gek met bril min

Wil je stoppen met strugglen en starten met stralen?
Download dan nu de Break Free Gids!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ben je er klaar mee?

* Met de 'stemmetjes' in je hoofd die jou vertellen dat je het toch niet kunt?

* Met het voldoen aan de verwachtingen van anderen, je ouders, partner, de maatschappij?

* Met het leven en werken vanuit je hoofd in plaats vanuit je hart?

* Met het steeds maar weer negeren van je gevoel omdat je niet meer weet hoe je daar op kunt vertrouwen?

* Met het leven en werken vanuit wilskracht in plaats van ZachtKracht?

* Met hard werken in plaats vanuit je hart werken?

 

Het zijn allemaal voorbeelden van oorzaken die er voor zorgen dat het in jouw leven/ business nog niet zo loopt als jij graag zou willen. En dan kun je blijven zoeken naar quick-fixes in de vorm van gratis challenges, vaste stappenplannen of andere gratis stuff, maar uiteindelijk gaat dit jou nog steeds niet daar brengen waar je heen wilt. Omdat je de oorzaak niet aanpakt! En omdat niemand jou vertelt waar je werkelijk moet zoeken, heb jij ook geen idee waar die oorzaak zou kunnen liggen. En daarom ben ik er!

 

Ik ben er voor jou!

Ik vertel je wel waar je moet zijn! Zodat je écht verder komt. Want een heerlijk, geweldig, ontspannen en liefdevol leven valt of staat met persoonlijke ontwikkeling. Een innerlijke zoektocht naar weten wat wel én wat niet bij je past. Waar je wel en niet goed in bent. Wat jouw Authentic Power is. Krachtige Keuzes maken die vanuit JOUW hart komen, niet uit die van een ander. Voelen, ervaren, beleven hoe JIJ het wilt, niet wat een ander zegt dat goed is. Als jij je persoonlijk ontwikkelt groeit alles en iedereen om je heen met je mee. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak!

 

Hoog tijd dus voor het Stand-Up Traject waarbij we aan de slag gaan met... JOU!

Loopt het in jouw leven niet zoals je graag wilt?

Mis je de flow en heb je geen idee hoe dat komt?

En word je daar soms zo moedeloos van?

Blijf je maar aanmodderen tegen beter weten in?

Kijk je jaloers naar anderen die wel precies doen wat ze zelf willen?

Maar denk jij steeds 'dat is toch niet voor mij weggelegd'?

afbeeldingen website

Dan is het hoog tijd om op te staan!

Want als je blijft doen zoals je al deed, dan zul je blijven krijgen wat je kreeg. Wil je dat anders, dan zul je gewoonweg in actie moeten komen! Ook als dat spannend is. En dat betekent verantwoording nemen en weer aan het roer gaan staan van je leven. Jij bepaalt de koers.

 

En daarbij is het vooral belangrijk om écht naar binnen te keren en op zoek te gaan wie jij bent, wat je kunt en wat je wilt in plaats van je te richten op snelle oplossingen. Want die oplossingen… die gaan echt niet werken. Integendeel zelfs. Dat komt doordat snelle oplossingen gericht zijn op symptoombestrijding en niet op het oplossen van het daadwerkelijke probleem!

 

Wat ik daarmee bedoel? Dat zal ik uitleggen.

 

Stel je hebt hoofdpijn. Je neemt een paracetamol en je hoofdpijn gaat weg. Probleem opgelost zou je denken. Als dit eenmalig gebeurt, niet zo erg. Maar nu gebeurt het vaker, misschien zelfs wel dagelijks. Dan is die paracetamol niet meer voldoende. Het lost de pijn wel eventjes op, maar diezelfde pijn komt toch weer terug. En laten we eerlijk zijn, eigenlijk weet je dit natuurlijk zelf ook wel.

 

Leer anders te kijken

De oplossing ligt in het kijken naar de onderliggende oorzaak van het probleem!

 

En die ligt vaak op een ander, dieper niveau dan het niveau waar de pijn zich uit. Want wellicht wordt de hoofdpijn veroorzaakt door stress. Of door verkeerde voeding. Of door teveel innerlijke strijd. Dan weet je dat pillen blijven slikken je op de lange termijn niet veel verder zal helpen. Want zolang je de oorzaak niet aanpakt, zal de hoofdpijn terug blijven komen.

