Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Heb je steeds vaker het gevoel dat je wordt geleefd door je bedrijf?

Als Integrator zorg ik voor
rust, overzicht en groei in jouw bedrijf!

Zodat jij - als Visionair - (weer) kunt doen wat je het allerliefste doet: vooruit kijken, kansen en mogelijkheden zien én benutten, netwerken, nadenken, creatief zijn. Jouw plannen omzetten in concrete acties? Laat dat maar aan mij over! Ik zorg ervoor dat iedereen in jouw bedrijf precies weet waar we naar toe gaan, hoe we daar komen en wie wat moet doen om ons doel te bereiken. Of het nu gaat om veranderprocessen, een professionaliseringsslag, een miljoenendeal, de lancering van een nieuw product of de uitbreiding naar het buitenland, ik regel het!

Klinkt goed, ik wil meer weten!

Je hoeft het niet langer alleen te doen.

Als Integrator (aka General Manager) ben ik jouw 'wingwoman', de 'second in command' binnen jouw bedrijf. Je steun en toeverlaat en de drijvende kracht achter het realiseren van jouw dromen en ideeën. Ik integreer jouw ideeën, missie, visie en doelen binnen het gehele bedrijf. Ik denk met je mee over de strategische stappen die we te zetten hebben EN zorg er vervolgens voor dat deze stappen omgezet worden in concrete acties en een realistische planning. Ik ben ook de verbinder (én het filter) tussen jou en het team. Ik stuur het gehele leiderschapsteam (waar jij en ik ook deel van uitmaken) aan, houd iedereen accountable en zorg ervoor dat de neuzen steeds dezelfde kant op blijven staan. De day to day issues komen niet langer op jouw bordje terecht maar op die van mij. Doordat we gaan werken met een uitgekiend systeem worden de meeste issues ook nog eens veel sneller opgelost dan gewend.

Kortom: heel veel taken en verantwoordelijkheden die ervoor zorgen dat je nu 80 uur in de week werkt, die neem ik van je over. Wat overigens niet betekent dat ik 40 uur in de week voor je aan de slag ga. We gaan slimmer werken, met meer structuur en met laserfocus op jouw doelen en alleen daardoor vallen al heel wat taken van je bordje. Je hoeft het dus echt niet langer allemaal alleen te doen. Afhankelijk van jouw wensen kan ik met een paar uur per week de druk al bij jou (en je team) weghalen. En dat betekent meer tijd voor jou

Ja, ik wil meer tijd!

Meer tijd om...

 • Je creativiteit weer te laten stromen, kansen en mogelijkheden te onderzoeken en nieuwe ideeën vorm te geven.

 • Te netwerken, te onderzoeken of een samenwerking kans van slagen heeft of om op 'field trip' te gaan.

 • Regelmatig tijd vrij te maken voor jezelf, je gezin, je familie, vrienden, te reizen, hobby's. 

 • Weer ontspannen te ondernemen, om plezier te hebben met je medewerkers en trots te zijn op wat jullie samen bereiken. 

 • Te groeien tot de best mogelijke ondernemer die in je zit, vanuit rust en overzicht. Laat mij de rest doen.

 • Als Integrator houd ik zicht op...

  Strategisch
  Management

  Ik denk mee, adviseer, draag oplossingen aan en trap ook op de rem als dat nodig is. Ik vertaal jouw dromen in strategische plannen die ook echt uitgevoerd worden, in lijn met de missie, visie, kernwaarden en doelstellingen van jouw bedrijf.

  Business
  Management

  Ik leg processen vast, automatiseer waar mogelijk en breng meer structuur aan in het gehele bedrijf. Ik zorg ook voor de meest optimale samenwerking tussen de diverse afdelingen in jouw bedrijf en houd hier vanuit helicopterview overzicht op.

  Data 
  Management

  Ik verzamel -via de managers uit het leiderschapsteam - de belangrijkste cijfers die bijdragen aan de groei van je bedrijf. Ik voorzie jou iedere week van een helder overzicht van hoe het ervoor staat zodat jij betrokken blijft en precies weet wat er speelt.

  Team
  Management 

  Ik stuur het gehele leiderschapsteam aan, houd focus op doelen, geef richting en zorg dat iedereen de juiste info heeft. Ik zorg ook voor een heldere structuur waardoor de juiste mensen op de juiste plek zitten en alle neuzen dezelfde kant op blijven staan.

  Dit is precies wat ik nodig heb!

  Ik ben eindelijk van het gevoel af dat ik
  het allemaal zelf moet doen.

