treeplank 1920x550

Personal Business Check - Het Programma!

Loopt het in jouw bedrijf nog niet zoals je dat graag wilt?

Mis je de flow en heb je geen idee hoe dat komt?

En word je daar soms zo moedeloos van?

Zoek je de oplossing in nog een cursus volgen om je expertise te vergroten?

Of bij anderen te kijken hoe zij dat doen?

En denk je er zelfs aan om je prijzen te verlagen?

Doe het niet!

Want die oplossingen….die gaan echt niet werken. Integendeel zelfs. En waarom niet?
Omdat die oplossingen gericht zijn op symptoombestrijding en niet op het oplossen van het daadwerkelijke probleem! Wat ik daar mee bedoel?

 

Stel je hebt hoofdpijn. Je neemt een paracetamol en je hoofdpijn gaat weg. Probleem opgelost zou je denken. Als dit eenmalig gebeurt, niet zo erg. Maar nu gebeurt het vaker, misschien zelfs wel dagelijks. Dan is die paracetamol niet meer voldoende. Het lost de pijn wel eventjes op, maar diezelfde pijn komt toch weer terug.

Wat dan wel te doen?

Kijken naar de onderliggende oorzaak van het probleem!

En die ligt vaak op een ander, dieper niveau dan die waar de pijn zich uit. Want wellicht wordt de hoofdpijn veroorzaakt door stress. Of door verkeerde voeding. Of door teveel innerlijke strijd. Dan weet je dat pillen blijven slikken je op de lange termijn niet veel verder zal helpen. Want zolang je de oorzaak niet aanpakt, zal de hoofdpijn terug blijven komen.

 

En zo werkt het dus ook in jouw onderneming! De GROEI-pijn uit zich in onvoldoende omzet, te weinig klanten of chaos in je bedrijf. De oorzaak ligt echter op een ander, dieper niveau en wel op één (of meerdere) van de dimensies ZIJN, VOELEN, DENKEN of DOEN.

De stemmetjes in je hoofd. Niet verbonden zijn met je ware zelf. Leven en werken vanuit je hoofd. Je gevoel negeren (of sterker nog: je weet niet eens hoe dat moet, voelen). Wilskracht in plaats van ZachtKracht. Hard werken in plaats vanuit je hart werken.

 

Het zijn allemaal voorbeelden van oorzaken die er voor zorgen dat het binnen jouw bedrijf nog niet zo loopt als jij graag zou willen. En ook hier: je kunt dan blijven zoeken naar quick-fixes in de vorm van gratis challenges, vaste stappenplannen of geweldige nieuwe tools, maar uiteindelijk gaan die jou nog steeds niet daar brengen waar je heen wilt. Omdat je de oorzaak niet aanpakt.

 

Zakelijk Succes valt of staat met Persoonlijke Ontwikkeling. Weten wat wel én wat niet bij je past. Waar je wel en niet goed in bent. Wat jouw Authentic Power is. Krachtige Keuzes maken die vanuit JOUW hart komen, niet uit die van een ander. Voelen, ervaren, beleven hoe JIJ het wilt, niet wat een ander zegt dat goed is. Als jij je persoonlijk ontwikkelt groeit je bedrijf met je mee.

 

Precies wat we gaan doen tijdens de Personal Business Check – Het programma!

bloem_tak
danielle

‘De PBC-Het programma! is een eye-opener voor iedere ondernemer die bereid is kritisch naar zichzelf, zijn omgeving en zijn eigen handelen te kijken. En die bovenal bereid is te (willen) veranderen en te groeien. De persoonlijke benadering, de hartelijkheid, de toegankelijkheid en de oprechtheid van Agnes gaan je daarbij absoluut helpen.’

Daniëlle Clasen-Bos
www.fysiotherapieinhoorn.nl

Durf jij jezelf kritisch aan te kijken?

Doe dan mee met de PBC - Het Programma!

€ 297,- ex btw

De Personal Business Check is voor jou als jij:

bloem_tak

Op wilskracht van alles bereikt hebt maar nu moe bent.

bloem_tak

Met heel veel plannen en ideeën rondloopt, maar te weinig tot actie komt.

bloem_tak

Vastloopt in je bedrijf.

bloem_tak

Begrijpt dat persoonlijke ontwikkeling belangrijk is.

bloem_tak

Van die vervelende stemmetjes in je hoofd af wilt.

bloem_tak

Intuïtie en strategie wilt combineren binnen jouw bedrijf.

bloem_tak

Wilt weten wat er beter kan.

bloem_tak

Vol enthousiasme wilt spelen in je bedrijf.