 

En zo werkt het dus ook in jouw leven! En als je ondernemer bent, dan werkt het zelfs zo in je bedrijf! De GROEI-pijn uit zich in onvrede, stress, slapeloze nachten en piekeren. Of in onvoldoende omzet, te weinig klanten of chaos in je bedrijf. De oorzaak ligt echter op een ander, dieper niveau en wel op één (of meerdere) van de dimensies ZIJN, VOELEN, DENKEN of DOEN. Als jij erachter komt op welke dimensie jouw uitdaging ligt, dan kun je gerichter aan de slag met de juiste oplossingen in plaats van de quick fixes.

afbeeldingen website
monique

Na Gabrielle Bernstein, Simone Levie, Dolly, Mike Dooley en Tony Robbins, ben ik zo blij dat jij op precies op dit moment op mijn pad kwam Agnes! Dank voor dit geweldige en vooral leerzame Stand-Up Traject!

- Monique -

Durf jij jezelf kritisch aan te kijken?

Doe dan mee met Stand-Up!

€ 497,- ex btw

Dit is het Stand-Up Traject

Het Stand-Up Traject is een kortdurend, maar zeer intensief persoonlijk ontwikkeltraject dat de basis vormt voor jouw verdere persoonlijke c.q. zakelijke groei.  Het is inzicht na inzicht en al die persoonlijke inzichten vertaal je -als jij als ondernemer meedoet- naar je bedrijf. Hoe werkt het voor jou? Waar loop je tegenaan? Hoe kan het anders? Beter? Gemakkelijker? Met dit programma krijg je een heel helder en duidelijk  beeld van welke richting je op wilt/ kunt/ gaat met jezelf én/of met je business.

 

Stand-Up is ook een groepstraject. Ik heb hier voor gekozen omdat ik keer op keer ervaar hoe mega krachtig het samenwerken aan dezelfde doelen werkt voor alle deelnemers. Dit is echt een meerwaarde voor iedereen. De lessen maak je zelf, op jouw tempo. De classes zijn gezamenlijk en hierin deel je je ervaringen met de andere deelnemers. Er is ruimte voor vragen en ik ben er om je nog een extra zetje te geven als dat nodig is. Zo krijg jij het beste van alles en zul je na een maand echt een verschil merken in hoe je in het leven staat.

Het Stand-Up Traject is voor jou als jij:

afbeeldingen website

Op wilskracht van alles bereikt hebt maar nu moe bent.

afbeeldingen website

Met heel veel plannen en ideeën rondloopt, maar te weinig tot actie komt.

afbeeldingen website

Vastloopt in je leven en/of business.

afbeeldingen website

Begrijpt dat persoonlijke ontwikkeling belangrijk is.

afbeeldingen website

Van die vervelende stemmetjes in je hoofd af wilt.

afbeeldingen website

Intuïtie en strategie wilt combineren in je leven en/of business.

afbeeldingen website

Wilt weten wat er beter kan.

afbeeldingen website

Vol eigenheid en enthousiasme je leven wilt leven.

Stand-Up

€ 497 / ex btw

  • 7 online lessen
  • 4 zoomcalls
  • 3 miniflesjes olieën
  • 4D Moodstruck Mascara
Juiste formaat headers website-min

De zeven lessen zijn als volgt ingedeeld...

Les 1 - Balans
Je maakt de balans op en onderzoekt wat er al goed gaat en wat er nog verbetert kan worden.

 

Les 2 - Zijn
Je ontdekt jouw diepere missie in het LEVEN.

 

Les 3 - Voelen
Je gaat aan de slag met je EMOTIES en ontdekt waarom KRITIEK eigenlijk best fijn is.

 

Les 4 - Denken
Je onderzoekt welke GEDACHTEN je tegenhouden om echt vol te gaan voor je missie. 

 

Les 5 - Doen
Je leert hoe je van BETROKKENHEID naar INVLOED gaat en zo de touwtjes in handen houdt.

 

Les 6 - Groeien
Je creëert OVERZICHT en RUST en verwerkt dit in je dagelijkse werkzaamheden.

 

Les 7 - Plan
Je maakt een PLANNING voor de komende maanden en verwerkt daarin alle opgedane inzichten.

