Sta op!

Onlangs schreef ik vanuit pure flow een prachtige blog. Speciaal voor onderneemsters die (nog) niet zo zichtbaar zijn. Die het lastig vinden zich te onderscheiden van de rest. Die twijfelen of er wel op ze gewacht wordt.

denemarken

Ik heb zelf ook lang gezocht naar hetgeen dat ik te doen heb. Ik dacht ook vaak genoeg ‘er zijn al zoveel anderen’ of ‘ik ben nog niet goed genoeg’ of ‘wie zit er nou op mij te wachten’.

 

Maar ik weet nu zoveel beter. Er zitten zoveel mensen op mij te wachten. En op jou. En op jou. En op die dame daar aan de overkant. Of die daar, in dat hoekje.

 

Echt, geloof me. Jij hebt een unieke combinatie van kwaliteiten, talenten, ervaringen en wensen. Jouw Authentic Power. Daarmee kun je anderen inspireren. Doe dat dan ook! Toe. Blijf niet zitten. Je doet niet alleen jezelf tekort maar ook alle mensen die nu niet door jou geholpen worden.

 

Er zullen altijd mensen zijn die verder zijn dan jij bent, die meer ervaring hebben, die al lang en breed succes hebben terwijl jij nog in je hoekje zit. Dat zijn de mensen naar wie jij opkijkt. Maar dan wil ik je nu vragen om eens de andere kant op te kijken. Zie je het? Zie je al die mensen? Die wachten op jou! Omdat ze nog lang niet zover zijn als jij nu bent. Ze misschien wel naar jou opkijken. Van jou willen leren hoe jij dat nu doet.

 

Dus het is maar net welke kant jij opkijkt.

 

Durf jij je verantwoording te nemen? Deze mensen verder te helpen? Omdat je dat kunt, wilt en zelfs een soort van ‘moet’? Weet je alleen nog niet zo goed hoe je dat vorm moet geven? Hoe zou het voor je zijn als je dit wel wist? Als je precies weet welke mensen jij wilt en kunt helpen. En ook precies weet op welke manier.

 

Hoe zou dat voor je zijn? Voel je het al kriebelen? Mooi, dan zit de power nog in je! Is nu alleen nog een vonkje. Maar kan een vuur worden! Wat je daar voor nodig hebt? Dat weet jij zelf het beste. Net zoals ik weet wat ik je kan bieden. Om die eerste stappen te zetten. Je enthousiasme weer te hervinden. De mogelijkheden te omarmen en er vol voor te gaan. Maar dat werkt alleen als jij er klaar voor bent.

 

Gun jij jezelf een sessie met mij zodat jouw vonk uit kan groeien tot een prachtig vuur? Laten we dan een halve dag 1-op-1 samenwerken aan jouw bedrijf. Jouw Authentic Power vinden én omzetten in een concept dat helemaal aansluit bij wie jij bent, wat je kunt maar vooral: wat je wilt!

 

De wereld wacht op jou! Wanneer sta jij op?

Meer informatie over de Doorbraaksessie vind je hier

Wil je stoppen met strugglen en starten met stralen?
Download dan nu de Break Free Gids!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.