Wat gaan we doen?

De PBC - Het Programma is een kortdurend, maar zeer intensief persoonlijk ontwikkeltraject dat de basis vormt voor jouw verdere zakelijke groei.  Het is inzicht na inzicht na inzicht en al die persoonlijke inzichten vertaal je vervolgens naar je bedrijf. Hoe werkt het voor jou? Waar loop je tegenaan? Hoe kan het anders? Beter? Gemakkelijker? Met dit programma krijg je een heel helder en duidelijk  beeld van welke richting je op wilt/ kunt/ gaat met jezelf én met je business.

 

De zeven lessen zijn als volgt ingedeeld.

Les 1 - Balans
Je maakt de balans op en onderzoekt wat er al goed gaat in je bedrijf en wat er nog verbetert kan worden.

Les 2 - Zijn
Je ontdekt jouw diepere missie in het LEVEN en vertaalt deze naar je BEDRIJF.

Les 3 - Voelen
Je gaat aan de slag met je EMOTIES en ontdekt waarom KRITIEK eigenlijk best fijn is.

Les 4 - Denken
Je onderzoekt welke GEDACHTEN je tegenhouden om echt vol te gaan voor je missie. 

Les 5 - Doen
Je leert hoe je van BETROKKENHEID naar INVLOED gaat en zo de touwtjes in handen houdt.

Les 6 - Groeien
Je creëert OVERZICHT en RUST en verwerkt dit in je dagelijkse werkzaamheden.

Les 7 - Plan
Je maakt een PLANNING voor de komende maanden en verwerkt daarin alle opgedane inzichten.

bloem_tak
ilse

‘Er zit een goede opbouw in het programma en nu na afloop kan ik echt zeggen dat ik veel positiever naar mezelf kijk en dat ik zeker kan werken vanuit mijn hart. Dat ik sommige materialistische dingen wat losser kan laten en dat ik niet wil presteren voor de buitenwereld. En dat ik me prettig voel bij wie ik ben.

 

De PBC is een zachte benadering met een hele duidelijke boodschap. Leven vanuit gevoel en dit gevoel ook toe mogen laten. Tot ontdekking komen wie je werkelijk bent en waar je voor staat dmv visualisatie. Hoe fijn kan het zijn dat je je zelf mag en kan waarderen.’

Ilse Spijkers
www.weetbyilse.nl

Wil jij ook meer gevoel brengen in je bedrijf?

Schrijf je dan in voor de PBC - Het Programma!

€ 297,- ex btw

agnesvangoolen.nl | doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg

Met uniek spelelement!

Ik hou ervan om het ondernemen als een spel te zien. En daarom heb ik binnen deze check ook een spelelement toegevoegd.

 

De online academie is zo opgebouwd dat je net als bij een computergame extra levels kunt bereiken door lessen af te ronden. Die extra levels zijn in mijn academie extra content. Visualisaties, opdrachten, theorie, webinars, templates…van alles. En alleen als je echt actief mee doet, de opdrachten maakt en vragen en quizes beantwoordt, kun je deze extra content ontvangen. Jij bepaalt dus zelf hoeveel (meer)waarde jij uit de Personal Business Check haalt! Cool toch?

Durf jij het aan?

Schrijf je alleen in als je echt aan je bedrijf én bovenal aan jezelf wilt werken. En je hierin je eigen verantwoordelijkheid neemt. Ook als je het spannend vindt! Zie het maar als een spel. Eén ding kan ik je in ieder geval garanderen: Je komt hoe dan ook in beweging!

Na afloop van de Personal Business Check...

Weet jij precies wat er goed gaat in je bedrijf en waar verbetering mogelijk is.
En uiteraard heb je de eerste stappen op weg naar die verbetering al gezet.

Weet je waar het echte knelpunt zit waardoor je vastloopt.
Zodat je nu gericht kunt werken aan je volgende doorbraak.

Ken je de vijf dimensies die van belang zijn voor persoonlijke groei en zakelijke succes.
En weet je wat je moet doen om ze in balans te houden.

Weet je waarom intuïtie en strategie samen bepalen dat je gaat groeien.
Zodat je niet langer vanuit wilskracht werkt, maar vanuit ZachtKracht.

Heb jij persoonlijke en zakelijke inzichten opgedaan én verwerkt in je plannen.
Zodat er nu weer volop ruimte is voor volgende stappen.

Weet je dat jij zelf invloed hebt op je leven en op je business.
En heb je voortaan de touwtjes in handen. Jij bepaalt de richting.

