gek met bril 1920x550

Wil je stoppen met strugglen en starten met stralen?
Download dan nu de Break Free Gids!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Doe eens gek, dan creëren we samen jouw nieuwe normaal!

‘Bijna vijf jaar geleden nam ik een drastisch besluit. Ik zette een punt achter mijn huwelijk. Eén van mijn vele voornemens die hier op volgden was om een keer alleen op vakantie te gaan. Gewoon, om te ervaren hoe zoiets zou zijn. Na 25 jaar samen, een eerste keer alleen.

 

Omdat ik het buitenland nog wat te spannend vond, ging ik heel ‘veilig’ naar Limburg. Daar ontmoette ik een nieuw lief en zoals dat kan gaan werden de vakanties al snel weer ‘samen’. Het verlangen om alleen naar het buitenland op vakantie te gaan bleef echter sluimeren. En toch hield iets me keer op keer tegen om echt te gaan.

Ken jij dat ook…

DAT JE IETS ECHT HEEL GRAAG WILT?

Maar dat er ook iets is dat je nog tegenhoudt?

MISSCHIEN DE ANGST VOOR HET ONBEKENDE?

Het ongemak van iets nieuws doen?

OF IS HET DE SPANNING VOOR DIE EERSTE KEER? 

Het als een berg tegenop zien van iets?

En dat je het dan toch weer niet doet…

bloem_tak

Ga jij met me mee op reis naar jouw droom onderneming?

Neem dan contact met me op via de contactpagina.

Nou, ik deed het deze keer wel!

Ik ging naar Ibiza. Alleen. Helemaal in mijn uppie. Voor het eerst in mijn leven. Omdat ik voelde dat ik er klaar voor was. Spanning, ongemak en beren op de weg? Ja, het was er allemaal. Maar als een echte DareDevil doorstond ik de vele ‘paniekmomentjes’ die me er keer op keer van hadden kunnen weerhouden er echt vol voor gaan.

Zoals die keer dat ik na vier uur surfen op het internet nog steeds geen auto had gehuurd en ik er echt helemaal klaar mee was. Vriendlief zei ‘bel gewoon met Avis’ en regel het. En dat deed ik. Ondanks dat ik ruim € 200,- meer moest betalen dan bij andere autoverhuur bedrijven, voelde ik dat de rust die dit me gaf al meer dan € 1.000,- waard was.

Of op het vliegveld. Toen de app waar mijn instapkaart in stond niet werkte. Oh men…paniek. Ik wist het echt even niet meer. Tot ik een stap naar links deed, even uit de situatie. Toen zag ik de oplossing. En kon ik alsnog inchecken.

Of die keer dat ik wilde betalen na een heerlijk diner. Portemonnee vergeten. Oeps… En weet je wat? Die keer merkte ik dat ik al een stuk rustiger reageerde op de situatie. Omdat ik wist dat ik het gewoon ging oplossen. Hoe dan ook.

Ik deed het allemaal.

Ik doorstond de momenten waarop ik helemaal teruggeworpen werd op mezelf. En wat was het fijn dat ik daarbij terug kon vallen op al mijn ervaringen en kwaliteiten. Door soms wat afstand te nemen van de situatie en soms iemand op te bellen die me verder hielp. Of als ik me alleen voelde.

ibiza ijs compressed

Gedurende mijn ontdekkingsreis zag ik steeds weer parallellen met het ondernemerschap. Want het kan soms best lastig zijn in je eentje en dan is het heel fijn als je iemand kunt bellen die je een goed advies geeft. Of hoe je het toch maar flikt in je uppie en je dan zo ontzettend trots kunt zijn. Of hoe je soms eerst een stap terug moet doen om van daaruit weer drie stappen naar voren te doen.

Inzicht. Doorbraak. Groei.

Mijn grootste inzichten, doorbraken en groei bereik ik iedere keer weer als ik offline iets onderneem. Of het nu een vakantie is of een opleiding, training of studie. Zodra ik in contact kom met gelijkgestemden, dan gebeurt er iets.

