig om de juiste prijzen te bepalen voor de diensten die je levert?

Omdat je twijfelt aan je eigen waarde?

 

Krijg je pijn in je buik bij het idee dat je zichtbaar moet worden?

En vraag je je iedere keer af: wie zit er nou op mij te wachten?

 

Ben je een perfectionist en moet eerst alles in orde zijn voordat je echt aan de slag kunt?

Maar ben je eigenlijk bang voor afwijzing en kritiek?

DOE DAN EEN ByeByeBlokkade-SESSIE MET MIJ!

Boek nu en ik bel je om een datum te prikken.

bloem_tak

Wat is een BBB-sessie?

Voor deze sessie maak ik gebruik van een methode waarmee ik effectief en efficiënt blokkades kan verminderen. Zodat je daarna beter om kunt gaan met de gevoelens die je tot nu toe blokkeren om te doen wat je moet doen. Denk aan blokkades op gebieden zoals: geld, eigenwaarde, zelfvertrouwen, faalangst, zichtbaarheid.

Zo’n blokkade kent zijn oorsprong in het verleden. Ooit heb je een gebeurtenis met de daarbij behorende zintuigelijke ervaring aan elkaar gekoppeld tot een herinnering. Een voorbeeld. Je liep op straat, er kwam een hele grote hond blaffend op je afgerend en jij stond vastgenageld aan de grond. Voila, een gebeurtenis en een gevoel is samen een herinnering geworden. Bij soortgelijke triggers in het heden schiet je onbewust direct weer in het gevoel van het verleden. Zo kan het dat je nu bijvoorbeeld direct in datzelfde gevoel schiet als er een grote, stevige man hard op je afgelopen komt. Direct schiet jij –onbewust- naar het gevoel van de eerste keer dat jij je bedreigd voelde. Terwijl die man wellicht alleen maar hard op weg was naar de bus die hij dreigde te gaan missen.

En zo zijn ook de blokkades die te maken hebben met geld, eigenwaarde, zelfvertrouwen, faalangst en zichtbaarheid terug te herleiden tot een eerste gebeurtenis. Dat kan een opmerking zijn geweest van je ouders, een moment waarop je gepest werd, een negatieve ervaring op school. Iets dat jou toen heeft geraakt en waar je nu onbewust nog steeds door geleidt wordt. En vooral: wat je nu tegenhoudt voluit te ondernemen op de manier die jij wilt!

We sporen door het stellen van slechts 4 vragen die eerste gebeurtenis op . Door aan het gevoel te denken waar je nu steeds op blokkeert en ondertussen met je ogen mijn vingerbeweging te volgen koppelen we de gebeurtenis los van het gevoel. Zo wordt de negatieve lading van de herinnering of situatie afgehaald. De herinnering blijft maar het nare gevoel verdwijnt en blijft echt weg. Het resultaat is dat jij vrijuit kunt leven en doen wat je moet doen.

We werken dus helemaal vanuit het gevoel en dit betekent dat je mij niet eens het hele verhaal hoeft te vertellen. Je hoeft alleen het gevoel te voelen dat bij een herinnering of situatie hoort. Dat is dus ook de enige voorwaarde: dat je goed het gevoel bij een herinnering of situatie kunt voelen.

Wil jij afrekenen met de zinloze blokkade die je tegenhoudt écht de stappen te zetten die je wilt zetten?

Boek dan nu een BBB-sessie!

Hoe zou het voor jou zijn als je...

bloem_tak

Vol zelfvertrouwen zichtbaar durft te worden?

bloem_tak

Zonder schaamte goede prijzen durft te vragen?

bloem_tak

Afwijzing en kritiek niet meer als pijn ervaart?

bloem_tak

Eindelijk af bent van onzekerheid?

bloem_tak

Tevreden kunt zijn met goed genoeg?

bloem_tak

Voluit kunt ondernemen op jouw eigen manier?

