Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Gelukt! 
Je staat op de interesse-lijst!

Lees eerst de tekst hieronder en volg daarna de 3 stappen.

Zodra de eerstvolgende datum beschikbaar komt stuur ik je een email. Ik beloof je dat ik je gegevens alleen zal gebruiken voor het versturen van de email waarmee ik je informeer dat je je kunt aanmelden voor de volgende workshop. Ik beloof je ook dat - zodra jij je hebt aangemeld voor een workshop- ik je uitschrijf van de Interesse-lijst zodat je geen onnodige email zult blijven ontvangen. Je kunt je uiteraard ook zelf - op ieder gewenst moment - uitschrijven via de emails die je van mij ontvangt. Mijn tip aan jou: zet de datum van je keuze vast in je agenda, dan kun je de tijd vast vrijhouden.

STAP #1

check je inbox

In je inbox vind je een bevestiging van je aanmelding voor de Interesse-lijst. Check eventueel je spam, prullenbak of ongewenste mail mocht je de e-mail niet in je inbox vinden. Markeer de mail daarna als 'veilige afzender' zodat je zeker weet dat je mijn emails voortaan goed zult ontvangen.

STAP #2

zet in je agenda

Noteer direct de datum en tijd van jouw keuze in je agenda en reserveer een kwartier extra voor en na de start- en eindtijd. Dan weet je zeker dat je erbij bent. Ik stuur je gelijk een email zodra de volgende masterclass geboekt kan worden. Het enige dat jij dan nog hoeft te doen is je aanmelden. Lekker makkelijk.

STAP #3

kom bij de club

Sluit je alvast aan bij de Break Free Community, een besloten groep op Facebook waar ik dagelijks gratis How Can I Help sessies weggeef en je motiveer om te stoppen met strugglen en te starten met stralen.

klik hier

Wil je alvast wat meer over jezelf te weten komen? Vraag dan jouw persoonlijke Nine Star Ki Profiel aan!

klik hier voor meer informatie

De Schagense Snees 30

8252 KM Dronten

06 - 10 57 94 86

KvK 55565964

NL63KNAB0255695136

Privacy Policy

© Agnes van Goolen 2021