Puzzelstukjes

Dat MPOP (training die ik volg) van alles in werking zet, je na laat denken, laat voelen, laat twijfelen, laat beleven, dat mag duidelijk zijn. Maar wat ik niet aan had zien komen is dat ik zo zou ontdekken waar ik nou écht écht écht heel erg goed in ben: Gepassioneerde onderneemsters met een missie

puzzel

Ik ben er eigenlijk een beetje verbaasd over. Dat ik iedere keer weer zo snel tot de kern kom en soms al binnen een uur een compleet plan weet te vormen helemaal op basis van wat er door de ander wordt gezegd. Een plan dat dus ook helemaal aansluit bij de ander. Omdat ik afstem, luister, spiegel, teruggeef. Aangevuld met eigen ervaringen, inzichten en ideeën die plotsklaps opploppen. Waarvan ik vaak kippenvel krijg. Mijn manier van voelen dat het klopt. Ook al weer zo’n ontdekking. En ik ben opeens ook zo creatief. Dan denk ik, huh, waar komt dat opeens vandaan? Maar als ik dan bij mijn gesprekspartner twee sprankelende oogjes zie, dan weet ik dat het klopt. En weet je waar ik nou ook zo blij van wordt?

 

Sleutelposities.

 

Ik heb ruim 20 jaar in allerlei verschillende sleutelposities gewerkt zoals office manager, directie-secretaresse, management-assistent. Reken maar dat je dan leert luisteren, samenvatten, doorvragen en spiegelen! Als er weer structuur was en alles op rolletjes liep, dan vertrok ik. Tussen twee banen door werkte ik dan altijd een paar maanden voor een uitzendbureau. Weekje hier, paar dagen daar. Op die manier heb ik zo ontzettend veel bedrijven van binnen gezien. Met zoveel verschillende medewerkers. En zoveel verschillende bedrijfsculturen. En daar heb ik zoveel van opgestoken. Alleen dat wist ik toen niet. Tot voor kort wist ik niet dat ik dat allemaal nodig had om uiteindelijk helemaal vanuit mijn dharma te kunnen ondernemen.

 

Puzzelstukjes.

 

Maar nu, in MPOP, vallen alle puzzelstukjes samen. Nu profiteer ik volop van mijn brede kennis die ik overal heb opgedaan. Van diverse (coach-) opleidingen en trainingen tot alle gesprekken die heb gevoerd met zoveel verschillende mensen. Met al die ervaringen kan ik me verplaatsen in mijn klant, maar ook in de klant van mijn klant! Heb ik inzicht hoe het werkt in de branche van mijn klant. En kom ik heel snel tot de kern van de zaak. Met mijn ervaring in planning en structuur kan ik mijn klanten helpen grip te krijgen op de chaos zodat ze vanuit overzicht en rust kunnen ondernemen. Met mijn enthousiasme, positieve levenshouding en geloof in de ander weet ik mijn klanten te empoweren zodat ze echt het beste uit zichzelf halen. Alles, maar dan ook alles valt samen.

 

Dus ik ben verbaasd. Dat het allemaal zo mooi in elkaar past. En dankbaar, ik ben zo dankbaar. Er is rust. En vertrouwen. Mijn proces. Vanuit mijn diepste zijn. Dharma.

 

Inzicht. Doorbraak. Groei.

 

P.S. Hoe is dat bij jou? Is jouw puzzel al compleet? Of ontbreken er nog stukjes? Zie je ze liggen of liggen ze onder de deksel? Wat heb jij nodig om je puzzel in elkaar te kunnen krijgen? Als je hulp nodig hebt om het te ontdekken, ik ben er voor je. Plan een GRATIS inzichtsessie in om kennis met me te maken, dan weet je zeker dat je puzzel binnen no time klaar is.

 

Wil je stoppen met strugglen en starten met stralen?
Download dan nu de Break Free Gids!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.