marilyn min

Wil je stoppen met strugglen en starten met stralen?
Download dan nu de Break Free Gids!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Houd je ervan om geïnspireerd te worden?
Gun jij jezelf af en toe een vleugje luxe?
En kun je wel wat wijsheid gebruiken?

Ook dan ben ik er voor jou!

Ik hou van diversiteit. Van het meerdere 'dingen doen'. Van ondernemen op mijn eigen manier. Ik had er een aantal BREAK FREE! momenten voor nodig om zover te komen, maar nu doe ik het gewoon. Ik wil daarmee laten zien dat je beste meerdere dingen naast elkaar kunt doen als je dat wilt. Voor mij voelt het als heel rijk in geluk en in vrijheid.

 

Coachen en trainen zal bij mij altijd op de eerste plaats blijven staan, maar ik vind het heerlijk om daarnaast ook bezig te zijn met creëren, inspireren en motiveren. En bovenal houd ik ervan om alles met elkaar te mixen en matchen. Daarbij vind ik het wel belangrijk dat alles wat ik doe goed op elkaar aansluit en elkaar versterkt. En dat doet het, kijk maar.

In het kort

In ieder geval is er natuurlijk de gratis fb community BREAK FREE! Ben je nog geen lid van deze community, meld je dan direct aan en follow the flow.

 

Er is een pagina waar ik je meer vertel over de etherische oliën van Young Living, de Drop some Oil University en het Drop some Oil Wisdomcards Carddeck dat ik heb ontwikkeld. Tijdens mijn coaching zet ik regelmatig etherische oliën in. De oliën werken namelijk op precies dezelfde niveau's als de dimensies uit mijn ZachtKracht model en zijn daarmee een prachtige aanvulling op mijn coaching en training.

 

En omdat ik heerlijk vind mijn hersenspinsels op te schrijven en anderen ermee te inspireren, vind je ook nog een pagina met mijn blogstories. Ik wens je heel veel leesplezier!

 

 

Dit zeggen anderen over Agnes

afbeeldingen website

‘Waar ik voor het gesprek nog niet zo goed wist welke prioriteiten ik moest stellen, wist ik dat na ons gesprek veel beter. Ik kom nog steeds tijd te kort maar dat inzicht alleen al maakt dat ik dus ergens ruimte moet maken of dingen moet laten. Na ons gesprek heb ik de keuze gemaakt om me op één bepaalde richting te focussen. En heb ik meteen een filmpje opgenomen en posts geschreven.’

- Floor -

afbeeldingen website

‘Agnes is echt een heerlijk warm mens. Het was voor mijn gevoel gelijk vertrouwd. Alsof ik haar al jaren kende. Ik heb het gesprek dan ook als super positief ervaren. Het heeft me net dat extra vertrouwen in mijzelf gegeven waar ik het afgelopen jaar al hard aan gewerkt had. Fijn om dan toch even de bevestiging te krijgen dat ik goed bezig ben, dat kleine stukje bevestiging heeft mij erg gesterkt.’

- Mirjam -

afbeeldingen website

‘Ik heb mijn sessie met Agnes als concreet ervaren, in contact, ze vraagt door. Het gesprek heeft me het inzicht gegeven dat ik niet durfde te kiezen (zie je hier de verleden tijd in dat ‘durfde’?) voor m’n doelgroep en dat ik tijdens het gesprek met Agnes de weg vrijmaakte door te gaan zien waarom ik niet durfde en dit los kon laten. Na het gesprek voelde ik me erg opgelucht en vrolijk, ook merkte ik dat ik me gesteund door haar voelde.’

- Annemieke -

afbeeldingen website

‘Wat een fijn gesprek! Mijn doelgroep zijn we niet eens aan toegekomen omdat er eerst nog iets moest gebeuren. Door de vragen die Agnes stelt, word je echt gedwongen na te denken of je het wel allemaal helder hebt. En meteen kwam ik tot mooie formuleringen, fijn om daar op voort te kunnen borduren! Agnes, je hebt me echt verder geholpen! Heel erg bedankt voor je heldere vragen en nadenkertjes. Je blijft nog lang in m’n hoofd zitten.’

- Sandra -

Agnes van Goolen
De Schagense Snees 30
8252 KM Dronten

Contact opnemen
(06) 10 57 94 86

agnes@agnesvangoolen.nl

Bedrijfsgegevens
KVK 55565964

BTW NL002099460B48