Moeder Theresa en ik

Grootheidswaanzin? Nee hoor, ik vind van niet. Dit is wat ik diep van binnen voel. Waar ik over droom. En op mijn eigen, bescheiden manier maak ik mijn droom waar. Want groots hoeft niet altijd groots te betekenen in de letterlijke zin van het woord. Groots zijn kan ook door klein te blijven.

heaven

Moeder Theresa

Ik voel al jaren dat er diep van binnen in mij iets huist dat ‘Moeder Theresa’-achtig groot is. Wat het precies is weet ik nog niet, maar het borrelt en bruist. Ergens in mijn hoofd cirkelt ook nog ‘De Knuffelrevolutie’. Dat linkt ook aan dat gevoel. Ik heb echt nog iets te doen wat groter is dan ik nu kan vermoeden. Het gaat nog komen. Als ik er echt helemaal klaar voor ben. Maar toen ik onlangs een uitspraak las van Moeder Theresa, toen besefte ik me wel wat het aanraakt, daar diep van binnen. En dat dit is waar het voor mij om gaat.

 

‘Spread love whereever you go. Let no one ever come to you without leaving happier.’

 

Mijn droom

Ik heb ook al een tijdje een droom. Die linkt ook aan dat gevoel. Ik droom ervan om later -als ik groot ben- in een huisje in het bos te wonen. Er is een open haard en een hond. Een zwarte. Best gek voor iemand die niet wild is van honden. Maar goed, er is een hond. Ik woon daar dus in het bos en iedereen weet dat ik daar ben. En als je je eens niet zo happy voelt, dan weet je dat je naar mij toe kunt gaan voor een kop thee, een luisterend oor en een wijs woord. Ik ben daar gewoon. Voor jou. Maar het aller allerbelangrijkste is dat je altijd blijer weg gaat dan dat je binnenkwam!

 

Lees je ‘m?

 

Mijn droom en de uitspraak van moeder Theresa? Ze zijn hetzelfde! En onlangs besefte ik me opeens dat ik het allerbelangrijkste deel van mijn droom al leef! Het huisje in het bos is er nog niet, maar dat je blijer weg gaat dan dat je kwam als wij elkaar ontmoet hebben, ja! dat gebeurt nu al!

 

En daar word ik dan gewoon weer zo enthousiast van. Ik weet dat ik jou kan helpen. Ik weet dat ik een luisterend oor ben (of is het heb?). Ik weet dat ik een wijs mens ben en jou verder kan helpen. Ik weet dat mijn rugzak vol zit met kennis en ervaring die ik vanuit mijn hart aan jou wil overdragen.

 

Het is wat je van me krijgt als ik met je samenwerk. De sprankeling, de drive, de passie en het vuur. Maar ook het afstemmen, de intuïtie, de zachtheid. Ik vind het echt een gouden combi en iedere sessie weer zie ik wat er met mijn klanten gebeurt. Ik ben een vonkjesaansteker, een firestarter. En mijn klanten gaan altijd weg met lichtjes in hun ogen. En daar word ik dan ook weer zo blij van.

 

Mijn missie

Het is mijn missie om iedere dag ergens bij iemand een vuurtje aan te wakkeren. Het maakt niet uit waar en bij wie. Als het maar gebeurt. Soms sta ik bij de kassa, zet mijn mandje op de grond en zie een mooi paar schoenen. Ik moet daar dan gewoon iets van zeggen. Weet je wel hoe gaaf het is als je daarmee een glimlach op het gezicht van iemand tovert?

Firestarter. Glimlachmaker.

Inspiratiebom. Powerhouse.

Ik ben het allemaal. En ik wil het zo ontzettend graag ook aan jou geven. Helemaal. Met alles wat ik heb.

  • Omdat ik weet dat jij dan ook weer in jezelf gaat geloven.
  • Omdat ik weet dat jij met een zetje van mij gewoon weer aan de gang gaat. Vol passie en vuur.
  • Omdat ik weet dat je na een gesprek met mij weer in beweging komt.
  • Omdat ik weet dat alles daarna zoveel helderder wordt. Ook als het juist eerst allemaal door elkaar geschud is.
  • Omdat ik weet dat je vleugels krijgt en precies de dingen gaat doen waar jij blij van wordt.
  • Omdat ik weet dat jij weet dat je precies weet wat je moet doen.
  • Omdat ik weet dat jij dat vanuit je tenen voelt en gewoon niet anders meer kunt.

 

Omdat ik weet dat jij het waard bent! Daarom.

 

Het is mijn missie om vuurtjes aan te wakkeren. Ben jij er klaar voor om van jouw vlammetje een zinderend vuur te maken? Dan ben ik er voor jou. Ik heb nog geen huisje in het bos, maar de deur van mijn huis staat wel wagenwijd voor jou open. Kom gerust een kop thee met me drinken. I’ll be there. Maar be prepared… ik laat je pas weer gaan als ik je pretoogjes zie.

 

Wil je stoppen met strugglen en starten met stralen?
Download dan nu de Break Free Gids!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.