Maak je Krachtigere Keuzes.
Doet alleen nog wat voor JOU goed voelt, niet wat anderen van je verwachten.

Heb je meer zelfvertrouwen.
Waardoor je ook weer de juiste klanten aantrekt.

Ben jij gegarandeerd weer in beweging gekomen.
Waardoor jij vol enthousiasme vooruit gaat. Op naar succes!

bloem_tak
cheryl

‘Ik had het gevoel dat ik nog flink vast liep met mezelf en mijn bedrijf. Ik heb mega grote ideeën/dromen maar wist niet zo goed hoe ik moest beginnen om deze waar te maken of in ieder geval om het er uit te krijgen.

 

Ik verwachtte van dit programma persoonlijke groei en inzichten in hoe je dit kunt doen, maar het was veel meer dan dat. Ik heb zoveel prachtige inzichten mogen ontvangen dat ik het gevoel heb de hele wereld aan te kunnen en dat groots dromen echt mag en kan!

 

Nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, een prachtige planning die veel rust geeft maar ook inzichten die mij laten zien waar ik winst kan behalen en hoe ik balans kan creëren in mijn leven als ondernemer en met mijn beperking.

 

Hoe ik de PBC zou omschrijven? Ik moet zeggen dat er bijna geen woorden voor zijn. Het is een beleving en die raad ik iedereen aan!’

Een andere kracht vind ik de leeromgeving: die ziet er prachtig uit, is toegankelijk en overzichtelijk! Je wordt echt uitgenodigd om het 'spel' te spelen en bonussen vrij te spelen.’

Cheryl Porcelijn
www.cprecision.nl

Wil jij ook weer in beweging komen?

Doe dan mee met de PBC - Het Programma!

€ 297,- ex btw

Agnes van Goolen

EmpowerMentor. Personal Business Coach. Nieuwsgierig Aagje. Mega geïnteresseerd in mensen en altijd op zoek naar het verhaal achter het verhaal. Ze coacht vanuit de zachtheid van intuïtie en de daadkracht van strategie & structuur. Zodat ideeën en plannen omgezet worden in concrete acties en je weer of meer in beweging komt.

 

Met al haar ervaringen -zowel persoonlijk als zakelijk- verplaatst Agnes zich moeiteloos in haar klant, maar ook in de klant van haar klant! Ze heeft inzicht in hoe het werkt in de branche van haar klant. En ze komt heel snel tot de kern van de zaak. Met haar ervaring in planning en structuur kan ze haar klanten helpen grip te krijgen op de chaos zodat ze vanuit overzicht en rust kunnen ondernemen. Met haar enthousiasme, positieve levenshouding én geloof in de ander weet ze haar klanten te empoweren zodat ze echt het beste uit zichzelf halen. En tenslotte, met haar gave om without a box te denken ontstaan nieuwe, creatieve mogelijkheden.

 

Agnes heeft haar eigen Authentic Power ontdekt: ZachtKracht! Een onverwachte maar prachtige en unieke combinatie van Intuïtie en Strategie. Ze coacht volledig vanuit intuïtie. Ze stemt helemaal af op jou en op dat wat er nodig is, wat er mag zijn. Zodat het gaat stromen, jullie allebei kippenvel krijgen omdat jullie voelen dat het klopt. En dan, als alle plannen en ideeën op tafel liggen, gaan jullie aan de slag met de praktische uitvoering. Maken jullie het concreet. Zetten alles om in strategie en structuur. Zodat ondernemen een stuk gemakkelijker wordt. Op de manier die bij jou past. Want dat werkt!

ZachtkrachtModel

De PBC - Het Programma! is onderdeel van ZachtKracht©.
Hét business model waar intuïtie en strategie elkaar vinden.

ZachtKracht is de balans tussen Zijn & Voelen aan de ene kant en Denken & Doen aan de andere kant. Zijn deze vier met elkaar in balans, dan kun je Groeien. Zowel persoonlijk als zakelijk.

 

Daarnaast is ZachtKracht het unieke en onderscheidend vermogen van Agnes! Zacht en Kracht tegelijk.

bloem_tak

Wil jij ook meer spelen in je bedrijf?

Schrijf je dan nu in voor de PBC - Het Programma!

€ 297,- ex btw

janet

‘Agnes weet een mens te raken. Dat heeft te maken met wie zij is en hoe zij naar persoonlijke ontwikkeling kijkt en overstijgend kan denken. De kracht van het programma zit in haar enthousiasme, uitstraling, er voor gaan, betrokkenheid, coachingsvaardigheden (overstijgend kunnen coachen) en haar volledige ZIJN. 

