lachend in auto min

Wil je stoppen met strugglen en starten met stralen?
Download dan nu de Break Free Gids!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Break Free van blokkades

Faalangst.

Geen geloof in jezelf.

Terugkerende patronen en gewoontes waar je vanaf wilt.

Angsten of overal bang voor zijn.

Gebrek aan zelfvertrouwen en/of zelfacceptatie.

Jezelf wegcijferen en/of anderen voorop stellen.

Gebrek aan eigenwaarde en/of zelfliefde.

Op zoek naar een manier om (weer) verder te komen in het leven.

 

Het zijn de meest voorkomende blokkades waar veel vrouwen veel te lang mee blijven rondlopen. En ze willen het wel anders, maar ze vinden dat ook spannend. Ze voelen zich verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen hun gezin en hebben geen idee hoe ‘voor zichzelf kiezen’ past in dat plaatje. En ze zijn al zo lang gewend voor iedereen te zorgen en zichzelf weg te cijferen, dat ze zich al bezwaard voelen als ze een uurtje tijd voor zichzelf willen nemen. Dus vrijbreken??? Is dat niet heel erg egoïstisch?

afbeeldingen website

Break Free van oordelen

Het antwoord op die vraag is natuurlijk Nee, dat is niet egoïstisch. Maar als je weet hoe vrouwen echt over zichzelf denken, dan snap je de vraag wel. Onlangs vroeg ik aan een groep van meer dan 100 vrouwen welk oordeel ze over zichzelf hadden of welke nare dingen ze tegen zichzelf zeggen. Je weet wel, de stemmetjes, gekochte overtuigingen en valse aannames. Dit is de top tien van de meest gegeven antwoorden die in allerlei variaties voorbij kwamen.

>>>
Je bent niet goed genoeg.
Je bent niks waard.
Je mag er niet zijn.

>>>
Wie zit er nou op jou te wachten?
Mensen geloven jou toch niet.
Niemand vind je écht aardig, ze doen maar alsof.

>>>
Er zijn altijd anderen die het beter kunnen dan jij.
Wat heb jij nou bereikt in je leven?
Waarom lukt het anderen wel en jou niet?

>>>
Hoe je er ook uitziet, je sneeuwt altijd onder bij de anderen.
Je ziet er niet leuk uit, die kleren staan jou  niet.
Je bent niet leuk genoeg om mee om te gaan.

>>>
Ga eens opruimen en schoonmaken, dat zijn de dingen die er toe doen!
Je huis is niet op orde.
Je huis is een puinhoop.

>>>
Je bent dom.
Je kunt niks.
Dat lukt je toch niet.

>>>
Je bent lui.
Je bent nergens écht goed in.
Je doet de dingen altijd half, je zet niet door.

>>>
Je bent geen goeie moeder, vrouw, vriendin.
Je voedt je kinderen niet goed op.
Je neemt niet genoeg tijd voor je kind(eren).

>>>
Je bent te dik en je bent te laks om er iets aan te doen.
Ga eens wat aan die vetrollen doen.
Jemig, wat zie je eruit.

>>>
Je begint aan dingen, maar maakt ze nooit af.
Je bent zwak, je zet niet door.
Waarom zou je daar energie in steken, wat jij wilt dat gaat toch niets worden.

Wat doet het met je als je dit zo leest? Herken je het? Word je er verdrietig van? Boos? Voel je je lamgeslagen? Mij doet het echt iedere keer weer pijn als ik het lees. De tranen branden achter mijn ogen. Dit kan toch zeker niet de bedoeling zijn? Dat we massaal rondlopen met deze gevoelens van minderwaardigheid, tekortschieten en niet gezien en gehoord worden?

afbeeldingen website

Break Free van gevoelens

We zijn allemaal opgegroeid met angsten, zorgen en belemmerende overtuigingen. Daar is niets aan te doen. Gebeurd is gebeurd. We weten met ons hoofd dat we ons daar niet langer door moeten laten leiden. En toch is dat precies wat er wel gebeurd! Hoe kan dat?

 

Daarvoor moeten we terug in de tijd.

 

We kunnen met onze ‘mind’ namelijk wel heel veel van deze angsten, zorgen en overtuigingen aanpakken door middel van coaching, therapie, mindset oefeningen of door gewoon te doen, maar op onbewust niveau zijn gevoelens aanwezig die zo diep verankerd zitten dat je ze niet weg krijgt met ‘denken, praten en doen’. Het zijn gevoelens die je niet thuis kunt brengen, maar die jou in 1x terug in de tijd brengen.

