Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Stop Met Strugglen
Start Met Stralen

gratis online magazine (52 pagina's!)
voor bewustwording en inzicht

    Vraag hier het magazine aan en...

  • Ontdek de drie hoofdoorzaken van onzekerheid plus de reden waarom het heel normaal is dat je twijfelt aan jezelf.

  • Leer 8 waardevolle levenslessen die jou een ander perspectief bieden zodat je bewustere keuzes kunt maken om meer te gaan stralen.

  • Krijg meer inzicht in jezelf door het invullen van de uitgebreide checklist waardoor je binnen 5 minuten weet waar jouw grootste uitdaging ligt.

Wat je ontdekt in dit magazine...

LEVENSLESSEN

Je ontdekt 8 waardevolle levenslessen die je een ander perspectief bieden zodat je bewustere keuzes kunt maken om meer te gaan stralen.

DROMEN & DEMONEN

Het magazine bevat drie schrijfopdrachten waarmee je ontdekt wat je diepste verlangens zijn én wat je tegenhoudt ze te bereiken.

ZACHTKRACHT

Je ontdekt de 5 dimensies van het ZachtKracht-model en na het invullen van de BalansCheck weet je in hoeverre jouw leven in/uit balans is.

Agnes vertelt...

"Ik geloof in de kracht van authenticiteit en eigenheid. Ik geloof ook dat er echt een enorm potentieel verborgen zit in iedereen die nog niet 100% puur zichzelf is. Kun je je voorstellen wat er gebeurt als al die potentie vrijkomt? Kracht. Liefde. Geluk. Verbinding. Plezier. Zelfvertrouwen. En lots of fun!

Het is hoog tijd dat vrouwen zich vrijbreken van oude emotionele pijnen, gekochte overtuigingen en de irritante stemmetjes in hun hoofd. Dat ze weer zichzelf kunnen zijn, puur en authentiek. Ik help ze daarbij en deze gids is de beste eerste stap op weg van zelftwijfel naar zelfvertrouwen.

Want soms is het enige dat je nodig hebt, iemand die wél in je gelooft."

Ja, dit magazine wil ik lezen

Lezeressen vertellen...

'Ik heb het magazine in 1 ruk uitgelezen, ik herkende me bijna in alles! De ondertitel omschrijft het magazine helemaal, het geeft je echt bewustwording en inzicht. Het meest waardevol vond ik de uitleg over de geheugen-imprint. Ik had het nog nooit zo bekeken, maar het verklaart veel. Echt een heel mooi magazine!'

Ellen Piersma

'Wat een herkenning en bevestiging van wat ik al wist. Ik schoot vol toen je over jezelf ging vertellen. Jouw verhaal heeft veel raakvlakken met die van mij. Het stukje over pleasen en altijd eerst voor anderen zorgen en daarmee een goed gevoel voor jezelf creëren, dat is de rode draad in mijn leven. Confronterend.'

Astrid Krol

'De woorden ‘Break Free’ en ‘strugglen’ triggerden meteen iets bij me en ze sluiten helemaal aan op mijn wens om vrij te breken. Het grootste inzicht vond ik om te lezen dat iets waar je nu last van kan hebben, vroeger vrij onbewust kan zijn ontstaan. Ik vind het echt een prachtig magazine met veel herkenning!'

Wendy Schellekens

Ja, dit magazine wil ik lezen

De Schagense Snees 30

8252 KM Dronten

06 - 10 57 94 86

KvK 55565964

NL63KNAB0255695136

Privacy Policy

© Agnes van Goolen 2021