 

Een andere kracht vind ik de leeromgeving: die ziet er prachtig uit, is toegankelijk en overzichtelijk! Je wordt echt uitgenodigd om het 'spel' te spelen en bonussen vrij te spelen.’

Janet Schmidt
www.magosh.nl

Veelgestelde vragen

Krijg ik persoonlijke begeleiding bij dit programma?

Nee. De Personal Business Check is een online programma dat jij op jouw eigen tempo doorloopt. De lessen zijn zo opgebouwd dat je inzicht na inzicht opdoet en deze direct kun vertalen naar jouw bedrijf. Hier zit geen persoonlijke begeleiding bij van mij.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt ongeveer een maand. Om de vijf dagen ontvang je de volgende les. Je houdt een half jaar lang toegang tot de academie dus je kunt de Personal Business Check geheel in je eigen tempo doorlopen en de lessen bekijken en uitvoeren wanneer het jou uitkomt.

Waarom zitten er steeds vijf dagen tussen de lessen?

Dat heb ik heel bewust gedaan. Persoonlijke ontwikkeling is geen quick-fix waarbij je direct resultaat ervaart. Persoonlijke ontwikkeling gaat over bewust wording, inzicht, kwartjes laten vallen, voelen wat het doet in je lijf. Om pas daarna omgezet te worden in actie. Geef ik jou direct toegang tot alle lessen en werk je ze binnen een paar dagen tijd af, dan haal jij niet het beste uit dit programma. En ik wil dat jij er wel het beste uithaalt. Want alleen dat heeft zin.

Wat gebeurt er na afloop van het programma?

Dat ligt helemaal aan jou. Als je alle lessen doorlopen hebt, dan kun je weer volle kracht vooruit. Maar het gebeurt ook regelmatig dat er zoveel aangeraakt wordt bij een deelnemer, dat er na de PBC nog een 1-op-1 coaching plaatsvindt. Dat kan een Persoonlijke of Zakelijke Doorbraaksessie zijn, maar er zijn ook deelnemers die zich direct inschrijven voor de DareDevil MasterMind. Als jij twijfelt over welk programma voor jou het meest geschikt is, neem dan gerust contact met me op. Binnen een half uur heb jij je antwoord.

Ben ik verplicht om mee te doen met het spelelement?

Nee hoor, ik verplicht je niets maar ik raad het je wel aan. De ervaring leert dat juist het spelelement ervoor zorgt dat je alle lessen ook echt doorloopt. Want ja, soms moet je de opdrachten ook echt wel gedaan hebben wil je de vragen kunnen beantwoorden. En heel eerlijk? De extra content die je kunt vrij spelen is echt heel erg waardevol. Dat laat je toch niet voorbij gaan?

Ik ben een startende ondernemer, is de PBC dan ook iets voor mij?

Ja! Juist! Oh, had ik de PBC maar tot mijn beschikking gehad toen ik startte als ondernemer. Het had me zo ongelooflijk veel inzichten gegeven. En daarmee had ik dan een aantal beginnersfouten kunnen voorkomen. Je missie, je doel, je overtuigingen. Het zijn allemaal elementen die je gaat tegenkomen in het ondernemerschap. En in de Personal Business Check. Dus ja, als jij jezelf een goede start van je bedrijf gunt, begin dan met deze Personal Business Check.

Ik ben juist een zeer ervaren ondernemer, werkt de PBC dan ook?

Jazeker wel! In ben van mening dat iedere ondernemer op regelmatige basis de PBC zou moeten doen. Juist om keer op keer stil te staan bij hoe het nu echt gaat. Om te ontdekken of je nog met de juiste dingen bezig bent. Of je vuurtje nog brandt. Om bij te sturen. Dus ja, de PBC werkt zeker ook voor jou!

bloem_tak
monique

Na Gabrielle Bernstein, Simone Levie, Dolly, Mike Dooley en Tony Robbins, ben ik zo blij dat jij op precies op dit moment op mijn pad kwam Agnes!

Dank voor deze geweldige en vooral leerzame PBC!

Monique Frionnet
www.francisfrionnetportraits.nl

Ja, ik weet het nu zeker!

Agnes, ik doe het!

€ 297,- ex btw

Agnes van Goolen
De Schagense Snees 30
8252 KM Dronten

Contact opnemen
(06) 10 57 94 86

agnes@agnesvangoolen.nl

Bedrijfsgegevens
KVK 55565964

BTW NL188051107B01