lippen stiften 1920x550

Wil jij groeien met je bedrijf? Doe de Personal Business Check!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Een doorbraak in jezelf betekent een doorbraak in je bedrijf!

Je hebt de laatste tijd steeds vaker het gevoel dat je wordt geleefd door je bedrijf en beetje voor beetje raak je jezelf kwijt. Je hoofd zit vol met ideeën en plannen maar er komt niet echt iets concreets uit je handen omdat je niet meer weet waar je moet beginnen. Daarnaast frustreert het je enorm dat het je niet lukt om op eigen houtje door die muur heen te breken. Je weet niet meer WAT je wilt doen en ook niet HOE je het wilt doen. Voor je gevoel sta je stil en daar baal je enorm van want jij wilt gewoon lekker ondernemen. Zonder al teveel gedoe en vooral op jouw eigen manier.'

Of je nu een startende of juist een ervaren ondernemer bent, er komt een moment dat je er zelf niet meer uitkomt. Dat de struggles te lang duren en jij dringend hulp nodig hebt omdat je gewoonweg vast bent gelopen. Kijk maar eens of je onderstaande signalen herkent!

De 10 signalen van ‘Vastlopen in je Bedrijf’

1. Je bent boos op jezelf omdat je niet (meer) vooruit komt in je bedrijf, zonder dat je precies weet waarom je stil blijft staan.

bloem_tak

2. Je bent continue aan het rennen en houdt alle ballen in de lucht, maar je bent daardoor niet meer in staat de juiste keuzes te maken.

bloem_tak

3. Je bruist van de ideeën, maar ze komen niet van de grond. Je wilt wel graag, maar het lukt je gewoon niet.

bloem_tak

4. Je to do list wordt steeds langer, je hebt geen idee meer waar je naar toe werkt en daardoor sla je dicht, komt er niets uit je handen.

bloem_tak

5. Je bent je focus kwijt, terwijl het enige wat jij wilt is je passie volgen en daar anderen mee helpen.

6. Je hebt steeds vaker een gebrek aan energie en geniet steeds minder van de dingen die wel goed gaan.

bloem_tak

7. Je omzet is (te) laag of blijft hangen op hetzelfde niveau en jij voelt je enorm verantwoordelijk voor deze resultaten.

bloem_tak

8. Je kijkt jaloers naar anderen die succesvol lijken te zijn, terwijl je denkt dat ze niet eens echt beter zijn dan jij.

bloem_tak

9. Je koopt training na training, gaat van challenge naar challenge, maar het brengt je niet zo veel verder als je iedere keer hoopt.

bloem_tak

10. Je voelt je machteloos en twijfelt aan alles en iedereen, maar nog het meeste twijfel je aan jezelf.

Als jij meerdere van deze signalen herkent, lees dan zeker even verder. Want het is het hoog tijd om de impasse te doorbreken en jou weer in beweging te krijgen!

bloem_tak

Waarschijnlijk heb je al veel geïnvesteerd in diverse programma’s en van alles geleerd over de zakelijke kant van het ondernemen. Misschien kocht je -net als ik ooit deed- dé methode, hét kant en klare stappenplan of dé tools die jou hét resultaat zouden helpen bereiken wat je voor ogen had. Vaste stappenplannen en programma’s om meer zichtbaar te worden, klanten en omzet te krijgen.

En gedeeltelijk bracht het je daar waar je wilde zijn. Op het gebied van techniek, marketing en sales heb je wellicht al veel geleerd. Maar onder aan de streep merk je dat de resultaten achterblijven. Lijkt het voor jou niet te werken. Loop je hard tegen jezelf aan. Heb je helemaal nog niet die continue stroom van klanten. Om over je (passieve) inkomsten nog maar te zwijgen.

