lachend in auto min

Wil je stoppen met strugglen en starten met stralen?
Download dan nu de Break Free Gids!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ben jij klaar om vrij te breken?
Te gaan staan voor wie jij bent?
En een leven te leiden dat bij jou past?
100% puur jezelf?

 

Wacht dan niet langer en zet de stap!
Vind je het spannend?

Of lastig omdat je niet weet waar je moet beginnen?

Don't worry, ik ben er voor jou!

Ik geloof er heel sterk in dat jij zelf jouw leven en jouw toekomst kunt bepalen. Een leven waarin jij precies de dingen doet die jij leuk vindt en waar jij goed in bent. Ik geloof er ook in dat je dat niet helemaal alleen kunt. En ik geloof er nog sterker in dat dit ook helemaal niet hoeft.

 

Als Empowermentor & Doorbraakcoach ben ik er voor jou. Ik ondersteun jou op weg naar mee vrijheid in denken, doen, voelen en zijn. En daarmee help ik je groeien. Je hoeft het dus echt niet alleen te doen.

 

Mijn werkwijze kenmerkt zich voornamelijk door authenticiteit. Ik ben geen coach die volgens bepaalde methodes werkt. Ik mix en match alles door elkaar, 100% afgestemd op jou. Een vleugje magie van Agnes noemen mijn klanten dat. Kom je het ervaren?

 

Klik hieronder op een blok van jouw keuze en lees wat ik voor je kan betekenen. Onder het blok lees je nog wat meer over mij, over ZachtKracht en wat anderen over mij zeggen.

Over Agnes

EmpowerMentor. Break Free-coach. Nieuwsgierig Aagje. Mega geïnteresseerd in mensen en altijd op zoek naar het verhaal achter het verhaal. Agnes is sinds 2011 onderneemster maar al zo lang als ze zich kan herinneren bezig met persoonlijke ontwikkeling. Van zichzelf, maar net zo goed als van anderen. Haar levenservaring en spirituele wijsheid in combinatie met gevolgde (coach-)opleidingen, trainingen en workshops maakt dat ze krachtig, zelfverzekerd en bewust in het leven staat. Vanuit die basis -ze noemt het zelf ZACHTKRACHT- begeleidt ze ondernemende vrouwen die vastlopen in hun persoonlijke en/of zakelijke leven. Ze is een expert op het gebied van inzicht krijgen in jezelf door doelgericht te werk te gaan. Haar grootste kracht ligt in haar inlevingsvermogen en ze weet dan ook binnen zeer korte tijd de kern van de blokkade te raken. Vanaf daar gaat het snel.

 

Agnes is enthousiast, inspirerend, krachtig en warm en bovenal: 100% puur zichzelf. En dus gelukkig. Nu ze zelf dagelijks dit geluk ervaart heeft ze nog maar 1 missie en dat is jou helpen ook dat geluk te bereiken. Ze begeleid je met liefde en geduld om door je blokkades heen te breken zodat je daarna weer helemaal in je kracht staat om de juiste keuzes te maken op het gebied van relaties, gezondheid, geld en tijd. Kort en Krachtig, dat is waar Agnes van houdt, maar altijd met respect voor jouw proces en 'een vleugje magie', zoals haar klanten het noemen.

 

Het resultaat? Na een sessie met Agnes heb je oude ballast los gelaten en ben je klaar voor een nieuwe koers. Je staat stevig in je ZachtKracht en gaat van Zelftwijfel naar Zelfvertrouwen! De ervaring leert dat je na een traject met Agnes meer rust en ruimte ervaart om 100% puur jezelf te zijn.

logo-puur-jezelf

Over ZachtKracht

ZachtKracht staat voor de balans tussen Zijn & Voelen aan de ene kant en Denken & Doen aan de andere kant. Zijn deze vier met elkaar in balans, dan kun je Groeien. Zowel persoonlijk als zakelijk.

 

Het ZachtKracht-model is een visuele weergave van de holistische manier van werken weer die Agnes hanteert. De vijf dimensies zijn vertegenwoordigd in dit model door de woorden Zijn, Voelen, Denken, Doen en Groeien. Maar ook het spiegelwerk met haar Innerlijker Vader, Moeder, Man en Vrouw en meer recent Nine Star Ki met de elementen Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal sluiten naadloos aan bij dit model.

 

ZachtKracht staat ook voor de fysieke ervaring die je opdoet als je bij Agnes een sessie of traject doorlopen hebt. Ze laat je niet eerder los dan wanneer jij jouw eigen ZachtKracht ook echt hebt gevoeld. ZachtKracht is de staat van zijn waarbij je stevig verankerd op de grond staat én tegelijkertijd mee kunt blijven bewegen. Heb je jouw eigen ZachtKracht eenmaal gevoeld, dan wil je daarna niet anders meer.

 

Tenslotte staat ZachtKracht voor het unieke en onderscheidend vermogen van Agnes! Zij is Zacht en Kracht tegelijk. Ze schuwt er niet voor om precies dat te benoemen wat er bij jou speelt, maar gaat ze met jou aan het werk, dan is het één en al zachtheid en energetisch werk. En dan ervaar je de magie van Agnes.

Zachtkracht-zijn-voelen-denken-doen-groeien
hek 1920 x 550

Dit zeggen anderen over Agnes

afbeeldingen website

‘Waar ik voor het gesprek nog niet zo goed wist welke prioriteiten ik moest stellen, wist ik dat na ons gesprek veel beter. Ik kom nog steeds tijd te kort maar dat inzicht alleen al maakt dat ik dus ergens ruimte moet maken of dingen moet laten. Na ons gesprek heb ik de keuze gemaakt om me op één bepaalde richting te focussen. En heb ik meteen een filmpje opgenomen en posts geschreven.’

- Floor -

afbeeldingen website

‘Agnes is echt een heerlijk warm mens. Het was voor mijn gevoel gelijk vertrouwd. Alsof ik haar al jaren kende. Ik heb het gesprek dan ook als super positief ervaren. Het heeft me net dat extra vertrouwen in mijzelf gegeven waar ik het afgelopen jaar al hard aan gewerkt had. Fijn om dan toch even de bevestiging te krijgen dat ik goed bezig ben, dat kleine stukje bevestiging heeft mij erg gesterkt.’

- Mirjam -

afbeeldingen website

‘Ik heb mijn sessie met Agnes als concreet ervaren, in contact, ze vraagt door. Het gesprek heeft me het inzicht gegeven dat ik niet durfde te kiezen (zie je hier de verleden tijd in dat ‘durfde’?) voor m’n doelgroep en dat ik tijdens het gesprek met Agnes de weg vrijmaakte door te gaan zien waarom ik niet durfde en dit los kon laten. Na het gesprek voelde ik me erg opgelucht en vrolijk, ook merkte ik dat ik me gesteund door haar voelde.’

- Annemieke -

afbeeldingen website

‘Wat een fijn gesprek! Mijn doelgroep zijn we niet eens aan toegekomen omdat er eerst nog iets moest gebeuren. Door de vragen die Agnes stelt, word je echt gedwongen na te denken of je het wel allemaal helder hebt. En meteen kwam ik tot mooie formuleringen, fijn om daar op voort te kunnen borduren! Agnes, je hebt me echt verder geholpen! Heel erg bedankt voor je heldere vragen en nadenkertjes. Je blijft nog lang in m’n hoofd zitten.’

- Sandra -

Agnes van Goolen
De Schagense Snees 30
8252 KM Dronten

Contact opnemen
(06) 10 57 94 86

agnes@agnesvangoolen.nl

Bedrijfsgegevens
KVK 55565964

BTW NL002099460B48