Herken je dat? Dat gevoel van saamhorigheid, de klus gezamenlijk rooien, de ondersteuning, de verbinding. De diepgang, de gesprekken, de lol. Het werkt zo versterkend. Ook op Ibiza gebeurde het weer. En toen wist ik het zeker: IK GA VOOR OFFLINE!

Omdat ik offline zoveel meer kan betekenen voor een ander. Misschien wel voor jou! Als jij een ondernemer bent die voelt dat er meer uit zijn/haar bedrijf te halen valt, maar ook voelt dat iets je nog tegenhoudt. Dat je heel graag door die muur heen wilt breken, maar geen idee hebt hoe. Of dat je vastloopt met jezelf of met je bedrijf en dolgraag weer in beweging wilt komen.

Voor die ondernemers wil ik er zijn. Als sparringpartner, side kick, rots in de branding, liefdevolle schop onder de kont gever, uitdager. En zeker ook als degene die jou een spiegel voorhoudt. En je daarmee uitnodigt diep in je ziel te kijken. Zodat je de beste versie van jezelf kunt aanschouwen, in balans komt en op die manier een doorbraak creëert in je jezelf én in je bedrijf.

bloem_tak

Rise-Up MasterMind

En daarom start ik in januari 2020 opnieuw met een supergave, exclusieve MasterMind van zes maanden met maar liefst 8!! LIVE dagen. Zes maanden lang intensief en gericht werken aan jezelf en je bedrijf. Met waardevolle trainingen, hotseats (met z’n allen denken we met jou mee!), concrete planningen en vooral heel veel samenwerking. Voelen, ervaren, beleven hoe het voor jou is om vervolgens je inzichten in te zetten in je business. Omdat Persoonlijk & Zakelijk hand in hand gaan. Eerst jij, dan je bedrijf!

Maar let goed op want deze MasterMind is alleen bedoeld voor echte DareDevils!

Misschien voor jou, als jij:

bloem_tak

Begrijpt dat persoonlijke ontwikkeling de basis is voor zakelijk succes.
En je dus ook bereid bent om soms iets spannends te doen zodat je daarna weer verder kunt groeien.

bloem_tak

Heel veel plannen en ideeën hebt, maar nu ook tot actie wilt komen.
En je dus ook kritisch naar jezelf kijkt om het anders vorm te geven zodat er wel resultaat komt.

bloem_tak

Weet dat een doorbraak in jezelf zorgt voor een doorbraak in je bedrijf.
En je dus ook niet bang bent voor dat diepe graaf- en speurwerk in jezelf.

bloem_tak

Tot nu toe heel veel op wilskracht van alles bereikt hebt, maar nu moe bent.
En je dus ook durft te switchen van doen, doen, doen naar voelen, voelen, voelen.

bloem_tak

Heel goed weet dat je het niet alleen kunt, wilt en hoeft te doen.
En je je dus ook volledig bewust bent van het feit dat je alleen snel kunt gaan, maar samen veel verder komt.

bloem_tak

Vastloopt in je bedrijf, maar weet dat je dus eigenlijk vastloopt in jezelf.
En je dus ook echt diep in de spiegel durft te kijken en je verantwoording neemt om weer in beweging te komen.

bloem_tak

Wilt groeien met je bedrijf maar niet ziet hoe je dat kunt doen.
En je dus ook openstaat voor ideeën & suggesties van anderen, zelfs als dat way out of your box is.

bloem_tak

Niet langer hard wilt werken, maar wel vanuit je hart wilt werken.
En je dus ook volledig voor die doorbraak durft te gaan, no matter what.

mastermind lachend-min

Ga jij met me mee op reis naar jouw droom onderneming?

Neem dan contact met me op via de contactpagina.

Ik weet niet wat ik zoek,
maar ik weet zeker dat ik het vind!

Ik wist niet precies waarom ik naar Ibiza ging. Maar wat ik wel zeker wist, is dat ik terug zou komen met een schat aan ervaringen. En zo is het ook met deze MasterMind. Ik weet van te voren niet wat jouw persoonlijke zoektocht je brengt, maar wat ik wel zeker weet is dat je van alles gaat vinden. Waaronder:

JEZELF!

Inclusief lef, moed en durf. Mighty high potential.