Ik denk dat je het wel herkent!

bloem_tak

Je wilt zo graag je passie volgen, maar soms ben je -om allerlei redenen- het zicht op je passie kwijt. Je loopt als een kip zonder kop achter de feiten aan en bent alleen maar brandjes aan het blussen. Je vindt het lastig om je aan je planning te houden omdat er altijd wel iets tussendoor komt.

bloem_tak

Je bruist en je borrelt van de ideeën, maar niets komt echt goed van de grond. Je voelt je overrompeld door alle mogelijkheden en alle acties die bij het ondernemen komen kijken. Je ziet door de bomen het bos niet meer en laat je afleiden door futiliteiten, FB en huishoudelijke klusjes.

bloem_tak

Je wilt van freewheelen naar echt ondernemen en daar ook geld mee verdienen, of door naar een hoger inkomensniveau. Je wordt bijna boos als mensen het over je bedrijfje hebben, maar als je heel eerlijk bent lijkt het toch nog steeds op een hobby. Maar wel één waar al je tijd in gaat zitten.

bloem_tak

Het lijkt zo eenvoudig: Je moet het gewoon gaan doen. Dat advies krijg je steeds maar weer. Toch voelt het voor jou niet zo eenvoudig. Je ziet anderen succesvol zijn, maar jou lukt het niet. Je blijft maar challenges en gratis of goedkope programma’s volgen, maar het is steeds net niet wat JIJ nodig hebt.

Het is om moedeloos van te worden!

Ben jij klaar om door die muur heen te breken?

Neem dan contact met me op via de contactpagina.

Ik kan je geruststellen. Ik herken het namelijk wel. Jaren geleden was ik zoekende naar wie ik als onderneemster wilde zijn. En juist doordat ik zo aan het zoeken was naar wat ik precies wilde, raakte ik steeds verder van mezelf verwijderd. En net als jij zocht ik in eerste instantie geen hulp. Natuurlijk niet. Want je denkt dat je alles wel weet. Je hebt tenslotte al heel wat jaren van persoonlijke ontwikkeling achter de rug. Of sterker nog: je bent zelf een coach of therapeut. En dus vind je dat je alles zelf moet doen. Dat jij geen hulp nodig hebt. Maar er komt een moment dat het niet langer gaat. Omdat je maar blijft worstelen.

Inmiddels weet ik als geen ander dat het als ondernemer belangrijk is om jezelf goed te kennen. Je kunt namelijk wel blijven investeren in allerlei tools en technieken, maar waar het werkelijk om gaat, dat ben jij! Het is belangrijk om te weten wie je bent, wat je kunt, wat je wilt en wat je gaat doen. Wat wel én wat niet bij je past. Want alleen dan kun je de juiste beslissingen nemen en ondernemen op jouw eigen manier. Maar juist dat ‘jezelf heel goed kennen’, is waar het vaak mis gaat. Zeker als je de mogelijkheden van online ondernemen in wilt gaan zetten in je bedrijf. Want dat is echt een hele andere tak van sport. En dan kun je nog zoveel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan hebben, nog zo’n kei zijn in je vak…

Je komt jezelf tegen!

bloem_tak

Je hebt het gevoel dat je moet kiezen. Waar ga jij je als expert op focussen? En welke doelgroep hoort daar bij? Het voelt als het één of het ander. Je vraagt je af of het echt niet allemaal naast elkaar kan. En daarnaast vind je het wazig wat jij te bieden hebt. Wie zit daar nou op te wachten?

bloem_tak

Tegelijkertijd voel je wel dat er meer voor jou is weggelegd. Je wilt heus graag de expert zijn op jouw vakgebied, maar iets houdt je nog tegen. Je weet waar je goed in bent, maar toch… regelmatig slaat de twijfel dan weer toe. Je wilt wel, maar je durft niet.

bloem_tak

Je kunt je nog niet echt voorstellen dat jij ook (online) succesvol kunt worden. Dat er echt mensen zijn die jou willen betalen voor je diensten en producten. Je vindt dat wat jij doet zo vanzelfsprekend, dat je bijna niet gelooft dat het waardevol kan zijn.

bloem_tak

Je hebt het idee dat niemand op je zit te wachten. In de angst om afgewezen te worden help je anderen. Dat voelt goed, maar daarna ben je zo leeg dat er voor jezelf geen ruimte meer is. Je vindt het eng om zichtbaar te worden, want dan kun je kritiek krijgen. Jezelf klein houden is een stuk veiliger.

Tja, en dan loop je dus vast! Je komt niet verder en raakt steeds meer gefrustreerd. Al die standaard oplossingen en programma’s zijn niets voor jou. Je wilt het anders, maar hoe?

Doorbreek de impasse!

