lashes

Inside Out & Outside In

Als Empowermentor en Doorbraakcoach help ik vrouwen los te breken van hun overtuigingen, systemen en structuren. Van de stemmetjes in hun hoofd, de oude opgekropte pijn waar ze al zolang mee rondlopen. Zodat ze daarna weer vrijheid ervaren en hun eigen leven kunnen leiden in plaats van te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Ik help ze om in hun ZachtKracht te komen en vooral om echt te gaan staan voor zichzelf.

 

Wat ik het allermooiste vind na afloop van een doorbraaksessie, is het verschil in uitstraling. Ik vergeet iedere keer foto's te maken van voor en na de sessie, maar ik laat iedere vrouw altijd in de spiegel kijken. En wat ze zien is amazing.

 

Ze zien als het ware een 'nieuwe' vrouw tevoorschijn komen en beseffen tegelijkertijd dat ze het zelf zijn, maar dan vele malen krachtiger en zachter. Hun buitenkant is écht een weerspiegeling van hun binnenkant geworden. Inside Out.

 

En het is zo gaaf dat ik een geweldige 4D Mascara heb gevonden waarmee ik een extra dimensie kan toevoegen aan de prachtige buitenkant van deze vrouwen. Zodat ze de innerbeauty kunnen versterken en van buitenaf binnenin nog blijer worden. Outside in.

 

Ik ben niet alleen superdol op de mascara, maar ook op het bedrijf erachter. Toen ik het persoonlijke verhaal van de twee oprichters (broer en zus) hoorde was ik helemaal om. Dit bedrijf heeft het hart op de juiste plek en hun missie sluit zo mooi aan bij mijn BREAK FREE! missie.

1-min
3-min
2-min

Missie & Missie

Break Free is ook waar dit bedrijf voor staat. Dit bedrijf helpt vrouwen die te maken hebben gehad met sexueel geweld om vrij te breken van hun schaamte, van hun onterechte schuldgevoel en van hun lage zelfbeeld. Hoe mooi is dat? Het gaat mij niet alleen om het verkopen van mascara's, het gaat mij nog veel meer om de gedachte die erachter zit. Vrouwen van binnen sterker maken en van buiten dat beetje extra geven waardoor ze nog meer gaan stralen. Schoonheid van binnen en schoonheid van buiten. Inside out & Outside in.

 

De mascara geeft je echt een buitengewoon stunning effect. Je wimpers zien eruit alsof je valse wimpers hebt, maar het is gewoon mascara! Makkelijk aan te brengen, makkelijk te verwijderen, geen irritaties, geen schadelijke ingrediënten, kortom: echt een topproduct dus. En bij Younique zijn ze er zo zeker van dat je heel blij wordt van de producten die ze leveren, dat ze de tevredenheid van alle producten garanderen. Dit maakt het kopen van de mascara dus nog gemakkelijker en zorgelozer. Want als je er niet blij van wordt, krijg je tot 90 dagen garantie! Hoe cool is dat?

 

Open Up & Make them da Bomb dus. De eerste voor jouw persoonlijke doorbraken. De tweede voor jouw prachtige looks. En die twee samen geeft je echt het Wauw effect! Inside out & Outside in.

4-min
Ontwerp zonder titel-min
7-min
bianca

Al 14 jaar werk ik als zelfstandig schoonheidsspecialiste en ben ik door de jaren heen behoorlijk kritisch geworden op nieuwe beauty producten. Ik had de prachtige foto's van de 4D mascara al gezien, maar wilde het eerst zelf ervaren. Ongeduldig gewacht op het moment dat de mascara op mijn deurmat lag! Eigenlijk was ik direct na mijn eerste testmoment al overtuigd door het zichtbare verschil tussen mijn eigen volume mascara en de magische 4D mascara. Ondanks mijn gevoelige ogen voelde ik de mascara niet zitten en kreeg ik er geen rode, jeukende en tranende ogen van. Máár sceptisch als ik ben, wilde ik natuurlijk wel weten wat voor stoffen erin zitten, dus tijd om de ingrediëntenlijst onder de loep te nemen. Mijn scepsis verdween en mijn enthousiasme werd nog groter, doordat ik geen enkele irriterende stof kon ontdekken. Kortom in alle opzichten een top product!

- Bianca -

mariska2

We willen er allemaal op ons best uit zien, toch? Hoe je dat doet, dat is voor iedereen anders. Zo heb ik jarenlang zonder make-up geleefd omdat ik diep van binnen me niet mooi voelde. En ik niet echt wilde opvallen. Nou tijden zijn veranderd, door aan de slag te gaan met mijn eigenwaarde maar ook door stapje voor stapje make-up te gaan gebruiken. Nu was dat nog niet eens zo makkelijk want ik bleek allergisch voor zo ongeveer alles. Dus ik ging al aan de minerale make-up en heb diverse mascara's uitgetest. Maar die laatste bleek een flinke uitdaging. Totdat ik kennismaakte met deze 4D mascara. Die wapperende wimpers spraken mij heel erg aan. Want lange prachtige wimpers, wie wil dat nou niet Maar het beste bleek dat het geen allergische reactie veroorzaakte. Dus eindelijk heb ik een mascara die goed voelt en me ook nog eens op en top vrouw laat voelen. Win-win!