Dit krijg je er ook nog bij...

2x Doelensessie met etherische oliën
Krachtige sessies waarbij je werkt aan je doelen én tegelijkertijd je belemmerende overtuigingen aanpakt.
Je hoeft de oliën niet in huis te hebben of te kopen. Ik stuur ze naar je toe voorafgaand aan het traject.

 

2x Vraag het aan Agnes Q&A sessie
Ik ben er voor jou om al je vragen te beantwoorden en indien daar tijd voor is, je te coachen op jouw vraagstuk. Dit zijn iedere keer weer mega waardevolle sessies. Zorg dat je erbij bent.

 

1x 4D Moodstruck Mascara van Younique
Je gaat aan de slag met innerlijk werk en na afloop van het traject zie je dat terug in je uiterlijk. Ik geef je een prachtige mascara kado waarmee je jouw innerlijk én uiterlijk kracht bij kunt zetten.

Met uniek spelelement!

Ik hou van spelen! En daarom heb ik binnen deze check ook een spelelement toegevoegd. De online academie is zo opgebouwd dat je net als bij een computergame extra levels kunt bereiken door lessen af te ronden. Die extra levels zijn in mijn academie extra content. Visualisaties, opdrachten, theorie, webinars, templates…van alles. En alleen als je echt actief mee doet, de opdrachten maakt en vragen en quizes beantwoordt, kun je deze extra content ontvangen. Jij bepaalt dus zelf hoeveel (meer)waarde jij uit het Stand-Up Traject haalt! Cool toch?

Durf je het aan?

Schrijf je alleen in als je echt aan jezelf wilt werken. En je hierin je eigen verantwoordelijkheid neemt. Ook als je het spannend vindt! Zie het maar als een spel. Eén ding kan ik je in ieder geval garanderen: Je komt hoe dan ook in beweging!

ilse

‘Er zit een goede opbouw in het programma en nu na afloop kan ik echt zeggen dat ik veel positiever naar mezelf kijk en dat ik zeker kan werken vanuit mijn hart. Dat ik sommige materialistische dingen wat losser kan laten en dat ik niet wil presteren voor de buitenwereld. En dat ik me prettig voel bij wie ik ben.

Het Stand-Up Traject is een zachte benadering met een hele duidelijke boodschap. Leven vanuit gevoel en dit gevoel ook toe mogen laten. Tot ontdekking komen wie je werkelijk bent en waar je voor staat dmv visualisatie. Hoe fijn kan het zijn dat je je zelf mag en kan waarderen.’

- Ilse -

Wil jij ook weer meer gevoel in je leven brengen?

Schrijf je dan in voor Stand-Up!

€ 497,- ex btw

Na afloop van het Stand-Up Traject...

Weet jij precies wat er al goed gaat in je leven/bedrijf en waar verbetering mogelijk is.
En uiteraard heb je de eerste stappen op weg naar die verbetering al gezet.

afbeeldingen website

Weet je waar het echte knelpunt zit waardoor je vastloopt.
Zodat je nu gericht kunt werken aan je volgende doorbraak.

afbeeldingen website

Ken je de vijf dimensies die van belang zijn voor persoonlijke groei en zakelijke succes.
En weet je wat je moet doen om ze in balans te houden.

afbeeldingen website

Weet je waarom intuïtie en strategie samen bepalen dat je gaat groeien.
Zodat je niet langer vanuit wilskracht leeft en werkt, maar vanuit ZachtKracht.

afbeeldingen website

Heb jij persoonlijke en/of zakelijke inzichten opgedaan én verwerkt in je plannen.
Zodat er nu weer volop ruimte is voor volgende stappen.

afbeeldingen website

Weet je dat jij zelf invloed hebt op je leven en/of je business.
En heb je voortaan de touwtjes in handen. Jij bepaalt de richting.

afbeeldingen website

Maak je Krachtigere Keuzes.
Doet alleen nog wat voor JOU goed voelt, niet wat anderen van je verwachten.

afbeeldingen website

Heb je meer zelfvertrouwen.
Waardoor je ook weer de juiste mensen om je heen aantrekt.

afbeeldingen website

Ben jij gegarandeerd weer in beweging gekomen.
Waardoor jij vol enthousiasme vooruit gaat. Op naar succes!

afbeeldingen website

Stand-Up

€ 497 / ex btw

  • 7 online lessen
  • 4 zoomcalls
  • 3 miniflesjes olieën
  • 4D Moodstruck Mascara

Wil jij ook weer in beweging komen?