Doorbreek de impasse en boek een Doorbraaksessie!

Neem dan contact met me op via de contactpagina.

mastermind plankje pijl-min

Eerst jij, dan je bedrijf!

Meer dan ooit ben ik er van overtuigd dat iedere ondernemer die voelt dat hij/zij vastloopt in zijn/haar bedrijf, slechts zichzelf hoeft te vinden om weer in beweging te komen. Dat persoonlijke ontwikkeling aan de basis staat van zakelijk succes. Dat alles wat je in de weg lijkt te staan, door jezelf opgelost kan worden. Alles. Echt alles.

Maar daar heb je wel een coach voor nodig!

Want je ziet zelf je kwaliteiten niet meer. Alleen maar blinde vlekken. Je zit vol ideeën en weet precies hoe je het wilt, maar het komt maar niet van de grond. Je visie is helder, maar de uitvoering is een chaos. Dit komt doordat je wel weet waar je naartoe wilt (toekomst), maar in het hier en nu (realiteit) niet weet hoe je daar naar toe moet komen. En daar heb je dus hulp bij nodig.

Toen ik besloot om niet langer te investeren in tools en technieken, maar eerst in persoonlijke ontwikkeling, veranderde alles. Ik nam hardnekkige overtuigingen en belemmeringen onder de loep, zag de angst voor mijn eigen grootsheid onder ogen en vulde mijn tekortkomingen in de sales aan. Door me persoonlijk te blijven ontwikkelen voelde ik me zakelijk steeds sterker worden.

En dat was precies wat ik nodig had om weer mijn eigen pad te gaan bewandelen. Me niet langer te laten leiden door de stappenplannen van anderen. Ik vond mijn drive terug en daarna is alles in een stroomversnelling gegaan. Ik ontwikkelde het ZachtKracht model en coachte tientallen mensen. Ik bleef cursussen, trainingen en opleidingen volgen en integreerde alles tot ik mijn eigen unieke werkwijze had. Opnieuw coachte ik tientallen mensen en keer op keer bereikten zij doorbraak na doorbraak. De gouden sleutel?

ZachtkrachtModel def

Persoonlijke aandacht en Maatwerk!

Als je vastloopt heb je niets aan een standaard (online) programma waarin je dezelfde lessen volgt als alle anderen. Want jij wilt linksaf als de rest rechtsaf gaat (en eigenlijk vind je het ook best leuk om heilige huisjes aan de kaak te stellen en de status quo in twijfel te trekken). Je wilt het anders en vooral op jouw manier, iets dat dicht bij jou ligt. En je bent eerlijk: want af en toe die schop onder je kont is heel welkom.

Wat je wel nodig hebt is iemand die 1-op-1 met je meekijkt en meedenkt. Iemand die jou bij de les houdt als je afdwaalt. Die jou naar het volgende level stuurt als jij denkt dat je er al bent. Die jou uitdaagt stappen te maken die je nog niet eerder gezet hebt. Iemand die samen met jou helemaal terug gaat naar de kern om van daaruit de draad weer oppakt.

Wil jij ook linksaf waar de rest rechtsaf gaat?

Neem dan contact met me op via de contactpagina.

Zou het niet geweldig zijn als jij…

Niet wordt benaderd als 13 in een dozijn, maar juist vanuit volop persoonlijke aandacht?

bloem_tak

Niet mee hoeft te doen met een vast programma, maar juist een traject op maat kunt volgen?

bloem_tak

Niet de methode van een ander hoeft te kopiëren, maar juist jouw eigen methode kan ontdekken en ontwikkelen?

bloem_tak

Wel wist wat je te doen hebt en plannen ook echt van de grond komen?

bloem_tak

Wel je ideeën om weet te zetten in diensten en aanbod?

bloem_tak

Wel al je dromen waar maakt, impact maakt met je onderneming en werkelijk bijdraagt aan een mooiere wereld?

bloem_tak

En dat voor een investering die gelijk staat aan een (groter) online programma!