  "Ik deed alles graag zelf. Vaak omdat ik dacht dat ik het zelf toch het beste kon. Maar toen mijn bedrijf steeds groter werd, liep ik ook steeds vaker tegen mijn plafond aan. Ik wist wel dat het beter was om het anders te gaan doen, maar hoe dat was me niet helder. Eigenlijk had ik ook geen tijd om hier over na te denken. Pas toen het echt niet anders kon en ik gewoonweg de tijd niet meer had om alles zelf te doen, ben ik op zoek gegaan naar ondersteuning. Sinds de samenwerking met Agnes is er al veel veranderd. Ik ben eindelijk van het gevoel af dat ik het allemaal zelf moet doen. Het geeft rust om zaken uit te besteden, bij Agnes neer te leggen met vooral het vertrouwen dat het ook goed gebeurt (en waarschijnlijk nog beter)!! We zitten op één lijn en kunnen alles bespreken en zeggen tegen elkaar. In Agnes heb ik echt een fijne sparring partner. Daarnaast is de professionaliteit van mijn bedrijf enorm toegenomen. Ik ben heel erg blij met haar en niet alles wat ze mijn bedrijf brengt is goed in woorden te omschrijven, maar ik zou haar zeker aanbevelen bij anderen want de rust die ik nu ervaar gun ik iedere ondernemer.”

  Ilse Welp

  over de samenwerking bij Praktijk WIJS

  Sta jezelf toe de Visionair te zijn en laat mij jouw Integrator worden.

  Waarschijnlijk ben jij - net als de meeste ondernemers - ooit met je bedrijf begonnen om je passie te volgen en om meer vrijheid te ervaren in het uitvoeren van je plannen en ideeën. Om te kunnen doen waar jij het meest blij van wordt, zonder restricties van een baas of leidinggevende. Maar inmiddels loop je regelmatig vast in je eigen restricties...

  Of je had een briljant idee, zag een gat in de markt en daarna is je bedrijf veel sneller gegroeid dan je had kunnen bedenken. Ben je inmiddels meer manager geworden dan ondernemer. Dat het aansturen van een team en het omgaan met dagelijkse issues een belemmering zou zijn op je creativiteit en de lol in het ondernemerschap zag je niet aankomen...

  Wat de oorzaak ook is, ik vermoed dat je de vrijheid (in welke vorm dan ook) waar je zo naar verlangde ergens onderweg hebt ingeleverd. Dat is niet alleen zonde van al jouw potentieel, het is ook zeker niet nodig! Want met de juiste persoon naast jou in je bedrijf komt de vrijheid waar je zo naar verlangt écht weer in zicht. Wat je daar voor nodig hebt? Een Integrator! Iemand zoals ik die het hele General Management van je over neemt en samen met jou en het (leiderschaps-)team jouw business naar het volgende niveau brengt.

  Er zijn maar heel weinig ondernemers met een visie die ook nog eens een hele goede manager zijn. Laat het los dat je het allebei moet zijn, dat houd je alleen maar tegen écht door te breken. Wees slim. Sta jezelf toe weer volop de Visionair en de leider te zijn en laat mij als jouw Integrator je rechterhand worden.

  Jij als leider...

 • Hebt haarscherp in beeld waar je naar toe wilt met je bedrijf en hoe dat past binnen een snel veranderende wereld (en je zou willen dat je team dat ook ziet).

 • Je houdt je het liefst bezig met het grotere plaatje, de kansen en mogelijkheden die zich voordoen (in plaats van de dagelijkse to do's die je in beslag nemen).

 • Je wilt netwerken, ontdekken, groeien en al je ideeën omzetten in acties die jouw bedrijf vooruit helpen (je lijkt hier alleen steeds minder tijd voor te hebben).

 • Je zou graag eens ontspannen op vakantie willen, meer tijd met je gezin door willen brengen of gewoon een dag vrij nemen als je daar behoefte aan hebt (maar hoe dan??).

 • Ik als je rechterhand...

 • Ben jouw sparringpartner op strategisch en tactisch niveau, ik denk met je mee, stel kritische vragen én houd focus op je doelen (zodat jij het niet allemaal alleen hoeft te doen).

 • Ik zet jouw ideeën om in concrete acties, stel de juiste prioriteiten én bewaak de voortgang zodat jouw dromen echt gerealiseerd worden (zonder dat jij je 'overwhelmed' voelt).

 • Ik zorg voor meer structuur, overzicht én groei door processen in kaart te brengen, te vereenvoudigen en/of te automatiseren (zodat iedereen in je bedrijf veel meer rust gaat ervaren).

 • Ik zorg ervoor dat je hele team meer betrokken is, meer verantwoording neemt én precies weet wat ze moeten doen (zonder dat jij 24/7 aanwezig hoeft te zijn).

 • Samen werken we naar dit resultaat in jouw bedrijf...