Doe dan mee met Stand-Up!

€ 497,- ex btw

Veelgestelde vragen

Krijg ik persoonlijke begeleiding bij dit programma?

Ja en Nee. Het Stand-Up Traject is een online programma dat jij op jouw eigen tempo doorloopt. De lessen zijn zo opgebouwd dat je inzicht na inzicht opdoet en deze direct kun vertalen naar jouw situatie. Er zit geen persoonlijke 1-op-1 begeleiding bij van mij, maar er zijn in totaal 4 zoomcalls waarin ik er ben voor jou (2x Doelensessie, 2x Q&A)

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt ongeveer een maand. Om de vijf dagen ontvang je de volgende les. Je houdt een half jaar lang toegang tot de academie dus je kunt het Stand-Up Traject geheel in je eigen tempo doorlopen en de lessen bekijken en uitvoeren wanneer het jou uitkomt.

Waarom zitten er steeds vijf dagen tussen de lessen?

Dat heb ik heel bewust gedaan. Persoonlijke ontwikkeling is geen quick-fix waarbij je direct resultaat ervaart. Persoonlijke ontwikkeling gaat over bewust wording, inzicht, kwartjes laten vallen, voelen wat het doet in je lijf. Om pas daarna omgezet te worden in actie. Geef ik jou direct toegang tot alle lessen en werk je ze binnen een paar dagen tijd af, dan haal jij niet het beste uit dit programma. En ik wil dat jij er wel het beste uithaalt. Want alleen dat heeft zin.

Wat gebeurt er na afloop van het programma?

Dat ligt helemaal aan jou. Als je alle lessen doorlopen hebt, dan kun je weer volle kracht vooruit. Maar het gebeurt ook regelmatig dat er zoveel aangeraakt wordt bij een deelnemer, dat er na het traject nog een 1-op-1 coaching plaatsvindt. Dat kan een persoonlijk Open-Up Traject zijn, maar er zijn ook deelnemers die zich direct inschrijven voor het Rise-Up Mastermind programma. Als jij twijfelt over welk programma voor jou het meest geschikt is, neem dan gerust contact met me op.

Ben ik verplicht om mee te doen met het spelelement?

Nee hoor, ik verplicht je niets maar ik raad het je wel aan. De ervaring leert dat juist het spelelement ervoor zorgt dat je alle lessen ook echt doorloopt. Want ja, soms moet je de opdrachten ook echt wel gedaan hebben wil je de vragen kunnen beantwoorden. En heel eerlijk? De extra content die je kunt vrij spelen is echt heel erg waardevol. Dat laat je toch niet voorbij gaan?

Break Free & Stand Up!

cheryl

‘Ik had het gevoel dat ik nog flink vast liep met mezelf en mijn bedrijf. Ik heb mega grote ideeën/dromen maar wist niet zo goed hoe ik moest beginnen om deze waar te maken of in ieder geval om het er uit te krijgen. Ik verwachtte van dit programma persoonlijke groei en inzichten in hoe je dit kunt doen, maar het was veel meer dan dat. Ik heb zoveel prachtige inzichten mogen ontvangen dat ik het gevoel heb de hele wereld aan te kunnen en dat groots dromen echt mag en kan! Nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, een prachtige planning die veel rust geeft maar ook inzichten die mij laten zien waar ik winst kan behalen en hoe ik balans kan creëren in mijn leven als ondernemer en met mijn beperking.

Hoe ik dit traject zou omschrijven? Ik moet zeggen dat er bijna geen woorden voor zijn. Het is een beleving en die raad ik iedereen aan!’

- Cheryl -

Wil jij ook meer spelen in je leven?

Schrijf je dan nu en Stand-Up!

€ 497,- ex btw

Agnes van Goolen
De Schagense Snees 30
8252 KM Dronten

Contact opnemen
(06) 10 57 94 86

agnes@agnesvangoolen.nl

Bedrijfsgegevens
KVK 55565964

BTW NL002099460B48