Weet dat de oplossing voor ieder probleem dat jij ervaart heel dichtbij te vinden is. Gewoon, in jou! Je hebt er niets voor nodig. Behalve dan een flinke portie Lef. Durf. Moed. Mijn vraag is simpel: Durf jij jezelf aan te kijken in de spiegel? Echt aan te kijken? Diep. Tot in je ziel? Niet zoals je kijkt om te checken of je haar nog goed zit of om te kijken of je kleding wel goed staat. Nee, ik bedoel echt kijken. Echt diep. Durf jij het aan? Of kijk je liever de andere kant op?

Ik ben er helemaal klaar voor. Klaar om jou te helpen je echte, pure zelf te herontdekken. Klaar om jou bij te staan als jij in jouw spiegel kijkt. Klaar om die doorbraak in jezelf en in je bedrijf te faciliteren.  Want een doorbraak in jezelf betekent een doorbraak in je business! Hoe ik dat doe?

Met een Doorbraaksessie!

Wat dat precies is?

bloem_tak

 Een Doorbraaksessie is maatwerk en persoonlijk!

Op basis van een uitgebreid intakeformulier, de Personal Business Check én uiteraard jouw veranderwens, kijk ik naar wat jij nodig hebt.  Ik overleg met jou en dan pas gaan we aan de slag. Maar weet 1 ding: eerst jij, dan je bedrijf!

 Een Doorbraaksessie is een spirituele en zintuigelijke ervaring!

Een Doorbraaksessie is een ware beleving.  Je maakt diep en wezenlijk contact met jezelf waardoor je inzichten krijgt in wie jij werkelijk bent. Naast de dimensies Zijn, Voelen, Denken en Doen komen ook je zintuigen volop aan bod door middel van muziek, voeding en geur.

Een Doorbraaksessie is een echte eye opener!

Een Doorbraaksessie zorgt ervoor dat jouw blinde vlekken zichtbaar worden. Je bent niet voor niets vastgelopen, je ziet zelf de oplossing niet meer. Ik stem af op jou en/of je bedrijf en laat je zien welke mogelijkheden er nog meer zijn.

Weet je al dat je dit wilt?

Neem dan contact met me op via de contactpagina.

Open-Up

€ 497 / ex btw

  • intake 30 minuten
  • 3 uur coaching 1-op-1
  • follow up 30 minuten
  • 4D Mascara twv € 31,50

Intake –  Rewind your Mind 

De start van iedere Doorbraaksessie. Je ontvangt van mij een zeer uitgebreid Intakeformulier en de Personal Business Check. Hiermee maak jij al een begin met ontwarren van al je gedachten. Ik stel je vooral veel vragen. Wat houdt je bezig, waar ben je goed in, wat vind je leuk om te doen, waar word jij blij van? Allemaal met het doel om helder te krijgen wie jij bent, wat jij écht wilt met je bedrijf en welke stappen je hiervoor te nemen hebt. Op basis hiervan lees ik me in en stem me helemaal af op jou. Ik ontdek de oorzaak van de disbalans en neem dat als uitgangspunt voor de Doorbraaksessie.

Sessie - Heal your Heart

Tijdens de Heal your Heart sessie helen we de verschillende delen die zich in jou representeren. Zijn, Voelen, Denken en Doen staan symbool voor jouw Innerlijke Vader en Innerlijke Moeder en jouw Innerlijke Man en Innerlijke Vrouw. Het zijn deze delen die maken dat je veel in je hoofd zit en ideeën niet van de grond komen. Of die er voor zorgen dat alles je zo snel raakt en je maar niet tot actie komt. Uiteraard werken we tijdens deze sessie ook aan de blokkades en overtuigingen die de groei van jouw bedrijf in de weg staan. Ondanks dat deze sessie intens en emotioneel kan zijn, is hij vooral heel positief. Ik ben iedere keer weer verrast door de prachtige inzichten die er ontstaan. De kwartjes die vallen.

Duur: ca. 3 uur.

Na afloop – Follow your Flow

Ongeveer een maand na de sessie(s) hebben we nog een follow up gesprek van 30 of 60 minuten zodat je ook echt in de flow blijft. We bespreken het resultaat van de Doorbraaksessie, handelen losse eindjes af en ik geef jou wederom een flink aantal tips waar jij weer verder mee kunt.

bloem_tak

Ja, dit is precies wat ik nodig heb!

Agnes, ik neem NU contact met je op.

