Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Tem je Demonen,
Leef je Dromen.

Ontdek in 3 fases wat je écht graag wilt in je leven én wat je tegenhoudt om je dromen waar te maken.

Dit is waarom het temmen van je demonen zo belangrijk is...

Het temmen van je demonen maakt de weg vrij om je dromen waar te maken en het leven te leven zoals jij voor ogen hebt. Als jij vol zelfvertrouwen in het leven staat en maximaal geluk ervaart, dan straal je dit uit en geef je het bewust en onbewust door aan de mensen in je omgeving. En in het bijzonder aan je kinderen, de toekomst! Je bent het meer dan waard om gelukkig te zijn, om het leven te leven dat jij voor ogen hebt.

Om 100% puur jezelf te zijn!

Online Workshop Dromen & Demonen


Het temmen van je demonen en het leven van je dromen, begint bij het onderzoeken van je gedachten! Want je hebt ongeveer 50.000 gedachten per dag. Ben jij kritisch op je gedachten, geloof jij ze allemaal? Het is verstandig om regelmatig stil te staan bij je gedachten en te onderzoeken of ze waar zijn of niet. Welke positieve gedachten heb je allemaal over jezelf en je leven (dromen) en welke negatieve gedachten (demonen)? En welke gedachten zijn helpend in jouw leven en welke gedachten zijn juist niet helpend?

Je ontdekt het tijdens de 2 uur durende online workshop Dromen & Demonen waarin ik je - aan de hand van twee diepgaande visualisaties - meeneem door de vijf dimensies van het ZachtKrachtmodel: Zijn, Voelen, Denken, Doen en Groeien. Het is een workshop waarin jij ongeremd mag dromen én ongezouten kritiek mag leveren op jezelf.

Na afloop weet je precies wat jij graag wilt in het leven en wat het is dat je nog tegenhoudt. 

Dit is wat je gaat doen tijdens de workshop...

INZICHT

Tijdens de eerste visualisatie ontdek je wat je diepste DROMEN zijn, wat je écht wilt bereiken en wat jouw ideale plaatje is. Na afloop weet jij wie je wilt zijn, hoe je je wilt voelen, wat je over jezelf en de wereld om je heen wilt denken en wat je wilt doen.


'Het voelt enorm krachtig als je je dromen zo kunt visualiseren. De visualisaties zijn heel uitgebreid en ik ben op plekken geweest waar ik nog niet eerder was. Heel bijzonder.’- Carole -

DOORBRAAK

Tijdens de tweede visualisatie ontdek je je ergste DEMONEN, hoe je écht over jezelf denkt, welke overtuigingen in het diepste van je ziel genesteld zijn en welk gevoel dit je geeft. Er kunnen heftige emoties naar boven komen, maar dat lucht enorm op!


‘Jemig, wat heftig. Ik begrijp nu precies waarom ik geen actie neem en steeds weer in dezelfde kringetjes rond blijf lopen. Wat een opluchting dat dit eruit is.’- Mirjam -

GROEI

Na de visualisaties DELEN we ervaringen (alleen als je dat wilt). Je ontdekt dat je niet de enige bent met nare gedachten en gevoelens. Ook al lijkt het spannend om je demonen te delen, het blijkt dat juist het delen heel waardevol is en leidt tot groei.


'Mijn gedachten waren echt heel naar. Ik dacht ik vertel er niets over, ze vinden me gek. Totdat iemand ‘mijn’ verhaal deelde. Ondanks de zwaarte voelde het als opluchting.’- Rosa -

Na afloop van de workshop...

  • Heb je helder op papier staan wat jouw diepste verlangens en dromen zijn. Je weet wie je wilt zijn, hoe je je wilt voelen, wat je over jezelf en de wereld om je heen wilt denken en wat je wilt doen.

  • Je weet ook heel goed welke blokkades jou tegenhouden om je dromen en verlangens waar te maken. Doordat dit helder is kun je concrete stappen zetten om je demonen ook echt grondig aan te pakken en de blokkades te doorbreken.

  • Doordat je weet welke dromen haalbaar zijn, ben je in staat om krachtigere keuzes te maken voor jezelf. Je ontdekt dat zelfs de kleinste stap een grootse verandering tot stand kan brengen.

  • Je weet op welke manier je definitief jouw blokkades kunt doorbreken. Daarmee heb je de regie in handen om je leven te transformeren van zelftwijfel naar zelfvertrouwen. Van strugglen naar stralen.

Het effect op jouw leven na de workshop...

