vensterbank 1920x550

Wil je weten wat jouw Ideale Klant wil bereiken?

Bestel de visualisatie en ontdek het verlangen!

€ 19,95 ex btw

Visualisatie Je Ideale Klant

 

Krijg je maar niet helder wie jouw ideale klant is?
En welke pijn en verlangen ze nou echt heeft?
Vind je het lastig om de woorden te vinden die zij gebruikt?

 

En lukt het je daarom maar niet om de juiste teksten te schrijven?
Je aanbod te bepalen?
En je Ideale Klant ook daadwerkelijk te bereiken?

 

Dat kan anders!

bloem_tak

Stel je eens voor…

 

Dat jouw ideale klant je precies vertelt waar zij mee worstelt.
En hoe ze het graag anders zou zien.
Dat je exact de woorden hoort die zij gebruikt.
En in haar taal de juiste teksten kunt schrijven.

 

Hoe zou dat voor je zijn?

 

Ik heb een prachtige, intensieve visualisatie gemaakt waarmee jij in gesprek gaat met je Ideale Klant en zij jou precies vertelt wat haar pijn en haar verlangen is. Alle dimensies van het ZachtKracht model worden besproken. Zijn, Voelen, Denken, Doen en Groeien. Ze houdt niets voor je achter.

ZachtkrachtModel-min

Dit is wat klanten zeggen over de visualisatie...

‘Agnes, jouw visualisatie Je Ideale Klant is zo intensief. Dit ging gewoon over mij! Mijn pijn, mijn verlangen. Ik heb nu niet alleen de juiste woorden op papier voor mijn Ideale Klant, er is veel meer gebeurd dan dat. Er is een heel stuk van mezelf geheeld. Dat wat ik dacht dat ik al verwerkt had, kwam toch weer naar boven. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor wat er is gebeurd, maar in ieder geval: Dank je wel!’ - Laura

‘Bizar. Het was werkelijk alsof ze op me af kwam lopen. Ze heeft me letterlijk verteld waar ze mee worstelt. Ik was al die tijd op zoek naar die woorden en kon ze gewoon niet vinden. Agnes, dank je wel, het wordt nu allemaal veel gemakkelijker.’ - Bianca

‘Ik geloof het eigenlijk nog steeds niet echt. Dit is de eerste keer dat ik een oefening doe om mijn Ideale Klant helder te krijgen, die wél werkt. Ik schreef in 1 stuk door, alles staat op papier.’ - Renate

 

'Deze visualisatie nam mij vanaf de eerste minuut mee in de beleving van mijn klant. Ik voelde de emoties van de klant waardoor ik als het ware in de huid kon kruipen van mijn klant. De uitkomsten waren super concreet waarmee ik direct aan de slag kon. En het is wat Agnes zegt; neem de tijd om echt op te gaan in deze oefening, want het levert je ontzettend veel inzichten op.' - Nicoline

bloem_tak

Wil jij dit ook?

 

Bestel dan snel de visualisatie en ga met je Ideale Klant in gesprek. Ze vertelt je alles wat je wilt weten zodat jij daarna met pakkende teksten nog veel meer nieuwe ideale klanten zult bereiken!

 

Na ontvangst van je betaling kun je de visualisatie direct downloaden. Mocht mijn mailadres per abuis in je spambox of prullenbak terecht komen, voeg deze dan even toe aan ‘veilige afzenders’, dan weet je zeker dat je niets mist.

 

Ik wens je alvast een heel goed gesprek toe!

 

Bestel nu de visualisatie Je Ideale Klant!

Wil je weten wat jouw Ideale Klant wil bereiken?

Bestel dan nu de visualisatie en ontdek het verlangen!

€ 19,95 ex btw