Die plotselinge pijn in je buik.

Die onverwachte steek in je voorhoofd.

Dat benauwde of beklemmende gevoel.

De aanval van paniek.

De continue druk van 'moeten'.

Dat gevoel van freeze, fight of flight.

afbeeldingen website
Arlene

Van ‘Ik geloof niet in mezelf’
naar ‘Ik ben!’

‘Onlangs heb ik bij Agnes het Open-Up Traject gedaan. Ik koos voor Agnes vanwege haar uitstraling, enthousiasme, het vertrouwd voelen, maar ook omdat ik door haar geloofde dat je echt BREAK FREE! kunt zijn. Ik had last van faalangst, of beter gezegd: ik geloofde niet in mezelf.

Na de doorbraaksessie voelde ik heel sterk IK BEN! Ik zit nu beter in mijn vel en ik hoef niet iedereen tevreden te stellen, de enige aan wie ik verantwoording hoef af te leggen ben ik zelf! Ik kan nu makkelijker nee zeggen en daadwerkelijk de dingen doen die ik leuk vind. Ik heb ook echt bepaalde knopen doorgehakt, ga minder werken, meer genieten van mijn tijd, de dingen doen die ik iedere keer uitstel. En vooral: meer vanuit mijn onderbuik gevoel werken. Dank je wel Agnes, ga zo door!’

- Arlene -
bianca 3

Van ‘Ik ben het niet waard om naar te luisteren’
naar ‘Ik kan de hele wereld aan.’

Uit de workshop Dromen & Demonen kwam naar voren dat ik mezelf niet waard vond om naar te luisteren. De overtuiging is echt helemaal weg. De Doorbraaksessie was magisch, er kwam van alles naar boven waarvan ik niet bewust was dat het me nog dwars zat. Na afloop van de sessie voelde ik me geweldig, alsof ik de hele wereld aan kon.

Het meest waardevolle dat ik uit het traject heb meegenomen, is dat ik belangrijk ben en dat ik het meer dan waard ben om naar te luisteren. Ik voel veel meer innerlijke rust en rust in mijn hoofd. Ik kan nu echt naar mezelf kijken zonder oordeel. Ik heb in de omgang met mijn gezin meer rust in gebouwd, zodat ik met iedereen een moment heb waar ze hun dag en wat ze voelen kunnen bespreken. Ik heb nu echt een veel fijnere omgang met iedereen.

- Bianca -

Wil jij ook weer in jezelf geloven?

Neem gerust contact met me op.

Trauma's

Om vrij te breken van deze gevoelens moet je eerst weten hoe ze zijn ontstaan. Als er in je leven iets gebeurd wat een negatieve impact heeft en je blijft langer dan een maand last houden van die gebeurtenis, dan worden de gebeurtenis en de bijbehorende emoties in de hersenen aan elkaar gekoppeld. We spreken dan van een trauma. Dit trauma kan zich in allerlei vormen voordoen en hoeft niet direct heel ernstig te zijn.

 

Zo’n trauma ontstaat vaak al in je vroege jeugd en het gebeurt geheel onbewust. We noemen het moment waarop emotie en ervaring gekoppeld worden de geheugenimprint en deze geheugenimprint wordt opgeslagen op celniveau.

Een voorbeeld

Als klein meisje liep je op straat en plotseling kwam er een hele grote hond blaffend op je afgerend. Je schrok en stond vastgenageld aan de grond. In de weken erna slaap je slecht, ben je angstig en hoor je van je ouders dat je je niet zo aan moet stellen. Je houdt er echter last van en zo vormen een gebeurtenis en een gevoel samen jouw herinnering, het is jouw trauma geworden. De herinnering in je hoofd vervaagt op den duur. Je gaat door met je leven, er komt wellicht zelfs een hond en je staat niet meer stil bij de eerdere ervaring.

 

Maar onbewust wordt er tijdens het verdere verloop van je leven -als je vaker soortgelijke ervaringen meemaakt- steeds meer lading toegevoegd aan de geheugenimprint en de pijn wordt daardoor steeds groter. Om die emotionele pijn niet meer te hoeven voelen, bouw je een beschermingsmechanisme op, jouw blokkade. Het gevoel is echter opgeslagen op celniveau en reageert direct.

