treeplank 1920x550

Wil jij groeien met je bedrijf? Doe de Personal Business Check!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Puur jezelf zijn? Weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt!

‘Ik weet wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil.’

‘Ik creëer mijn eigen bedrijf, mijn eigen leven en mijn eigen toekomst.’

‘Ik sta voor wie ik ben!’

Onderscheid door eigenheid

Dit draag ik ten volste uit. Het is zoals ik in het leven sta. Een prachtige vrouw, succesvol onderneemster, vol zelfvertrouwen, genietend van een mooi en rijk leven en bovenal 

100% puur mezelf

Dat is niet altijd zo geweest. Mijn leven lang heb ik gedacht dat ik ‘minder of anders’ was dan anderen. Een grijze muis. Vooral minder mooi en minder slim dan 'gemiddeld'. Inmiddels weet ik dat ik toentertijd niet eens een goed beeld had van wat 'gemiddeld' in hield. Vooral niet qua intelligentie niveau. Toen ik er (doordat mijn zoon hoogbegaafd bleek te zijn) achter kwam dat ik veel slimmer ben dan gemiddeld, besefte ik me dan ook dat ik een hoop gedachten had die nergens op gebaseerd waren. En op dat moment besloot ik ze 1 voor 1 te gaan onderzoeken.

 

Inmiddels heb ik er al heel wat jaren van transformatie opzitten. Nu ben ik heel congruent in mijn ‘zijn’, ik kan niet anders meer. Ik ben een echte wysiwyg (what you see is what you get) en ik blijf in verschillende situaties steeds dicht bij mezelf. Voor anderen ben ik vaak een open boek. Daar heb ik helemaal geen moeite mee, dat is wie ik ben. En precies dat is ook hetgeen waardoor ik nu succesvol ben als Personal Business Coach, dat is wat klanten aantrekt! Gewoon, puur mezelf zijn. Zo relaxed.

 

En dat gun ik jou ook! Ik gun jou je eigenheid. Dat je die volledig gaat omarmen en voor 100% gaat inzetten in jouw bedrijf. Want daarmee maak jij pas echt het onderscheid en kun jij net als ik succesvol worden.

logo-puur-jezelf

De meeste van mijn klanten zijn hoogbegaafd. Laat je daar niet door afschrikken. Je hoeft niet hb te zijn en je hoeft daar al zeker geen bewijs voor te overleggen :-). Ik benoem het verder ook nergens, behalve hieronder in de video. Jij voelt zelf of je met mij resoneert en voor mij is dat het allerbelangrijkste. Wel wil ik graag dat hoogbegaafde ondernemers weten dat ik er ben. Want die er- en herkenning waarover ik spreek, die gun ik iedere hoogbegaafde (ondernemer).

Wil jij groeien met je bedrijf?
Doe dan de Personal Business Check!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
mockup agnes PBC

ZachtKracht

De meeste programma’s van business coaches zijn gericht op de zakelijke kant van het ondernemen. Je leert via vaste stappenplannen en programma’s hoe je meer zichtbaarheid, klanten en omzet krijgt. Wat daarbij vaak onbelicht blijft is de kant van de persoonlijke ontwikkeling van zowel jou als mens en als onderneemster. Terwijl ik dat dus heel erg belangrijk vindt. Want ik geloof erin dat jij je pas echt onderscheidt van anderen door de juiste combinatie van persoonlijke ontwikkeling, marketing én ondernemersvaardigheden. Dat maakt jou succesvol.

Maar daarvoor is het heel belangrijk om jezelf écht goed te kennen. Om te weten wie jij bent, wat je kunt, wat je wilt en wat je gaat doen. Wat wel én wat niet bij je past. Want alleen dan kun je de juiste beslissingen nemen en ondernemen op jouw eigen manier. Daarom bied ik als Personal Business Coach een unieke combinatie aan van de zachtheid van persoonlijke ontwikkeling en de daadkracht van zakelijke groei. Zachtkracht noem ik dat. Zodat je echt kan groeien en ontwikkelen en jouw bedrijf op die manier met je meegroeit!