Na afloop van de workshop heb je inzichten en doorbraken op papier staan. Maar welk effect heeft dit op je leven? Wat gebeurt er ná de workshop? Het werkt enorm bevrijdend als de demonen éénmaal uit je hoofd zijn en op papier staan. Dat voelt echt als een opluchting en dit geeft je ruimte om je ook na de workshop anders te voelen. Doordat je weet dat sommige van je dromen dichterbij liggen dan je denkt, kun je andere keuzes maken. Je word je meer bewust van je gedachten en je kunt sneller omschakelen als je doorhebt dat deze gedachten belemmerend zijn. Je wordt je ook meer bewust van oude patronen waardoor je iedere keer uitgedaagd wordt deze te onderzoeken en tegen het licht te houden. Het kan zijn dat deze workshop voor jou net het zetje is waardoor jij weer vooruit kunt in je leven. Het kan ook zijn dat je heel sterk de noodzaak voelt om direct de volgende stap te zetten en je blokkades voor eens en altijd te doorbreken.

Dromen & Demonen Praktisch

  • De workshop vindt online plaats. Dit betekent dat je gewoon vanuit huis, van achter je laptop mee kunt doen. Het is fijn als je dit ongestoord kunt doen, zonder afleiding van gezinsleden.

  • ​De workshop duurt ongeveer 2 uur, maar kan iets uitlopen. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en de sharings na iedere visualisatie. 

  • ​In iedere workshop is plek voor maximaal 20 vrouwen. Zo houden we het 'intiem', kan ik aan iedereen aandacht schenken en is er voldoende ruimte voor iedereen dit dat wil om te delen & te helen.

Wat anderen zeggen over de workshop...

‘Ik heb vandaag meegedaan met de workshop, maar niet nadat ik nog getwijfeld heb. Zal ik -op het laatste moment- nog afhaken? Waarom mijn twijfel? Bij een zoommeeting ben ik zichtbaar voor de anderen... Is dat dan een probleem? Yep!! Want wie zit er op mij te wachten? Heb ik iets te vertellen, mag ik iets zeggen (ja, de innerlijke criticus 😉).

Ik heb geen nieuwe inzichten gekregen, maar wat was het weer een heftige reminder. De visualisatie van mijn droom vond ik erg mooi, dit was helemaal nieuw voor mij. Ik merk dat ik vandaag nog erg bezig ben met de workshop, maar ik laat het gewoon gebeuren. Agnes, bedankt dat ik er vanmorgen bij mocht zijn.’

- Ireen -

'Jeeeeeetje Agnes. Ik wist niet dat er zoveel zelfhaat in me zat. Het was net of ik mijn zoon hoorde. Als ik me de allerergste dingen voorstel die hij tegen me zou kunnen zeggen, dan zeg ik dat tegen mezelf. En erger. Dat kwam wel binnen zeg. Ik zag gewoon in dat mijn zoon dit deel in mij al jaren spiegelt. En ik kon/wilde het al die tijd niet zien.

Ik weet niet hoe je het doet, maar zo diep in mijn botten kwam ik nog niet eerder. Jij pakt écht iets aan wat mega in de weg zit, ruimt echt blokkades op. Dit zijn heel diepe stukken die jij aanraakt. Je hebt zoveel diepgang, als jij met mensen werkt dan geef je zoveel. Dankjewel voor je inspiratie en support en deze hele gave en waardevolle workshop.

- Rosa -

‘Zo, dat was me een visualisatie. Op het allerlaatst toch nog aangemeld met duidelijke instructies naar de kids toe. De jongste die me triggerde en er alles aan zou doen om het te dwarsbomen. Dus ik moest er echt inkomen deel 1 van de visualisatie was lastig (want tja ik gun het me(zelf) niet). Deel 2 was heftig en had er geen moeite mee om te schrijven.

Confronterend? Jazeker!
Heftig? Yup!
Waardevol? Zondermeer?!
Werk aan de winkel? Understatement!

Maar nu eerst naar de kapper (iets met prioriteiten stellen, lees uitstelgedrag :-)).

- Annemarieke -

Veelgestelde vragen...

Hoe werkt dat, een online workshop?

Een online workshop werkt heel eenvoudig. Jij zit bij jou thuis en ik zit bij mij thuis. Via een link die jij van mij ontvangt, log je in en zo kunnen wij elkaar zien en horen. Natuurlijk leg ik je precies uit hoe dit werkt. Tijdens de workshop kan ik het geluid uitzetten zodat je niet gestoord wordt door geluiden van de andere deelnemers. Je kunt je dus helemaal concentreren op je eigen proces. Tussendoor zet ik de microfoon open zodat je vragen kunt stellen of je ervaringen kunt delen. Wat overigens niet verplicht is.