  Rust

  Voor jou geen 80-urige werkweek meer, wel rust in je hoofd & in je bedrijf en daarmee meer tijd voor jezelf, familie, vrienden, vakantie of gewoon een keer een dag helemaal niks doen.
  ***
  Voor je team geen onnodige stress meer, wel rust doordat acties concreet zijn, de planning op orde is (en bewaakt wordt) en het heel helder is wie waar verantwoordelijk is.

  ***
  Voor je klanten/relaties geen tegenstrijdige boodschappen of een overload aan producten meer, wel meer 'rust' doordat het ook voor hen heel duidelijk is wat jouw product/dienst voor hen kan betekenen.

  Overzicht

  Voor jou geen overvolle agenda en to do lijsten meer, wel overzicht in processen en cijfers. Tijdens een kort wekelijks overleg houd ik je op de hoogte van de voortgang.

  ***

  Voor je team geen verwarring meer, wel overzicht doordat functies & rollen duidelijk zijn, processen vast liggen, doelen helder zijn en er gestuurd wordt op cijfers die uitnodigen tot concrete acties.
  ***
  Voor je klanten/relaties geen onduidelijkheid meer over 'hoe het werkt' in je bedrijf, wel overzicht bij wie ze terecht kunnen en hoe processen & procedures lopen zodat ze snel geholpen zijn.

  Groei

  Voor jou geen frustratie meer omdat doelen niet (op tijd) behaald worden, wel concrete acties die aanzetten tot groei. In omzet, in marktaandeel en zelfs in jouw persoonlijke ontwikkeling.

  ***

  Voor je team geen 'het is maar werk' meer, maar groei in zelfvertrouwen, betrokkenheid en verantwoording doordat ze voelen dat hun bijdrage belangrijk is voor de groei van het gehele bedrijf.
  ***
  Voor je klanten/relaties geen twijfel meer over jouw bedrijf, wel groei door vertrouwen en betrokkenheid en de wens zich aan te sluiten bij jouw netwerk of community. Gelijkwaardige relaties tussen iedereen.

  Laten we even bellen!

  Agnes heeft een brede kijk op alles wat er speelt.

  “Al tijdens het eerste gesprek met Agnes was er vertrouwen, een klik. Ik kreeg echt het gevoel van verademing, lucht, ruimte. Dat er eindelijk weer tijd zou komen om de dingen te gaan doen waar ik mee bezig wilde zijn. Het sleutelwoord in het gesprek was ontzorgen. Precies hetgeen waar ik naar op zoek was en dit heeft mij doen besluiten om Agnes in te huren. Door haar komst zijn we van de pioniersfase overgegaan naar een meer gestructureerde en bedrijfsmatige fase en hebben we een behoorlijke professionaliseringsslag gemaakt. De samenwerking verloopt heel soepel. Agnes ziet heel goed wat de organisatie nodig heeft en heeft een brede kijk op alles wat er speelt. Dit geeft mij rust en vooral tijd om nieuwe plannen en ideeën te bedenken en me bezig te houden met mijn klanten. De ‘must haves’ zijn zonder twijfel allemaal aanwezig. Daar bovenop heeft Agnes nog een paar extra kwaliteiten die haar onderscheiden van anderen, de ‘nice to have’s’ . Ze denkt strategisch met ons mee, is sparringpartner, adviseur en luisterend oor. Als ondernemer kun je niet alles alleen doen en dan is het fijn als iemand je blinde vlekken in kaart brengt. Ik ben heel tevreden over de samenwerking, met Agnes in je bedrijf krijg je zelf meer tijd om te ondernemen!"

  Ramon van Meegersen

  over de samenwerking bij MARK Academie voor Leefstijl

  Over mij

  Om echt relaxed te kunnen ondernemen, de vrijheid te ervaren die je wenst én ongelimiteerd te kunnen groeien met je bedrijf, moet de basis van je bedrijf op orde zijn. Dat vraagt om meer structuur, duidelijke processen en een goed management. Allemaal zaken die haaks staan op die ene reden waarom je ooit als ondernemer begon: VRIJHEID! En toch hoort het erbij.

  Maar dat wil niet zeggen dat jij degene bent die hier mee bezig moet zijn. Laat mij dat maar doen, ik smul ervan!

  Ik ben dol op structuur brengen in chaos, processen optimaliseren, plannen maken, doelen stellen en overzicht houden. Ik doe mijn hele leven al niet anders. Zowel privé als zakelijk. Eerst 20 jaar als werknemer in diverse managementrollen (office, event, project en sales) en sinds 2012 als (Online) Business Manager binnen mijn bedrijf Meer Structuur waar ik als rechterhand ondernemers help naar meer rust, overzicht én groei in hun bedrijf.

  Voel je al wat ik voor jou zou kunnen betekenen?

