duotone

Facebook Community

Kom je erbij?

 

In de GRATIS Break Free Community op Facebook zitten inmiddels meer dan 140 prachtige vrouwen bij elkaar! We inspireren elkaar, helpen waar het kan en uiteraard ben ik er voor jou met prikkelende vragen, uitdagende opdrachten en al mijn enthousiasme en liefde.

 

Regelmatig organiseer ik in de community de uiterst succesvolle online workshop Dromen en Demonen. In deze workshop neem ik je mee in een intense visualisatie waarin je ongegeneerd mag dromen, maar ook ongezouten kritiek ontvangt. Na afloop heb jij helder op papier staan wat je écht graag wilt in je leven en welke gedachten over jezelf je nu tegenhouden om je dromen waar te maken. Onderaan deze pagina lees je een paar prachtige reacties van deelnemers.

 

Ook ben ik regelmatig live aanwezig in de groep of via een zoomcall. Je bent dan in de gelegenheid vragen aan me te stellen. Soms is er zelfs ruimte voor een spontane coachsessie.

 

Kom je erbij?

Ik heb gisteravond de workshop Dromen en Demonen met Agnes en andere inspirerende vrouwen gedaan. Een aanrader! Ik heb nu helder wat ik wil, waarom ik dat wil en waarom dat nog niet zo is. Maar dat het wel mag en kan. Hierdoor heeft mijn twijfel een "gezicht" gekregen en kan ik er mee aan de slag.Dit is de tweede break die ik in deze groep maak. Nooit gedacht en zeker niet verwacht.Dank jullie wel en Agnes in het bijzonder!!

Gisteravond heb ik het webinar gevolgd. Het was heel bijzonder en helpt echt. Aanrader! Mijn dromen zijn heel duidelijk. Ik zag het voor me. Mijn innerlijke criticus liet ook van alles horen. Ik had niet verwacht dat er nog zoveel diep zat wat eruit is gekomen. De tranen stroomden over mijn wangen en ik kreeg pijn door mijn hele lijf. Vooral: jouw kind heeft het moeilijk dus je moet er voor haar zijn, zij staat op 1. Daar bouw je dit jaar alles om heen. Die raakte me. Dit staat mij in de weg om door te breken. Ik ga eraan werken en weer mezelf op 1 zetten. Dankjewel lieve Agnes.

Zo, dat was me een visualisatie. Op het allerlaatst toch nog snel aangemeld met duidelijke instructies naar de kids toe. De jongste die me triggerde en er alles aan zou doen om het te dwarsbomen. Dus ik moest er echt inkomen deel 1 van de visualisatie was lastig( want tja ik gun het me(zelf) niet). Deel 2 was heftig en had er geen moeite mee om te schrijven. Confronterend? Jazeker! Heftig? Yup! Waardevol? Zondermeer?! Werk aan de winkel? Understatement!

Net een heerlijk “webinar” gehad met Agnes en mede toppers. Het woord gegeven aan de dromer en de innerlijke criticus. Weer wat opruimwerkzaamheden mogen verrichten, weer wat meer inzichten mogen krijgen en bewust mogen worden. Een absolute aanrader en liefdevolle uitnodiging to shine our lights en te gaan doen, waarvoor we hier rondhuppelen. Dus, heb je je nog niet aangemeld voor a.s. donderdag, doe dit alsnog. Het is zoooo de moeite waard.

 

Agnes van Goolen
De Schagense Snees 30
8252 KM Dronten

Contact opnemen
(06) 10 57 94 86

agnes@agnesvangoolen.nl

Bedrijfsgegevens
KVK 55565964

BTW NL002099460B48