ZACHTKRACHT!

Dé manier om te werken vanuit balans. The only way.

INNERLIJKE RUST!

Eindelijk thuiskomen bij jezelf. Real peace inside.

INZICHT!

Helderheid in jouw gedachten en gevoelens. For grow & flow.

ZELFVERTROUWEN!

Om te ondernemen zoals jij dat wilt. Your desire first.

EIGENWAARDE!

Zodat je weet wat je echt waard bent. Fair prices.

En natuurlijk betaalt dat zich uit in meer klanten, meer omzet, meer groei. Off course!

bloem_tak
mastermind kathelijn en marian-min

Alleen ga je snel, maar samen kom je verder!

Dit is het Rise-Up Traject

8 Livedagen -alle 8 persoonlijk door mij gegeven- in vier blokken van twee aaneengesloten dagen. Dat doe ik bewust zodat je twee dagen lang ondergedompeld bent en heel gericht werkt.*

Je werkt in een team van 4 personen én je kiest je persoonlijke buddy. Met het team heb je iedere week overleg over de voortgang. Met je buddy kun je nog verder de diepgang in als je dat nodig hebt.

bloem_tak

Iedere Livedag start met een training van mij. Voelen, ervaren, beleven. Wat doet het met jou? Om het vanuit die inzichten om te zetten in je bedrijf.

bloem_tak

Tussen de livedagen in hebben we met de hele groep een groepscoachcall om de voortgang te bespreken. En krijg je van mij nog meer tips & trics.

bloem_tak

Op de middag van de eerste dag staan twee personen en hun bedrijf in de spotlights. Met de hele groep brainstormen we mee. Dit is zo mega waardevol. Je hoeft het niet alleen te doen, je wordt letterlijk en figuurlijk gedragen door de groep. Je gaat met meer inzichten en doorbraken naar huis dan je ooit in je eentje had kunnen bedenken.

bloem_tak

Iedere maand is er een gastexpert aanwezig die tijdens een live uitzending waarde toevoegt aan de MasterMind. Daarnaast is er een besloten FaceBook groep waarin jullie vragen kunnen stellen, inzichten en doorbraken kunnen delen en waarin jullie je groei met elkaar kunnen vieren. Ik ben zelf actief aanwezig in deze groep.

bloem_tak

Op de middag van de tweede dag werk je heel concreet aan je planning voor de komende maand. Zodat je precies weet wat en wanneer je moet doen om stap voor stap naar je einddoel toe te werken.

bloem_tak

Als klap op de vuurpijl krijg je van mij ook nog een  1-op-1 doorbraaksessie cadeau! LIVE! Echt helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt zodat die doorbraak er ook echt komt.

bloem_tak

En als BONUS vieren we na afloop van de MasterMind onze successen met een heerlijke en uitgebreide High-Tea. Zo ga jij de toekomst in met een kant en klaar, concreet en realistisch plan, vol zelfvertrouwen en om van jouw bedrijf een groot succes te maken. 

* De livedagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur. Locatie regio Utrecht.
Data 2020 op aanvraag

THEMA'S

Dag 1: kennismaken

Voorstellen & Band smeden.

Dag 3: zijn

Wie ben jij & Wat is jouw waarde?

Dag 5: denken

Wat drijft jou & Wat houd je tegen?

Dag 7: groeien

Hoe zorg je voor jezelf & Wat besteed je uit?

Dag 2: balans opmaken

Waar sta je nu & Waar wil je heen?

Dag 4: voelen

Wie is jouw klant & Hoe communiceer jij?

Dag 6: doen

Waar besteed je je tijd aan & Welk aanbod doe je?

Dag 8: koers bepalen

Plan van Aanpak & Blik op de toekomst

ZachtkrachtModel

Kwaliteit boven kwantiteit!

