bij hek min

Wil je stoppen met strugglen en starten met stralen?
Download dan nu de Break Free Gids!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ik ken jou!

Jij bent die dochter, moeder, vrouw of vriendin die al jaren alle ballen in de lucht houdt, voor iedereen klaar staat en altijd als laatste het licht uitdoet! Je bent best tevreden met hoe je leven tot nu toe is verlopen maar toch knaagt er de laatste tijd iets...

 

Je mist het echte geluk in je leven en je voelt aan alles dat het tijd is voor verandering. Hoe en wat is je nog niet helemaal duidelijk, maar het vooruitzicht van nog jaren op deze manier doorgaan is zeker niet wat jij voor ogen hebt.

 

Klopt het?

Ik weet hoe bij jou gaat!

afbeeldingen website

Je hebt constant het gevoel dat je van alles moet en dat de dingen gaan zoals ze gaan zonder dat jij daar invloed op hebt (en je denkt heel vaak dat dit aan jou ligt).

afbeeldingen website

Je vindt het diep van binnen ook eigenlijk doodeng om keuzes te maken, want dan wordt het ineens zo definitief (en stel je voor dat het dan misgaat…brrr eng).

afbeeldingen website

Je vindt het lastig om prioriteiten te stellen (met name wat jezelf betreft).

afbeeldingen website

Je vindt het lastig om voor jezelf op te komen (de ander kan het toch veel beter).

afbeeldingen website

Je past jezelf regelmatig aan aan dat wat anderen van jou verwachten en het lukt je niet om je eigen keuzes te maken (waar je dan achteraf natuurlijk weer van baalt).

afbeeldingen website

Je stelt je plannen steeds uit omdat je denkt dat er eerst aan allerlei voorwaarden moet worden voldaan (en het irriteert je dat je dit doet)

afbeeldingen website

Je voelt je onvoldoende gehoord of gezien (dat voel je eigenlijk al een tijdje al zo).

afbeeldingen website

Je hebt het iedere dag druk, maar niet met de dingen die jou voldoening en energie geven (en weer een dag voorbij waarop je niet echt gelukkig bent met jezelf).

Ik weet ook wat je denkt!

Is dit alles?

Wie ben ik nou echt?

Wat vind ik belangrijk in mijn leven, wat geeft mijn leven zin?

Waar gaat mijn hart sneller van kloppen, waar wordt ik echt blij van?

Wat wil ik doen met de jaren die nog voor me liggen?

Ik weet zelfs dat je twijfelt...

Aan jezelf, aan het leven, aan je relatie, je werk, je eigen mogelijkheden. Je vraagt jezelf af of je het allemaal wel waard bent. Of je wel goed genoeg bent. Wie er op jou zit te wachten. Je leest stapels artikelen over hoe jij meer zelfvertrouwen kunt krijgen, een andere mindset, een mooier lichaam, maar je kunt er maar niet toe zetten ook echt stappen te gaan ondernemen om het roer om te gooien. Het moet in ieder geval niet al te moeilijk zijn, zo’n verandering. Het is tenslotte al spannend genoeg…

afbeeldingen website
vensterbank

Hoe ik dit allemaal weet?

Been there, done that! Alles wat hierboven staat? It was me! De onzekerheid, die stemmetjes, het wel willen maar niet weten hoe, ik herken het zo. Ik durfde ook niet te gaan staan voor wie ik ben. Ik had de geboorte van mijn zoon nodig om te ontdekken wie ik ben, wat ik kan, wat ik wil. En natuurlijk was het daarmee niet in 1x ‘over’. Het bracht niet in 1x het zelfvertrouwen dat ik nu heb. Het 100% puur mezelf zijn. Natuurlijk niet. Maar… door mezelf steeds te blijven ontwikkelen ontstonden er keer op keer doorbraken en inzichten. En steeds vaker dacht ik: ‘Wacht eens even. Het is allang goed genoeg. Ik ben allang goed genoeg.’ En vanaf dat moment is alles in een stroomversnelling gekomen. Ik weet dus inmiddels dat het echt kan en wat er voor nodig is om 100% puur mezelf te zijn. En ik weet ook wat jij er voor nodig hebt om 100% puur jezelf te zijn.