- Mariska -

Mascara met een boodschap

Op de dop van de mascara is op een hele mooie manier het logo van het bedrijf verwerkt. Het ligt er echt bovenop, dat kun je goed voelen als je er met je vinger overheen strijkt. Het geeft het toch al prachtige omhulsel van de mascara nog net even die extra luxe touch. I love it.

 

Ik ben altijd benieuwd waar een logo symbool voor staat, dus dat heb ik opgezocht. Het logo past zo mooi bij de missie van dit bedrijf: het empoweren van vrouwen van over de hele wereld.

 

Het logo geeft een wijnstok weer die klein begint, steeds groter groeit en hoger klimt totdat ze volwassen wordt en de wereld haar ultieme potentieel toont.

 

Dit staat symbool voor de bloei en groei van de vrijheid van meningsuiting en individualiteit en laat tevens zien dat er in het hart en ziel van iedere vrouw een unieke schoonheid te vinden is, klaar om naar buiten te breken en tot volle bloei te komen.

 

Ik vind het prachtig en weet ook waarom het me zo aanspreekt... Het past namelijk helemaal bij mijn eigen labels Break Free en ZachtKracht!

 

lk zeg: Laten we allemaal tot bloei komen! Break Free! Kom in je ZachtKracht. En laat zien hoe mooi je bent. Inside & Outside!

 

kim

Ik ben Kim, moeder van twee pubers en in het bezit van een salon voor welzijn en bewustzijn... Innerlijke en uiterlijke schoonheid dus. Deze mascara kwam op mijn pad en het zag er niet alleen maar fantastisch uit, het is ook écht fantastisch! Mascara doet ontzettend veel met je uitstraling en dat willen we toch allemaal! Zowel mijn bruidjes in de salon, als mijn pubers zijn net zo enthousiast als ik! En kijk nou zelf... Het ziet er toch gewoon super vrouwelijk uit!!

- Kim -

wendy

Ik ben Wendy, 47 jaar. Ik heb echt korte, rechte wimpers en zie hoe ze verlengen als ik de mascara aanbreng, op een mooie natuurlijke manier. Ik heb dat nog niet eerder gezien. De mascara laat alle haartjes mooi los van elkaar en is hypo allergeen, fijn want ik heb veel allergieën. Ook na een uur aqua fitness en douchen zit hij er nog steeds goed op en komt er nog veel zwart op mijn oogreinigingsdoekje. Echt een top mascara deze 4D moodstruck.

- Wendy -

Informatie

Hoe is deze mascara te vergelijken met andere vezel-wimper- versterkers?

Deze Mascara is een One-Step Fiber mascara en is een gloednieuwe formulering gemaakt om je wimpers ultieme lengte en volume te geven. Het heeft een speciaal ontworpen tweezijdige borstel die Y-vormige vezels in elkaar laat vloeien, waardoor je een intens effect hebt.

Wordt deze mascara getest op dieren?

Nee, absoluut niet! Geen enkel product van Younique wordt getest op dieren.

Is de mascara waterproof?

Deze mascara is niet geclassificeerd als waterproof, maar is ontworpen om de hele dag goed te dragen en 's avonds gemakkelijk af te spoelen. Het bedrijf noemt dit waterresistant (waterbestendig). Dit is het verschil tussen die twee: Waterproof blijft zitten in bijvoorbeeld het zwembad en is hard. Waterresistant mascara is zacht en blijft de hele dag goed zitten maar gaat er af als er veel water op komt.

Is deze mascara hypoallergeen?

Ja, de mascara staat als hypoallergeen bekend. Toch willen we hier het volgende bij aantekenen.

Als mensen kunnen we overal op reageren, zowel op een stof die synthetisch, als op een stof die natuurlijk is (denk maar aan brandnetels op je huid). Dus hypoallergeen zegt op zich niet zoveel. De ingrediëntlijst is door een erkende schoonheidsspecialiste doorgespit en er zitten geen irriterende stoffen in. Wel bevat de mascara een paar conserverende stoffen met een lage irritatiegraad om het product zo lang mogelijk bacterievrij te houden. Hier ontkom je niet aan, anders zou je een mascara maar 1 of 2x kunnen gebruiken. Kortom: de mascara is zeker geschikt voor mensen met gevoelige ogen, maar er is altijd een minieme kans dat iemand toch een reactie krijgt.

Bevat de mascara collageen?

De mascara is niet geformuleerd met collageen.

Is de mascara glutenvrij?

De mascara is glutenvrij, maar er wordt niet gegarandeerd dat er geen kruisbesmetting mogelijk is.

Is de mascara vegan?

De mascara bevat synthetische bijenwas in, maar doordat dit sporen kan bevatten van bijenwas, krijgt de mascara toch niet het stempel vegan.

Hoe lang gaat deze mascara mee?

De mascara gaat twee tot drie maanden mee als je hem elke dag gebruikt.

Wat als ik niet tevreden ben over het product?

Bij Younique zijn ze er zo zeker van dat je heel blij wordt van de producten die ze leveren, dat ze de tevredenheid van alle producten garanderen. Dit maakt het kopen van de mascara dus nog gemakkelijker en zorgelozer. Want als je er niet blij van wordt, krijg je tot 90 dagen garantie! Hoe cool is dat?

mascara tbv website-min
3-min
mascara tbv website(2)-min

Agnes van Goolen
De Schagense Snees 30
8252 KM Dronten

Contact opnemen
(06) 10 57 94 86

agnes@agnesvangoolen.nl

Bedrijfsgegevens
KVK 55565964

BTW NL002099460B48