  Ik houd er ook enorm van om mensen in beweging te krijgen. Ik heb meerdere coachopleidingen en trainingen gevolgd en de afgelopen jaren ben ik naast mijn werk als Business Manager werkzaam geweest als online (ondernemers-) coach. Dat heeft me verrijkt met ervaringen over waarom mensen doen wat ze doen, hoe het werkt met kwaliteiten en talenten en hoe je het beste uit iemand kunt halen. Ik kan - waar nodig - jouw teamleden coachen en ze begeleiden naar de beste versie van zichzelf. Ik ben van mening dat persoonlijke ontwikkeling één van de groeiversnellers in een bedrijf kan zijn, superhandig dus dat ik dat meeneem! 

  Kun jij ook dat loslaten!

  En alsof het allemaal nog niet genoeg is, ben ik ook nog gezegend met kwaliteiten als snel denken/handelen, verantwoording nemen, leiderschap tonen en visie kunnen omzetten in actie. Connecting the dots helpt me vooruit te kijken en te zien wat er nodig is om te komen waar we willen. Ik ben slim, autonoom, een echte verbinder, eigen-wijs (er is altijd een weg, ook als er geen weg is) en ik heb aan een half woord genoeg. Als Integrator valt alles wat ik leuk vind om te doen samen met alles waar ik goed in ben.

  Jij hoeft het dus echt niet langer meer alleen te doen!

  Ik werk het allerliefste met 'chaotische' ondernemers of ondernemers die geen tijd hebben genomen de basis van hun bedrijf op orde te houden. Dit zijn de ondernemers die altijd oprecht blij en opgelucht zijn met de structuur die ik in korte tijd voor ze neerzet. Ik geniet enorm van de dankbaarheid van deze ondernemers! En houd jij je met jouw bedrijf bezig met maatschappelijk bewustzijn, duurzaamheid en/of persoonlijke ontwikkeling? Dan heb je bij mij zeker een streepje voor.  

  Wanneer kunnen we beginnen?

  Paar persoonlijke weetjes...

 • Ik ben een alleenstaande moeder van twee hoogbegaafde kinderen en als wij samen in de auto zitten dan levert dat supermooie, diepgaande gesprekken op. Quality time to the max, I love it.

 • Als je aan iemand vraagt om mij in 1 woord te omschrijven, gegarandeerd dat je dan ‘enthousiast’ hoort. Vraag je verder dan hoor je zeker ook wijs, inspirerend, open, eerlijk, direct, warm, goede luisteraar en de beste knuffelaar.

 • Ik ga graag naar het theater, lees boeken over persoonlijke ontwikkeling, volg cursussen en trainingen op dit gebied, hou van tuinieren en ben een kei in klussen in en om het huis.

 • Ik doe weleens een oproep via social media en nodig dan vrouwen uit voor een 'home made high tea' bij mij thuis. Iedere keer weer een verrassing wie er aanschuift, altijd gezellig.

 • En zo beweeg, spreek en doe ik :)

  Nieuwsgierig geworden?

  Spreekt het werken met een Integrator je aan?
  Wil je kennismaken en ontdekken of wij samen een topteam kunnen worden?


  Zet de eerste stap en neem contact met me op.
  Ik vertel je graag alles over wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen!


  Klinkt goed, ik wil meer weten!

  Ik ervaar nu meer rust, regelmaat en overzicht.

  “Voordat ik met Agnes ging samenwerken vond ik dat ik alles zelf moest kunnen en deed ik ook alles zelf. Ik vond het dan ook best een uitdaging om werk uit handen te geven en ‘los te laten’. Maar al in het eerste gesprek met Agnes voelde ik dat ik het aandurfde. Haar enthousiasme, haar jarenlange ervaring en haar zakelijke instelling gaven de doorslag. Omdat ik het zelf niet heb, is het fijn om met iemand samen te werken die wel structuur kan bieden. Ik ervaar nu meer rust, regelmaat en overzicht en kan in alle vertrouwen dingen aan haar overlaten. Het is heel fijn om te weten dat alle randzaken geregeld worden en ik me daar geen zorgen over hoef te maken. Zo kan ik me concentreren op mijn klanten en op de kwaliteit van mijn dienstverlening wetende dat Agnes op de achtergrond de boel draaiende houdt. Bovendien werkt Agnes binnen mijn onderneming alsof het haar eigen zaak is. Ze is zakelijk, denkt mee, spoort aan en komt regelmatig met vernieuwingen. Een andere meerwaarde vind ik haar wil en haar inzet om zich te verdiepen in mijn vakgebied waardoor ze nog meer werk van mij kan overnemen. Ook de andere leden van het team ervaren de samenwerking met Agnes als buitengewoon prettig.”

  Riet van den Berg

  over de samenwerking bij Instituut Jesri

  De Schagense Snees 30

  8252 KM Dronten

  06 - 10 57 94 86

  KvK 55565964

  NL63KNAB0255695136

  Privacy Policy

  © Agnes van Goolen 2021