Het kan, het mag, het moet!

 Waarom ik dat zo belangrijk vindt? Ik wil heel graag bereiken dat vrouwen die vanuit het diepste van hun ziel voelen dat ze een verschil willen maken in het leven van anderen, dit ook daadwerkelijk gaan doen. Want ik geloof erin dat vrouwen die vanuit hun hart ondernemen, de wereld een stuk mooier, zachter en liefdevoller kunnen maken. Precies dat wat we nu met z’n allen zo goed kunnen gebruiken.

 

Helaas zie ik nog te veel vrouwen die hun dromen niet waar maken. Vaak omdat ze niet weten hoe. Of omdat het te lastig is. Omdat ze twijfelen. Omdat ze zichzelf niet de moeite waard vinden. Omdat ze zichzelf klein houden. Omdat ze vastlopen in het ondernemerschap. Ze zich niet gesteund voelen door hun partner en hun omgeving. Ik herken dat als geen ander.

 

 

Onzeker, zelftwijfel, verwarring

Ook ik ben jarenlang op zoek geweest naar wie ik nu echt was en later ook naar wie ik wilde zijn als onderneemster. Doordat ik aan het zoeken was naar wat ik nu precies wilde en dat bij verschillende partijen deed, raakte ik steeds verder van mezelf verwijderd. Ik zocht naar dé methode, het kant en klare stappenplan waarmee ik goed geld ging verdienen. Omdat ik het in 1x goed wilde doen.

 

Ik dacht dat het via de regeltjes moest. Maar er bleken teveel regeltjes te zijn. En ze verschilden allemaal van elkaar. Dus ik raakte in de war. En deed weer niets. Omdat ik het niet meer wist. Ik dacht dat wat ik wilde -online ondernemen met persoonlijke coaching- niet kon. Tot ik iemand tegenkwam die het precies op de manier deed zoals ik het wilde doen. En ze daarmee succesvol bleek. Wow, een openbaring. Het kon wel. Vanaf dat moment is het in een stroomversnelling gegaan.

 

Inmiddels heb ik geleerd om mijn eigenheid volledig te omarmen en in te zetten op de manier die bij mij past. Ik neem niet langer klakkeloos over wat de een zegt om dan in de war gebracht te worden door een ander die over hetzelfde onderwerp iets anders zegt. Nee, ik kies nu zelf wat bij mij past. En geef daar de draai aan die ik wil. Omdat ik weet dat dat werkt.

 

 

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!

Dat is wel eens anders geweest. Ik ben kind van de generatie ‘Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg’. Ik leerde dat gevoelens ondergeschikt waren aan gedachten. Leven vanuit intuïtie werd leven vanuit mijn hoofd. En met de jaren die verstreken, werd dat hoofd sterker en sterker. Raakte ik mezelf steeds verder kwijt. In de puberteit werd dat natuurlijk nog veel erger. Ik twijfelde aan alles, maar nog het meeste aan mezelf. Want wie was ik nu helemaal? Ik wist het niet meer.

 

Om dat gevoel te compenseren werd ik hard en zakelijk. Mijn hele carrière lang richtte ik me vooral op ‘hoofd’werk. Het heeft me heel ver gebracht. Ruim 20 jaar heb ik in allerlei verschillende sleutelposities gewerkt in het bedrijfsleven. De rode draad in al die functies was structuur. Ik bracht orde in de chaos. Ging in gesprek met mensen om behoeften te peilen, te onderzoeken welke oplossingen gewenst waren. Reken maar dat je dan leert luisteren, samenvatten, doorvragen en spiegelen! Als er weer structuur was en alles op rolletjes liep, dan vertrok ik. Tussen twee banen door werkte ik dan altijd een paar maanden voor een uitzendbureau. Weekje hier, paar dagen daar.