Dit is wat jij nodig hebt!

Net als bij mij zijn het jouw persoonlijke blokkades, beperkende gedachten en beren op de weg die je tegenhouden het leven te leiden dat je écht graag wilt. Dus zul je de oplossing ook in jezelf moeten vinden. Wat je nodig hebt is dus het lef en de durf om kritisch naar jezelf te kijken! Om naar het diepste van je ziel te gaan, je demonen aan te kijken en je blokkades te doorbreken. Om te ontdekken wie je echt bent en hoe JIJ jouw leven wilt vormgeven, los van dat wat anderen van je verwachten. Om daar vervolgens ook voor te gaan staan. En ja, dat dat spannend is, dat weet ik. Maar geloof me, je gaat écht pas het geluk vinden, de rust en ontspanning, als je hier doorheen gaat. Als je dit durft.

Want dit is wat jij liever wilt!

Rust in je hoofd en een ontspannen lijf.

Vol zelfvertrouwen in het leven staan.

Je vrij voelen om de keuzes te maken die echt bij je passen.

Doen wat je zelf graag wilt en waar je goed in bent.

Helemaal jezelf kunnen en mogen zijn.

Het gevoel hebben dat je er toe doet.

Meer liefde en vertrouwen in je leven ervaren.

Gewoonweg hartstikke gelukkig zijn. En dan vooral….met jezelf!

logo-puur-jezelf
lachend in auto 1920x550

En ook jij kunt dat bereiken!

Echt waar. Kijk maar naar mij. Ik ben een oer-Hollandse, nuchtere vrouw die van heel ver komt wat zelfvertrouwen betreft. Je zult het nu misschien niet van me zeggen, maar men, wat heb ik mezelf lang, heel lang, veel te klein gehouden. Lees mijn persoonlijke verhaal maar eens, dan krijg je een beeld. Maar goed, ik heb me ontwikkeld tot een prachtige, krachtige vrouw. Nee, dat is niet zonder slag of stoot gegaan, dat kan niet. Het doet hier en daar pijn, dat hoort erbij. Het is ook niet in 1 nacht gebeurd, duhhh. Maar ik weet uit eigen ervaring dat het wel kan. Het is echt mogelijk. Je kunt veranderen. Je kunt een betere versie van jezelf worden. Ook jij!

Dit is hoe je het doet!

Kom in actie en begin gewoon klein! Iedere reis begint tenslotte met een eerste stap. En dat hoeft echt geen reuzensprong te zijn. Maar om echt gelukkig te worden en vol zelfvertrouwen in het leven te staan, moet je nu wel wat gaan doen. Gelukkig hoef je het niet zelf te doen. Je hebt mij gevonden. Ik begeleid je naar zoveel zelfvertrouwen, dat jij echt die verandering doormaakt die je voor ogen hebt. Zodat jij je eigen toekomst kunt creëren, helemaal zoals jij dat wilt.

 

Ik heb al mijn ervaringen, kennis, tips en trics verzameld en gebundeld tot krachtige programma’s. Zowel offline als online. Zowel individueel als in groepsverband.  Alles gericht op jouw persoonlijke groei.

 

Dus kom in actie en doe iets!

 

Neem een kleine stap en meld je aan bij de Community BREAK FREE! Dan leer je me eerst wat beter kennen. En ik jou. Er komt dan vanzelf een moment (of niet :-)) waarop onze wegen elkaar kruisen.

 

Durf je al meteen een iets grotere stap te nemen en wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Klik hieronder op 1 van de buttons en wie weet spreken we elkaar binnenkort.

 

Welke keuze je ook maakt, onthoud: het is ook voor jou de hoogste tijd om 100% puur jezelf te zijn!

logo-puur-jezelf

BREAK FREE!

“Doe gewoon wat je wilt doen. Het is JOUW leven!”

Agnes van Goolen
De Schagense Snees 30
8252 KM Dronten

Contact opnemen
(06) 10 57 94 86

agnes@agnesvangoolen.nl

Bedrijfsgegevens
KVK 55565964

BTW NL002099460B48