Stel je eens voor: Je start met de MasterMind en werkt zes maanden heel gestructureerd aan jezelf én aan je bedrijf. Je wordt niet alleen ondersteund door mij, maar ook door je team én jouw buddy. Zo kun je echt flinke stappen zetten. Je bent bereid diep te gaan, angsten en verlangens onder ogen te zien én je durft de stap te maken om er nu echt volledig voor te gaan. Stel je eens voor wat er dan allemaal kan gebeuren…

 

Als je me kent dan weet je al dat ik zeer betrokken ben bij mijn klanten en dat ik alles geef dat ik heb. Omdat ik dat ook echt zo wil houden, is er voor deze MasterMind plek voor slechts 8 personen. Zodat JIJ zeker weet dat je ook echt veel van MIJ krijgt. Voorafgaand aan deelname vindt een uitgebreid intakegesprek plaats zodat we beiden zeker weten dat dit het juiste traject voor jou is. Drie DareDevils hebben zich inmiddels al aangemeld, ben jij de volgende?

bloem_tak

Jouw investering

En tja, nu vraag jij je waarschijnlijk af: Wat kost dit waanzinnige programma dan? En wat levert het me eigenlijk op?

Wat het je oplevert is wat jij erin stopt! Jij bepaalt helemaal zelf de uitkomst. Wat ik je kan garanderen is dat je volop inzichten opdoet die je omzet in concrete acties binnen je bedrijf. Wat ik je kan garanderen is dat je doorbraak na doorbraak zult ervaren doordat je gedragen wordt door de groep, het team, je buddy en natuurlijk door mij. En wat ik je kan garanderen is dat je zult groeien. Zowel persoonlijk als zakelijk. Hoe die groei eruit ziet, in welke cijfers je dat af kunt meten, dat is aan jou.

Het complete programma kost € 3.997,- ex btw.

(betaling in termijnen mogelijk, vraag naar de voorwaarden)

mastermind schriftje-min

Wil jij met me mee op reis naar jouw droom onderneming?

Neem dan contact met me op via de contactpagina.

Na afloop van deze MasterMind…

Sta jij voor wie je bent! Je weet precies wat jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren zijn en hoe je deze keer op keer inzet om de volgende stappen te bepalen.

bloem_tak

Maak jij krachtige keuzes omdat je precies weet wat je wel en wat je niet wilt doen in/ met/ voor jouw business.

bloem_tak

Weet jij hoe je praktisch kunt ondernemen waardoor je handiger, makkelijker en vaak ook sneller kunt ondernemen.

bloem_tak

Hoe je grote stappen maakt in life & bizz.

bloem_tak

En heb je helder welke stappen nog zullen volgen.

bloem_tak

Onderneem jij op jouw eigen manier. Krachtig & Authentiek.

bloem_tak

Leef jij en onderneem jij vanuit ZachtKracht!

bloem_tak

Weet jij hoe je een realistische planning maakt waarbij je ook rekening houdt met je overige taken en verplichtingen.

bloem_tak

Weet jij hoe je jouw doelen zo concreet mogelijk kunt maken zodat je ze iedere keer weer weet te behalen.

bloem_tak

Heb je tips & trics, tools en stappenplannen om handiger te ondernemen.

bloem_tak

Durf jij jezelf te laten zien. Vol zelfvertrouwen en op een manier die bij jou past.

Veelgestelde vragen

Wie doen er mee met dit programma?

Deelnemers aan dit programma zijn onderneemsters die tegen een muur of plafond aanlopen en die heel goed weten dat er meer nodig is om weer in beweging te komen dan een online training of een snelle quick-fix. De vrouwen die meedoen aan dit programma nemen zichzelf en de groei van hun bedrijf serieus en weten dat een doorbraak in hun bedrijf begint met een doorbraak in zichzelf. Het zijn vrouwen die bereid zijn aan zichzelf te werken, die hun verantwoording oppakken en die zich open en kwetsbaar durven op te stellen naar anderen.

Wat voor soort ondernemers doen er mee?

De voorgaande groep (6 deelneemsters) bestond voor 50% uit startende onderneemsters (0-2 jaar) en 50% uit meer ervaren onderneemsters (> 2 jaar). 85% van de deelneemsters was coach. Ondanks hun jarenlange ervaringen, opleidingen en persoonlijke ontwikkelingen ontdekten zij nieuwe lagen in zichzelf, evenals diep verstopte overtuigingen en belemmeringen. 2 Deelneemsters hebben tijdens het traject hun baan opgezegd en bij de partners van 3 deelneemsters is ‘Agnes’ een heus begrip geworden.

