hek 1920 x 550

Wil jij groeien met je bedrijf? Doe de Personal Business Check!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Alleen ga je snel, maar samen kom je verder!

Ga je mee?

Ben jij klaar om op reis te gaan?
Op zoek naar jouw Authentic Power?
Zodat jij kan gaan staan voor wie jij bent?
En een leven kunt leiden dat helemaal bij jou past?

Maar vind je het spannend?
Of lastig?
Omdat je niet weet waar je moet beginnen?

 

Reis dan samen met mij!

Ik geloof er heel sterk in dat jij zelf jouw bedrijf, jouw leven en jouw toekomst kunt bepalen. Een leven waarin jij precies de dingen doet die jij leuk vindt en waar jij goed in bent. Ik geloof er ook in dat je dat niet helemaal alleen kunt. En ik geloof er nog sterker in dat dit ook helemaal niet hoeft.

 

Als Personal Business Coach kan ik samen met jou een stuk met je meereizen op weg naar jouw droomdoel. Dat is fijn. Want daarmee geef ik je richting en structuur, zodat jij met vertrouwen en enthousiasme naar jouw bestemming kunt reizen. We maken samen realistische en haalbare plannen zodat je je einddoel ook echt gaat behalen.

Hoe we dat doen? Dat kan op verschillende manieren. 

Bye Bye Blokkade Sessie

Wil jij snel en effectief afrekenen met de blokkade die je tegenhoudt écht de stappen te zetten die je wilt zetten?

Boek dan een BBB-sessie!

Doorbraak Sessie

Loop jij vast in je bedrijf en wil je de impasse doorbreken zodat je  weer volop in beweging komt en gaat groeien met je bedrijf?

Boek dan een DB-sessie!

Dare Devil Mastermind

Wil jij écht grote stappen maken met je bedrijf? Je niet alleen zakelijk  ontwikkelen, maar juist ook persoonlijk?

Doe dan mee!

bloem_tak

“Alleen ga je snel, samen kom je verder.”

Ervaringen van anderen

bloem_tak

‘Waar ik voor het gesprek nog niet zo goed wist welke prioriteiten ik moest stellen, wist ik dat na ons gesprek veel beter. Ik kom nog steeds tijd te kort maar dat inzicht alleen al maakt dat ik dus ergens ruimte moet maken of dingen moet laten. Na ons gesprek heb ik de keuze gemaakt om me op één bepaalde richting te focussen. En heb ik meteen een filmpje opgenomen en posts geschreven.’

Floor van Lier

praktijkfloor.nl
bloem_tak

‘Agnes is echt een heerlijk warm mens. Het was voor mijn gevoel gelijk vertrouwd. Alsof ik haar al jaren kende. Ik heb het gesprek dan ook als super positief ervaren. Het heeft me net dat extra vertrouwen in mijzelf gegeven waar ik het afgelopen jaar al hard aan gewerkt had. Fijn om dan toch even de bevestiging te krijgen dat ik goed bezig ben, dat kleine stukje bevestiging heeft mij erg gesterkt.’

Mirjam Peppelman

magievannaaldendraad.nl
bloem_tak

‘Ik heb mijn sessie met Agnes als concreet ervaren, in contact, ze vraagt door, dat vind ik prettig. Het gesprek heeft me het inzicht gegeven dat ik niet durfde te kiezen (zie je hier de verleden tijd in dat ‘durfde’?) voor m’n doelgroep en dat ik tijdens het gesprek met Agnes de weg vrijmaakte door te gaan zien waarom ik niet durfde en dit los kon laten. Na het gesprek voelde ik me erg opgelucht en vrolijk, ook merkte ik dat ik me gesteund door haar voelde.’

Annemieke Adelmund

kirazon.nl
bloem_tak

‘Wat een fijn gesprek! Mijn doelgroep zijn we niet eens aan toegekomen omdat er eerst nog iets moest gebeuren. Door de vragen die Agnes stelt, word je echt gedwongen na te denken of je het wel allemaal helder hebt. En meteen kwam ik tot mooie formuleringen, fijn om daar op voort te kunnen borduren! Agnes, je hebt me echt verder geholpen! Heel erg bedankt voor je heldere vragen en nadenkertjes. Je blijft nog lang in m’n hoofd zitten.’

Sandra Djukanovic-Wolbers

vitaalvrouwelijkleiderschap.nl

Wil jij groeien met je bedrijf?
Doe dan de Personal Business Check!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
mockup agnes PBC

Agnes van Goolen
De Schagense Snees 30
8252 KM Dronten

Contact opnemen
(06) 10 57 94 86

agnes@agnesvangoolen.nl

Bedrijfsgegevens
KVK 55565964

BTW NL188051107B01