Na afloop van een Doorbraaksessie

Voel jij de balans tussen de verschillende dimensies uit het ZachtKracht model. Hierdoor kunnen jouw ideeën en plannen nu ook echt voet aan de grond krijgen én uitgevoerd worden.

bloem_tak

Sta jij sterk in je schoenen en laat je je nauwelijks meer beïnvloeden door de mening van anderen. Je durft een stevig standpunt in te nemen én er voor te gaan staan.

bloem_tak

Zitten je twijfels en angsten je niet langer in de weg. Je laat je ook niet langer leiden door hoe anderen het doen, maar kijkt naar jezelf en waar jij naartoe wilt.

bloem_tak

Blaak jij van het zelfvertrouwen. Dat straal je uit en dat zien jouw klanten. Die daardoor als vanzelf naar jou toekomen.

bloem_tak

Voel jij aan alles dat je het waard bent. Je hoeft niet langer te struggelen om daar te komen waar je wilt zijn. Je onderneemt vanuit je hart in plaats van dat je hard werkt.

bloem_tak

Ken jij je eigen ZachtKracht. Jouw unieke combinatie van de zachtheid van intuïtie en de daadkracht van strategie & structuur. Je zet precies de stappen die jij wilt en kunt zetten.

bloem_tak

Onderneem jij een stuk makkelijker want je weet exact wat je (financiële) doel is en hoe je daar gaat komen. Je hebt een maatwerk plan van aanpak en/of een goede planning en weet daardoor focus te houden.

Na een gesprek met mij…kom jij gegarandeerd weer in beweging. 

Kies daarom nu jouw Doorbraaksessie!

Open-Up

€ 497 / ex btw

  • intake 30 minuten
  • 3 uur coaching 1-op-1
  • follow up 30 minuten
  • 4D Mascara twv € 31,50

Ja, dit is precies wat ik nodig heb!

Agnes, ik neem NU contact met je op.

Deze sessie is voor jou als jij…

Voor jezelf al bepaald hebt dat je hulp nodig hebt;

Weet dat je niet alles alleen kunt én hoeft te doen;

Bereid bent in de spiegel te kijken en je eigen aandeel te aanschouwen;

Openstaat voor suggesties en ideeën, maar jij zelf besluit welke optie het beste bij je past;

Je verantwoordelijkheid neemt om met dat wat ik je bied aan het werk te gaan;

Deze sessie is niet voor jou als jij…

Nu nog niet overtuigd bent dat ik jou kan helpen;

Van mij een vast stappenplan wilt krijgen voor succes in jouw bedrijf;

 Door mij aan de hand mee genomen wilt worden;

Deze Doorbraaksessie als laatste strohalm ziet.

Zoals je kunt lezen ben ik nogal stellig. Dat past ook bij wie ik ben, hoe ik in het leven sta en hoe ik wil ondernemen. Ik wil dat jij je verantwoording neemt. Zowel persoonlijk als zakelijk. Want alleen dat werkt. Net als ik ben jij autonoom en wars van het woord ‘moeten’. Je komt er gewoon even niet uit en je schaamt je ook niet om hulp in te schakelen. Omdat je weet dat het zonde van je tijd is als je door blijft modderen.

‘Toen ik Agnes ontmoette had ik allerlei ideeën in mijn hoofd maar die waren chaotisch en onsamenhangend. Daarbij vond ik het lastig in te zoomen en mijn ideale klant te omschrijven. Na een halve dag met Agnes was er duidelijkheid en voelde ik precies wat ik wilde en dat het klopte. De vrouw in de leerkracht is mijn ideale klant. Door mij veel vragen te stellen, actief te luisteren en mee te denken wist Agnes exact de kern te benoemen en mijn passie naar boven te halen. Ze wist de chaos in mijn hoofd te structureren en hielp mij focussen. De manier waarop ze communiceert en contact houdt werkt inspirerend en haar blijheid is aanstekelijk. Het is super fijn werken met Agnes. Nog iedere dag ben ik haar dankbaar.’

Marian van der Werff
www.zienswijs.nl

Agnes van Goolen
De Schagense Snees 30
8252 KM Dronten

Contact opnemen
(06) 10 57 94 86

agnes@agnesvangoolen.nl

Bedrijfsgegevens
KVK 55565964

BTW NL002099460B48