Is het alleen voor vrouwen?

Ja, dit programma is echt alleen voor vrouwen! Het is een gegeven dat mannen anders in hun onderneming staan dan vrouwen en ook de hulpvraag is vaak anders. Met mannen werk ik het liefst in een 1-op-1 setting, met vrouwen werk ik het liefst in een groep. Daarnaast maak ik in een vrouwengroep dankbaar gebruik van de kracht van ‘sisterhood’. Deze kracht is zo enorm groot en uplifting, dat wil ik je heel graag laten ervaren.

Ik ben een startende ondernemer, is dit traject dan ook iets voor mij?

Jazeker wel. Zolang jij openstaat om te leren, te werken aan jezelf en respect hebt voor de tijd, is dit traject absoluut geschikt voor jou. Maar…dit is geen 100% business traject waarin ik je stap voor stap uitleg wat jij moet doen om succesvol te worden in slechts vier maanden tijd. Want daar geloof ik dus niet in. Ik help je bij je persoonlijke groei en alle inzichten die je daarbij opdoet verwerk je in je bedrijf. En daar ligt dus jouw echte winst: je doet het volledig op JOUW manier en daardoor zul je in het begin misschien iets minder snel groeien dan wanneer je nadoet hoe een ander het doet, maar op de lange termijn behoud je wel je authenticiteit en je kracht. En… die business tips zitten door het hele traject heen verweven, dus die krijg je toch wel.

Ik ben juist een zeer ervaren ondernemer, kan ik wel meedoen aan het traject?

Oh echt wel! In ben van mening dat iedere ondernemer op regelmatige basis een persoonlijk ontwikkeltraject zou moeten doen. Juist om keer op keer stil te staan bij hoe het nu echt gaat. Om te ontdekken of je nog met de juiste dingen bezig bent. Of je vuurtje nog brandt. Om bij te sturen. Dus ja, dit traject werkt zeker ook voor jou! En wees niet bang om je tussen startende ondernemers te begeven. Omdat persoonlijke ontwikkeling aan de basis staat van het programma is het traject super persoonlijk. En mijn tips & trics stem ik geheel af op de hulpvraag dus ook de ervaren onderneemster komt geheel aan bod in dit traject.

Is dit programma wel iets voor mij?

Dat kan ik vanaf hier niet voor jou bepalen. Maar…neem gerust contact met me op, of plan een gratis inzichtsessie in. Dan bekijken we samen of dit traject op dit moment voor jou en jouw bedrijf de juiste keuze in. Wees gerust: ik ben daar heel eerlijk in. Als ik denk dat dit traject voor jou te vroeg komt, dan zal ik dat zeker tegen je zeggen. Het kan ook zijn dat ik je niet verder kan helpen of denk dat je beter af bent bij een collega. Uiteraard hoor je dat dan ook van mij.

Ik heb nog geen website, is dat erg?

Nee, dat kan juist wel eens heel fijn zijn. Want uit ervaring weet ik dat er in het eerste jaar van je onderneming continue van alles wijzigt. Je ideale klant, je aanbod, je teksten. Dus besteed je tijd liever aan zaaien, zaaien, zaaien dan aan schrijven, schrijven, schrijven. Plus -en die reden is nog veel belangrijker-: ik zie teveel onderneemsters zich verschuilen achter het maken van een website. En met de tijd die verstrijkt wordt er niet gezaaid. En dan is eindelijk die website af en vinden ze het gek dat er geen klanten zijn. Dus nee, geen website hebben is helemaal niet erg.

Waarom zijn het steeds blokken van twee dagen?

Dat heb ik heel bewust gedaan. Als je twee dagen full focus bezig bent met jezelf en je bedrijf, dan gebeurt er ook echt iets. Daarnaast zijn die twee dagen ook echt kadootjes voor jezelf. Me time. Ik raad je ook echt aan om na de eerste nacht ergens te blijven overnachten en helemaal in je eigen cocon te blijven. Gun jezelf het maximale tijdens dit traject.

Wat gebeurt er na afloop van het traject?