 

Op die manier heb ik zo ontzettend veel bedrijven van binnen gezien. Met zoveel verschillende medewerkers. En zoveel verschillende bedrijfsculturen. Ik creëerde een helicopterview. Leerde als geen ander het geheel te overzien, doelen te bepalen en deze om te zetten in stappenplannen, planning en structuur én het halen van zo goed mogelijke resultaten. Ik heb er ontzettend veel van geleerd. Maar vooral vanuit mijn hoofd.

 

 

agnesvangoolen.nl | doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg

Gewoon? Waarom zou je?

Totdat ik moeder werd. Ik zachter werd. En daarvan behoorlijk in de war raakte. Want opeens al die gevoelens….dat paste helemaal niet bij de harde, zakelijke kant die ik zo sterk ontwikkeld had. En alsof het nog niet genoeg was….ons kind bleek hoogbegaafd te zijn. En dus is hij anders dan anderen. Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg? Waarom zou hij? Dat was lijnrecht tegenover hoe ik mijn hele leven had geleefd. Hoe moest ik daar nou mee omgaan? Niet met het verstand, regeltjes of structuur, dat werd al snel duidelijk. Maar hoe dan wel?

 

Het was het begin van een jarenlange zoektocht naar wie ik ben. Ik volgde meerdere coachopleidingen waarbij ik niet alleen mezelf (her-)ontdekte, maar ook mijn intuïtie weer volledig de ruimte kreeg. Ik volgde een train-de-trainer opleiding en ontdekte dat het werken met groepen me moeiteloos afgaat. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling deed ik een cursus familieopstellingen waarmee ik onverwacht ook nog een verdieping kon aanbrengen in mijn coaching. En ik volgde de opleiding tot Online Business Manager waarin ik leerde om naast de ondernemer te staan en deze te helpen alle ideeën en plannen tot een realistisch plan te verwerken en tot uitvoer te brengen. En een extra onverwacht cadeau kreeg ik van onze kinderen. Want met twee hoogbegaafde kinderen leer je als geen ander om ‘without a box’ te denken. Creatieve oplossingen en uitdagingen te bedenken. En vooral snel te kunnen schakelen.

En nu valt alles samen...

Met al mijn ervaringen -zowel persoonlijk als zakelijk- kan ik me nu moeiteloos verplaatsen in mijn klant, maar ook in de klant van mijn klant! Heb ik inzicht hoe het werkt in de branche van mijn klant. En kom ik heel snel tot de kern van de zaak. Met mijn ervaring in planning en structuur kan ik mijn klanten helpen grip te krijgen op de chaos zodat ze vanuit overzicht en rust kunnen ondernemen.

Met mijn enthousiasme, positieve levenshouding en geloof in de ander weet ik mijn klanten te empoweren zodat ze echt het beste uit zichzelf halen. En met mijn gave om without a box te denken ontstaan nieuwe, creatieve mogelijkheden. Alles, maar dan ook alles valt samen.

Intuïtie & Structuur

Ik heb mijn eigen Authentic Power ontdekt! Een onverwachte maar prachtige en unieke combinatie van Intuïtie en Structuur. Ik coach volledig vanuit intuïtie. Ik stem helemaal af op jou en op dat wat er nodig is, wat er mag zijn. Zodat het gaat stromen, we allebei kippenvel krijgen omdat we voelen dat het klopt. En dan, als alle plannen en ideeën op tafel liggen, gaan we aan de slag met de praktische uitvoering. Maken we het concreet. Zetten alles om in planning en structuur. Zodat ondernemen een stuk gemakkelijker wordt.