 

En zo kan het gebeuren dat je nu -als volwassen vrouw-  op straat loopt en er een grote, stevige man hard op je afgelopen komt en jij direct en geheel onbewust naar het gevoel schiet van de eerste keer dat jij je bedreigd voelde, inderdaad met die hond. Terwijl die man wellicht alleen maar hard op weg was naar de bus die hij dreigde te gaan missen.

 

Dit is slechts één voorbeeld van een blokkade. Er zijn ook blokkades die te maken hebben met geld, eigenwaarde, zelfvertrouwen, faalangst en zichtbaarheid en ook die zijn allemaal terug te herleiden tot een eerste gebeurtenis. Dat kan een opmerking zijn geweest van je ouders, een moment waarop je gepest werd, een negatieve ervaring op school. Iets dat jou toen heeft geraakt en waar je nu onbewust nog steeds door geleidt wordt. En vooral: wat je nu tegenhoudt voluit te leven en werken op de manier die jij wilt! En dat mag vanaf nu anders…

afbeeldingen website
kim

Van ‘Ik ben niet goed genoeg’ naar ‘Ik zorg goed voor mezelf!’

‘Doodmoe wordt je er van en het proces is nog steeds aan de gang, maar toch heb ik al veel meer rust na het Open-Up Traject bij Agnes. Ik had een aantal gewoontes, terugkerende patronen waar ik graag vanaf wilde. Tijdens het traject heb ik een hoop inzichten opgedaan. Zo zeg ik nu bijvoorbeeld wat ik ergens van vindt, terwijl ik me eerder stil hield. En ik laat de situatie nu eerst even op z’n beloop voordat ik reageer. Ik weet nu dat je het altijd waard bent en dat geeft rust.

- Kim -

Kun jij ook wel weer wat zelfliefde gebruiken?

Neem gerust contact met me op.

Dit is het Open-Up Traject

 Het Open-Up Traject is maatwerk en zeer persoonlijk!

Op basis van een uitgebreide intake bepalen we samen de inhoud van het traject. In een maand tijd hebben we 4 contacturen, maar hoe deze verdeeld worden over de maand en hoe de sessies verlopen... dat zal zich ontvouwen. Ik werk met de energie van het moment en daarom is iedere sessie weer anders.
Maatwerk en persoonlijk!

afbeeldingen website

 Het Open-Up Traject is een spirituele en zintuigelijke ervaring!

Binnen het Open-Up traject is er altijd ruimte voor een Doorbraaksessie. Dit is echt een beleving die bijna niet in woorden te vatten is. Je maakt diep en wezenlijk contact met jezelf waardoor je inzichten krijgt in wie jij werkelijk bent. Tijdens de sessie zet ik oliën, muziek en vaak ook voeding in waardoor ook je zintuigen geprikkeld worden.

afbeeldingen website

Het Open-Up Traject is een echte eye opener!

Tijdens het Open-Up Traject werken we aan jouw blokkades. Zeker na de Doorbraaksessie zie jij alles weer heel helder. Ik laat jou na afloop in de spiegel kijken en diep en wezenlijk contact maken met jouw ware zelf. Het is altijd weer een magisch moment om te zien hoe jij jezelf ontmoet.

Open-Up

€ 497 / ex btw

  • intake 30 minuten
  • 3 uur coaching 1-op-1
  • follow up 30 minuten
lippen stiften 1920x550

Dit is wat we gaan doen

Intake –  Rewind your Mind 

De start van ieder Open-Up Traject. We hebben een zoomcall van ongeveer een half uur waarin ik direct met jou de diepte in ga en boven water haal waar jij op vastloopt. Dit gesprek geeft vaak al heel veel inzicht en vormt de basis van de Doorbraaksessie.

Sessies - Heal your Heart

Op basis van de intake bepalen we de inhoud van de sessies. Mijn werkwijze kenmerkt zich door het mixen en matchen van verschillende interventies waarbij ik me helemaal afstem op wat jij nodig hebt. Soms is dat een sessie bij mij thuis en soms is het een sessie die via Zoom mogelijk is. Soms duurt de ene sessie een half uur, soms wel drie uur. We hebben in ieder geval 3 contacturen voor deze sessies. Jij mag erop vertrouwen dat ze precies zo verlopen als nodig is.