Ik ben helemaal niet technisch, kan ik dan wel meedoen?

Yes, you can! Ik vertel je natuurlijk precies hoe alles werkt zodat jij stap voor stap leert hoe alles werkt. Onthoud: voor alles is een eerste keer, dus zie het maar als een ontdekkingsreis. Als dit voor jou de eerste keer is zul je merken dat er een wereld voor je opengaat.

Ik vind het best spannend als ik eraan denk dat er ook nog anderen bij zijn. Moet ik alles met iedereen delen?

Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Jij bepaalt wat je wel of niet wilt delen. En uiteraard zorg ik er als allereerste voor dat ik een veilige setting creëer waarin alle aanwezigen zich op hun gemak voelen. Pas nadat we met elkaar hebben ervaren dat we veilig zijn, start ik de workshop. Daarnaast kan ik je uit ervaring vertellen dat het heel erg fijn is om in een groep met onbekenden, maar wel gelijk-gestemden, je dromen en demonen te delen. Je komt erachter dat de verhalen zo enorm herkenbaar zijn en voor je het weet voel je je verbonden met de andere aanwezigen. Wat ik terugkrijg is dat juist het delen ontzettend waardevol is.

Ik heb zoveel meegemaakt en kan daar goed mee leven, ik ben bang dat als ik nu mijn demonen laat spreken, ik alles weer overhoop haal. Hoe ga ik daar dan mee om?

Precies om deze reden bestaat de workshop! Want je kunt er goed mee leven, maar het is wel op eieren… Zolang jouw demonen onderhuids blijven zitten, loop je altijd de kans dat ze vroeg of laat - onverwachts - de kop op steken! Met de workshop doe je dit juist heel gecontroleerd. Natuurlijk kan het heftig zijn, maar juist door het naar boven te laten komen, op te schrijven en/of uit te spreken, zul je merken dat alles daarna veel lichter wordt. Je kunt echt alleen maar stralen, als je struggles opgelost zijn. En die demonen… dat zijn je struggles. Wees gerust, ik ben erbij en begeleid je door het hele proces.

Krijg ik als ik dat nodig heb, persoonlijke begeleiding na de online workshop?

Natuurlijk! Iedereen die mij al kent weet dat ik altijd even een korte check doe als blijkt dat iets in de workshop jou heel erg geraakt heeft. Samen bespreken we hoe het met je gaat en of ik je daarin nog kan ondersteunen. We zullen dan samen bespreken welke mogelijkheden daarvoor zijn. 

Over Agnes...

EmpowerMentor. Break Free Coach. Nieuwsgierig Aagje. Mega geïnteresseerd in mensen en altijd op zoek naar het verhaal achter het verhaal. Agnes werkt sinds 2011 als coach, maar is al zo lang als ze zich kan herinneren bezig met persoonlijke ontwikkeling. Van zichzelf én van anderen. Haar levenservaring, innerlijk weten en spirituele wijsheid in combinatie met gevolgde (coach-)opleidingen, trainingen en workshops maakt dat ze krachtig, zelfverzekerd en bewust in het leven staat. Ze noemt dit zelf ZachtKracht. Agnes is enthousiast, inspirerend, krachtig, warm en bovenal: 100% puur zichzelf. En dat straalt ze uit. Nu ze zelf dagelijks ervaart dat dit haar gelukkig maakt, heeft ze nog maar 1 doel en dat is anderen helpen ook dat geluk te bereiken.


Agnes is een expert op het gebied van relativeren en ze wordt dan ook niet voor niets Miss MindShift genoemd. Ze biedt je altijd een ander perspectief waardoor je snel inzicht krijgt in nieuwe mogelijkheden. Haar grootste kracht ligt in het werken 'in het hier en nu' en haar enorme inlevingsvermogen. Ze weet dan ook binnen zeer korte tijd de kern van de blokkade te raken waarna ze je met liefde en geduld helpt om door die blokkades heen te breken. Haar klanten noemen haar manier van werken 'De magie van Agnes' omdat het bijna niet in woorden te vatten is wat ze met je doet, je moet het echt ervaren. Kort en Krachtig, dat is waar Agnes van houdt, maar altijd met respect voor jouw proces. Het resultaat? Je staat volop in je ZachtKracht en bent 100% puur jezelf. En dat is Puur Geluk.

De Schagense Snees 30

8252 KM Dronten

06 - 10 57 94 86

KvK 55565964

NL63KNAB0255695136

© Agnes van Goolen 2021