MENTALE VRIJHEID + EMOTIONELE BEHEERSING
= INNERLIJKE RUST

We zijn allemaal opgegroeid met angsten, zorgen en belemmerende overtuigingen. En daar horen bepaalde gevoelens bij.  We kunnen met onze mind heel veel van deze angsten, zorgen en overtuigingen aanpakken door middel van cognitieve gedragstherapie, mindset oefeningen of just by saying: gewoon doen! Maar wat als er op een dieper onbewust niveau gevoelens aanwezig zijn die zo diep verankerd zitten dat je ze niet wegkrijgt met mindset?

bloem_tak

Die plotselinge pijn in buik.

bloem_tak

Die onverwachte steek in je voorhoofd.

bloem_tak

Dat benauwde of beklemmende gevoel.

bloem_tak

De aanval van paniek.

bloem_tak

De continue druk van ‘moeten’.

bloem_tak

Dat gevoel van freeze, fight of flight.

Dan kan een BBB-sessie uitkomst bieden!

Dus wil jij afrekenen met de blokkade die jou tegenhoudt écht de stappen te zetten die je wilt zetten?

Boek dan nu een BBB-sessie!

DE ACHTERGROND en DE BEHANDELING

De interventie die ik gebruik heet IEMT, wat staat voor Integral Eye Movement Therapie en is ontwikkeld door Andrew Austin uit Engeland. Hij heeft deze methode ontwikkeld als antwoord op ‘chronische problematieken’ waarbij de traditionele praattherapieën onvoldoende bleken te helpen omdat de oorzaken in het gevoelssysteem liggen. En die los je niet op door te praten. Wel door te voelen en tegelijkertijd te IEMT-en. En dat werkt fantastisch. Ik heb al tientallen klanten geholpen en blokkades zijn echt opgeheven! Klanten vertellen dat ze ook op andere vlakken een significant verschil in hun leven opmerken. Hoe mooi is dat?

IEMT is een combinatie van EMDR, NLP en Hypnotherapie en werkt zo prettig omdat je feitelijk niets hoeft te vertellen over het probleem waarvoor je komt. En omdat het redelijk eenvoudig werkt, ben je vaak in 1 sessie al klaar. Toch wil ik er voor waken het als een ‘wondermiddel’ neer te zetten, want dat is het niet. IEMT werkt namelijk niet altijd en ook niet voor iedereen. Daarom vindt er vooraf aan de behandeling altijd een intake plaats én doen we tijdens de eerste sessie een kennismakingsoefening.

Hoe lang een IEMT-sessie duurt is helemaal afhankelijk van wat er aan emoties en gevoelens bij je loskomt en hoe jij reageert op de behandeling. Ik heb IEMT-sessies uitgevoerd van een kwartier, maar ook van anderhalf uur. Dat laatste is wel maximaal hoor. Want ook al lijkt de behandeling redelijk eenvoudig, het is hard werken voor jou!

Na afloop van de sessie kun je een licht gevoel in je hoofd overhouden. En moe zijn. Het is dan ook verstandig om na de sessie zo min mogelijk activiteiten in je planning te hebben staan. Ook in de dagen erna zul je ervaren dat de sessie zijn werk doet. Ik kan het gevoel het beste omschrijven als een soort leegte in je hoofd. Dat waar je al zo lang mee hebt rondgelopen is verdwenen en je brein is op zoek naar dat deel. In de dagen erna zul je merken dat dit gevoel wegebt. En zonder dat je het echt doorhebt reageer je al anders op situaties die zich voordoen.

Klaar om die blokkades op te heffen?

Reserveer dan direct jouw plek in mijn agenda.

JOUW INVESTERING BEDRAAGT € 197,- ex btw

Het resultaat van een BBB-sessie is dat jij veel meer zelfvertrouwen hebt om precies dat te doen wat je wilt doen! Zonder nare gevoelens of blokkades die je tegenhouden. Daarnaast levert een BBB-sessie vaak nog veel meer onverwachte voordelen op. Al met al een aanrader dus voor als je steeds weer tegen eenzelfde belemmerende gedachte met bijbehorend gevoel aanloopt.

bloem_tak

Agnes van Goolen
De Schagense Snees 30
8252 KM Dronten

Contact opnemen
(06) 10 57 94 86

agnes@agnesvangoolen.nl

Bedrijfsgegevens
KVK 55565964

BTW NL188051107B01