Afronding – Follow your Flow

Ongeveer een week na de laatste sessie hebben we nog een follow up gesprek van 30 minuten zodat je ook echt in de flow blijft. We bespreken het resultaat van het Open-Up Traject, handelen losse eindjes af en ik geef jou nog een flink aantal tips waar jij weer verder mee kunt.

afbeeldingen website
anneloes
Vandaag een hele bijzondere Open Up sessie gehad bij Agnes. Ik ben zo'n 5 jaar bezig met zelfontwikkeling, om voor mezelf te kiezen, te herontdekken en mijn doel en mijn kracht te vinden. Daarbij liep ik iedere keer tegen dezelfde blokkade aan waar ik maar niet doorheen kwam. Bleef in het donker aanmodderen.
 
Vandaag echt een doorbraak meegemaakt hierin. Voor het eerst dat ik ECHT verbinding voelde van energiën en MIJN energie en kracht voelde ontstaan en voelde groeien en stromen. Het voelde letterlijk alsof ik een kind (mezelf) in mij voelde groeien. Met 49 jaar ben ik als het ware opnieuw geboren. Nu aan mij de taak om mezelf te blijven voeden en liefde blijven geven.
 
Dank je Agnes, ik heb op dit moment geen betere woorden dan alleen dank je.... You're the best!!!
- Anneloes -

Wil jij ook weer de verbinding met jezelf voelen?

Neem gerust contact met me op.

Na afloop van het Open-Up Traject...

Sta jij sterk in je schoenen en laat je je nauwelijks meer beïnvloeden door de mening van anderen. Je durft een stevig standpunt in te nemen én er voor te gaan staan.

afbeeldingen website

Zitten je twijfels en angsten je niet langer in de weg. Je laat je ook niet langer leiden door hoe anderen het doen, maar kijkt naar jezelf en waar jij naartoe wilt.

afbeeldingen website

Heb jij veel meer zelfvertrouwen. Dat straal je uit en dat zien anderen in jouw omgeving ook. Je trekt als een magneet de mensen naar je toe die goed zijn voor jou. Als je ondernemer bent: dus ook de leukste klanten!

afbeeldingen website

Voel jij aan alles dat je het waard bent. Je hoeft niet langer te struggelen om daar te komen waar je wilt zijn. Je leeft en werkt vanuit je hart in plaats van dat je hard werkt.

afbeeldingen website

Heb jij je eigen ZachtKracht gevoeld. Dat gevoel waarbij zo stevig staat als een huis en toch mee kunt bewegen met alles om je heen. Zonder jezelf te verliezen.

afbeeldingen website

Open-Up

€ 497 / ex btw

  • intake 30 minuten
  • 3 uur coaching 1-op-1
  • follow up 30 minuten

Ja, dit is precies wat ik nodig heb!

Ik neem gelijk contact met je op.

Dit traject is voor jou als jij…

Voor jezelf al bepaald hebt dat je hulp nodig hebt;

Weet dat je niet alles alleen kunt én hoeft te doen;

Bereid bent in de spiegel te kijken en je eigen aandeel te aanschouwen;

Openstaat voor suggesties en ideeën, maar jij zelf besluit welke optie het beste bij je past;

Je verantwoordelijkheid neemt om met dat wat ik je bied aan het werk te gaan;

Dit traject is niet voor jou als jij…

Nu nog niet overtuigd bent dat ik jou kan helpen;

Van mij een vast stappenplan wilt krijgen voor succes in jouw bedrijf;

 Door mij aan de hand mee genomen wilt worden;

Deze Doorbraaksessie als laatste strohalm ziet.

Zoals je kunt lezen ben ik nogal stellig. Dat past ook bij wie ik ben, hoe ik in het leven sta en hoe ik wil ondernemen. Ik wil dat jij je verantwoording neemt. Zowel persoonlijk als zakelijk. Want alleen dat werkt. Net als ik ben jij autonoom en wars van het woord ‘moeten’. Je komt er gewoon even niet uit en je schaamt je ook niet om hulp in te schakelen. Omdat je weet dat het zonde van je tijd is als je door blijft modderen.

Break Free & Open-Up!

Ireen

Van ‘Ik ben niet veilig’ naar ‘Ik ben waardevol voor mezelf en anderen.’