Krachtig & Authentiek

Dit hele proces van bewustwording, inzicht, persoonlijke én zakelijke ontwikkeling heeft me gevormd tot een krachtige vrouwelijke onderneemster. Ik maak de keuzes die goed zijn voor mij én voor mijn bedrijf. Ik heb inmiddels zoveel zelfvertrouwen, dat ik ook de minder makkelijke momenten aankan. Ik weet dat het goed komt en daar vertrouw ik blindelings op. Ik ervaar nu dagelijks wat het met me doet nu ik echt sta voor wie ik ben.

Met alle inzichten, kennis en ervaringen die ik heb opgedaan, is het nu mijn tijd om jou te inspireren en enthousiasmeren je plek in te nemen. De keuzes te maken die goed zijn voor jou én je bedrijf. Met als resultaat is dat jij -net als ik- een bedrijf en een leven hebt, waarin je precies de dingen doet die jij leuk vindt, waar jij goed in bent en vooral: waar jij echt heel erg blij van wordt!

logo-puur-jezelf

“Doe gewoon wat je wilt doen. Het is JOUW leven!”

Wil jij groeien met je bedrijf?
Doe dan de Personal Business Check!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
mockup agnes PBC

Als jij mij nog een beetje beter wilt leren kennen, lees dan ook dit…

https://agnesvangoolen.nl/wp-content/uploads/2017/08/cropped-favicon-1.png

Ik ben een alleenstaande moeder van twee hoogbegaafde kinderen. En dat is soms een behoorlijke uitdaging!

https://agnesvangoolen.nl/wp-content/uploads/2017/08/cropped-favicon-1.png

Ik woon in de Flevopolder. Nog niet zo lang. En ik vind het hier onverwacht mooi. De weidsheid, de structuur, het groen, het water, het is er allemaal.

https://agnesvangoolen.nl/wp-content/uploads/2017/08/cropped-favicon-1.png

Ik doe aan yoga. 1x in de week in een groepje. En altijd, iedere dag, twee langzame zonnegroetjes.

https://agnesvangoolen.nl/wp-content/uploads/2017/08/cropped-favicon-1.png

Ik ga graag naar concerten, lees boeken over persoonlijke ontwikkeling, volg cursussen en trainingen op dit gebied, hou van tuinieren en ben een kei in klussen in en om het huis.

https://agnesvangoolen.nl/wp-content/uploads/2017/08/cropped-favicon-1.png

Ik droom ervan om te werken vanuit de prachtige locatie waar de foto’s voor mijn site zijn gemaakt. Business retraites VIP!

https://agnesvangoolen.nl/wp-content/uploads/2017/08/cropped-favicon-1.png

Als je aan iemand vraagt om mij in 1 woord te omschrijven, gegarandeerd dat je dan Enthousiast hoort.

https://agnesvangoolen.nl/wp-content/uploads/2017/08/cropped-favicon-1.png

Vraag je verder dan hoor je ook doorzetter, open, eerlijk, direct, warm, gemotiveerd, inspirerend, energie, goede luisteraar, daadkrachtig, gestructureerd.

https://agnesvangoolen.nl/wp-content/uploads/2017/08/cropped-favicon-1.png

Ik maak graag ‘gezonde’ bonbons. Als je geluk hebt, neem ik ze mee als we elkaar ontmoeten!

https://agnesvangoolen.nl/wp-content/uploads/2017/08/cropped-favicon-1.png

Ik heb geen huisdieren. Dat is aan mij niet besteed. Wel geniet ik met volle teugen van het leven in de tuin. Daar heb ik vogels in alle soorten en maten, kikkers, vissen en salamanders. En een egeltje.

Nieuwsgierig geworden naar mij?
Neem gerust contact met me op.
Skype, telefoon, mail, messenger, app. Ik ben er.

treeplank zijkant-min

Agnes van Goolen
De Schagense Snees 30
8252 KM Dronten

Contact opnemen
(06) 10 57 94 86

agnes@agnesvangoolen.nl

Bedrijfsgegevens
KVK 55565964

BTW NL188051107B01