Dat ligt helemaal aan jou. In principe eindigt mijn begeleiding na dit traject, maar als jij het prettig vindt maandelijks nog een uurtje te skypen, dan kan dat. De deelneemsters uit de vorige groep komen nog maandelijks bijeen om elkaar scherp te houden, dus dat is ook een optie. Ik vind het zelf altijd erg jammer als een traject stopt, aan de andere kant is het ook heel goed dat je dan weer op eigen benen verder gaat.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de thuiswerkopdrachten?

Zo’n vier uur per opdracht. Per maand dus. Valt reuze mee, toch? De thuiswerkopdrachten zijn een aanvulling op de live dagen en zijn net zo verdiepend. Er komt heel veel los tijdens de live dagen en de deelneemsters uit de vorige ronde vonden het geregeld ‘erg veel’ en toch vonden zij de tijd en ruimte om de thuiswerkopdrachten te maken. Het geeft nog meer inzicht en als je dan toch bezig bent…

Ik vind de investering op dit moment te groot, ik kan het niet betalen.

Ik vind het belangrijk dat iedere onderneemster de mogelijkheid krijgt om mee te kunnen doen en daarom geef ik je de mogelijkheid om in 10 termijnen van € 300,- te betalen. Precies, zonder extra kosten vanwege de termijnbetalingen. In ruil daarvoor verwacht ik van jou dat je je uiterste best doet om die € 300,- per maand ook om te zetten binnen je bedrijf. Als dat niet haalbaar is, dan wil ik je vragen om serieus na te denken over je ondernemerschap.

Zijn de kosten voor dit traject aftrekbaar van de belasting?

Jazeker. Dit traject kun je als studiekosten opvoeren in je boekhouding. De BTW is aftrekbaar, ook later nog als je bijvoorbeeld bij de start van het traject nog niet staat ingeschreven bij de KVK.

Wat houdt de 1-op-1 doorbraaksessie in?

De doorbraaksessie vindt ergens gedurende het traject plaats op het moment dat jij het nodig hebt. Drie uur lang sta ik tot je beschikking. Dat kan zijn om blokkades waar je nog tegenaan loopt op te heffen, om spiegelwerk te verrichten waardoor je anders naar de situatie leert kijken of om heel gericht te werken aan strategie & structuur. Ik stem me helemaal op jou af en help je gedurende die drie uur om grote stappen te zetten.

Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Aandacht, betrokkenheid, confrontatie, eerlijkheid en een enorme hoeveelheid empowerment. Ik zie in jou wat jij nog niet in jezelf ziet en ik zal er alles aan doen om dit naar boven te halen zodat jij het zelf ook gaat zien. Liefdevol, met af en toe een gerichte schop onder de bips. We gaan samen een heel intiem, intens en confronterend traject in en ik zorg ervoor dat jij je veilig en vertrouwt voelt zodat je ook echt je diepste demonen in de ogen durft te kijken. Mijn missie is dat jij jezelf nog beter leert kennen, je geheel vanuit je eigen authenticiteit gaat ondernemen en je gaat stralen als nooit tevoren. Dat dus.

Ik heb een vraag die hierboven niet vermeld staat, wat nu?

Voel je welkom om je vragen over dit programma 1-op-1 aan mij te stellen! Neem contact met me op en/ of stel je vragen tijdens een GRATIS inzichtsessie. Ik informeer je in ieder geval heel graag verder!

Wat is de volgende stap?

Of je nog vragen hebt of je je wilt aanmelden, in beide gevallen neem je contact met me op via het contactformulier (klik op onderstaande button). Als ik je bericht ontvangen heb neem ik zo snel mogelijk contact met je op en geef je wat tijdvoorstellen voor een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten per Skype. Tijdens dat gesprek kun je zoveel vragen stellen als je wilt en na afloop bepalen we samen of dit traject voor jou geschikt is.

bloem_tak

Agnes van Goolen
De Schagense Snees 30
8252 KM Dronten

Contact opnemen
(06) 10 57 94 86

agnes@agnesvangoolen.nl

Bedrijfsgegevens
KVK 55565964

BTW NL002099460B48