Krachtige keuzes

Eén van de pijlers van Krachtig en Authentiek ondernemen is het maken van Krachtige Keuzes. Ik merk dat dit thema bij veel ondernemers speelt. Dat is niet zo heel erg gek, want de mogelijkheden zijn eindeloos, dus waar begin je, waar je zeg je ja of nee tegen, hoe kies je? Ik weet het ook

koffer

Ik geloof erin dat Krachtige Keuzes maken begint met heel helder hebben waar je naar toe wilt. Je doel bepalen dus. Is je doel eenmaal helder en concreet, dan maak je bijna als vanzelf al Krachtige Keuzes. Ook als dat betekent dat je terug wilt komen op eerder gemaakte keuzes.

 

2.500 gelijkgestemden

 

Zo plande ik een tijdje geleden een drietal events in waar ik graag naar toe wilde gaan (ik vond dat ik op deze gebieden nog meer te leren had… herkenbaar?) Van donderdag t/m zondag. 3 Events, 4 dagen, 3 hotels, 4 nachten én de mogelijkheid om ruim 2.500 gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten! Ik vond het een geweldig idee. Heerlijk, mezelf vier dagen lang helemaal onderdompelen in Facebook, Persoonlijke Ontwikkeling en Marketing.

 

Maar… toen kwam het steeds dichterbij en voelde ik heel iets anders. In plaats van me onder de mensen te begeven, kreeg ik de behoefte om me af te zonderen, in een hutje op de hei te gaan zitten en om vier dagen lang te werken aan mijn bedrijf. Te schrijven, te reflecteren, te creëren. Vanuit alles wat er al was. Zonder nog meer nieuwe informatie op te hoeven doen, omdat ik dacht dat ik nog niet voldoende wist en kan.

 

Want kennis, ervaring en wijsheid om dit op mijn eigen manier te kunnen doen; het is er allemaal al! Ik had en heb helemaal geen nieuwe input nodig, niet nu, op dit moment. Laat ik eerst werken met alles wat er al is en pas daarna Krachtige Keuzes maken om alleen dat te gaan doen wat mij werkelijk dichter bij mijn doel brengt.

 

Dus zei ik alle drie de events af!

 

Mijn kaartjes verkocht en weggeven, zelf alles geregeld met de organisatoren van de events zodat ze precies wisten wie er in mijn plaats zou komen én een huisje geregeld in het bos.

Dat is dus een Krachtige Keuze maken. Voelen wat goed is voor jou en je bedrijf en daar je acties op afstemmen. Hoe zit dat bij jou?

 

 Durf jij Krachtige Keuzes te maken?

 

Ik nodig je uit om je agenda er eens bij te pakken, of je planning, je ideeënschrift, het maakt niet uit wat. Daar waar jij voelt dat je niet kunt kiezen. Denk dan aan de doelen die je wilt behalen en stel je zelf de vraag: draagt deze actie, dit idee echt bij aan het behalen van mijn doelen? Een simpele vraag die je daar bij kan helpen is deze: Moet ik dit nu doen? Leg hierbij iedere keer de klemtoon op een ander woord van deze zin. MOET ik dit nu doen? Moet IK dit nu doen? Moet ik DIT nu doen? Moet ik dit NU doen. Moet ik dit nu DOEN?

Vertel je me hieronder welke Krachtige Keuze jij vandaag maakt?

 

Inzicht. Doorbraak. Groei.

 

P.S. Als je moeite hebt met kiezen, ik ben er voor je. Plan een GRATIS inzichtsessie met me in en ontdek welke Krachtige Keuze jou op dit moment het beste gaat helpen.

Wil je stoppen met strugglen en starten met stralen?
Download dan nu de Break Free Gids!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.