De aanleiding om het Open-Up Traject te volgen, was een ‘knoop in mijn hart’. In mijn jeugd is er een voor mij heftige gebeurtenis geweest. Dit is erg bepalend geweest hoe ik tijdens mijn verdere leven met situaties omging (veel angst, overal bang voor zijn). Rationeel gezien kon ik de betrokkenen niets kwalijk nemen, maar emotioneel gezien voelde dit toch anders; ‘de knoop’. Ik had een goed gevoel bij Agnes, ze voelde vertrouwd en heeft een goede energie.

 

Ik ben twee keer bij Agnes thuis geweest voor een Doorbraaksessie. Een paar dagen voor de eerste sessie had ik mezelf voorgenomen: "Ik mag het straks bij Agnes los gaan laten." Ik ben in volle vertrouwen de sessie met Agnes ingegaan. De sessie zelf vond ik erg bijzonder, vooral de situaties die naar boven kwamen. Na afloop voelde mijn lijf en hoofd zó goed, ontspannen, licht en opgelucht. Met een zeker weten dat de knoop eruit was. En ook de tweede keer verliep het zo en ook hierbij weer: de knoop is echt weg! Ik ben in oprechte verbinding gegaan met de mensen om me heen. Ik ervaar nu zoveel rust. En liefde! Vooral heel veel liefde. Ik ben waardevol voor mezelf en anderen. Ik ben veilig.

 

Als je persoonlijk wilt groeien, is het soms nodig om hulp van anderen in te schakelen. Neem op tijd actie en laat de tijd niet wegslippen. En voor jou Agnes: Ik ben heel erg blij dat je op mijn pad gekomen bent! 

- Ireen -

Wil jij je ook weer waardevol voelen?

Neem gerust contact met me op.

Ellen

Van ‘Ik ben niet goed genoeg’ naar ‘Ik ben blij met mezelf.’

Ik liep echt tegen mezelf aan, aan een gebrek aan zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Mijn diepe overtuiging was dat ik niet goed genoeg ben. Het Open-Up Traject bij Agnes heeft dat helemaal omgedraaid. De eerste sessie bij Agnes thuis was heel bijzonder. Ik ging echt weer helemaal terug naar mezelf en er kwamen allerlei dingen voorbij uit het verleden die diep weggestopt zaten in mijn onderbewustzijn. Het gevoel na afloop van de sessie was echt amazing. Agnes ging tegen mij aan staan, maar ze kreeg me echt niet van mijn plek af. Ik voelde toen wat ZachtKracht is. Dat waar Agnes het altijd over heeft.
Je weet echt pas wat het is, als je het voelt.

 

Ook de tweede sessie was heel apart. Ik ben best wel sceptisch en had dit niet verwacht. Het is zo anders dan je denkt. We werkten met blaadjes op de grond waar ik de energie van mocht voelen. Ook hier weer: Je moet het voelen om te weten waar ik het over heb. Maar het was echt geweldig en ik voelde me weer zoveel lichter na deze sessie.

 

Wat ik zo bijzonder vind, is dat ik gebeurtenissen nog wel kan herinneren, maar zonder de emotie die er eerst wel bij zat. Het heeft niet meer zo'n lading als eerst. Het is gebeurd, het hoeft me niet langer te beïnvloeden. Het was nog even wennen dat het obstakel waar ik tegenaan liep er niet meer is, maar inmiddels is ook dat weg.

 

Ik ben zo blij dat ik het Open-Up Traject gedaan heb. Ik heb nu echt veel meer waardering voor mezelf en ik geloof nu ook echt in mezelf. Dat ik mezelf kan omarmen en liefde voor mezelf voel, dat is geweldig. Mijn partner valt het ook op dat ik meer zelfvertrouwen heb, dingen aan het onderzoeken ben, krachtiger ben.

 

En ik heb eindelijk de stap genomen om naar de toekomst te kijken. Wat wil ik? Ik ben zelfs aan het kijken hoe ik beter voor een groep kan communiceren. Ik! Het is zo bijzonder. Ik zit in de trein en ik zie wel welke stations ik passeer. Het is opwindend en ik heb nu zoveel meer swung in mijn leven. Gun jezelf dit traject. Je krijgt er zoveel voor terug.

- Ellen -

Agnes van Goolen
De Schagense Snees 30
8252 KM Dronten

Contact opnemen
(06) 10 57 94 86

agnes@agnesvangoolen.nl

Bedrijfsgegevens
KVK 55565964

BTW NL002099460B48