Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Vind met Nine Star Ki
de sleutel tot innerlijke rust en zelfvertrouwen.

Als je weet wat je kwaliteiten, drijfveren en valkuilen zijn, kun je het leven leven zoals dat voor jou in de sterren beschreven staat. Moeiteloos, gelukkig en 100% puur jezelf.

Dit is waarom zelfkennis zo belangrijk is...

Zelfkennis is de basis van zelfvertrouwen. Als je jezelf goed kent, als je weet waar je sterke en zwakke punten liggen, waar je behoefte aan hebt en hoe jij het beste functioneert, dan sta je heel stevig in je schoenen en kun je iedere uitdaging aan. Het wordt dan makkelijker om de juiste keuzes te maken doordat je weet wat voor jou het beste werkt en waar jij het meest blij van wordt. Je hoeft niet langer te voldoen aan de verwachtingen van anderen, jij bent wie je bent en je gelooft in jezelf. Je wordt steeds minder afhankelijk van de meningen en oordelen van anderen. Met zelfkennis leer je jezelf begrijpen en dat geeft heel veel innerlijke rust.

Wat is

Nine Star Ki?

 • Nine Star Ki is één van de oudste vormen van Chinese Astrologie. Astrologie gaat er vanuit dat de positie van de planeten, zon, maan en dierenriemtekens op het moment van jouw geboorte jouw karakter bepalen. Je draagt namelijk de energie van het jaar, de maand en de dag waarop je geboren bent. Dit is jouw blauwdruk. Hierin ligt vast wie je bent, wat je hier komt doen en wat jouw zielsmissie is. Het vertelt alles over jouw kwaliteiten, maar ook over je valkuilen. Waar ben je echt goed in en waar gaat het steeds weer mis. Het zegt dus alles over hoe je in het leven staat.

 • ​​Nine Star Ki werkt vanuit de 5 elementen Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal en kent negen verschillende verschijningsvormen. Vandaar ook de Nine Star. De Ki uit Nine Star Ki is de onzichtbare energie die constant om ons heen aanwezig is. Zonder die energie is er simpelweg geen leven. Het zorgt voor groei en voor verandering. De onzichtbare maar onmisbare Ki-energie ontstaat wanneer de twee tegengestelde energiestromen Yin & Yang elkaar tegenkomen. Een allesomvattende Yin Yang uitspraak is: Alles is goed, ook als het niet goed is. Het geeft enorm veel rust als je dit helemaal kunt omarmen en dat is dan ook wat ik jou van harte gun.

 • Nine Star Ki is bijzonder complex en heel uitgebreid, je kunt er uren en uren mee vullen. Als je weet wat je elementenreeks is en wat in de basis jouw blauwdruk is, weet je ook in hoeverre je in of juist uit je element bent gestapt gedurende je leven. Leef je niet vanuit je element, dan ervaar je weerstand en mis je de natuurlijke flow die er wel hoort te zijn. En daarom is het binnen mijn coaching een prachtig uitgangspunt. Waar sta je nu en waar hoor je te staan? Met Nine Star Ki krijg je hier INZICHT in. Vanuit dit inzicht kunnen we gaan werken aan de blokkades die je nu nog tegenhouden vol vanuit je elementen in het leven te staan, zodat je een DOORBRAAK ervaart. Daarna is er alle ruimte voor GROEI. Om werkelijk te leven vanuit wie je bent, 100% puur jezelf.


Wat kun je met Nine Star Ki?

 • Heel veel! Maar het allerbelangrijkste is dat je met Nine Star Ki inzicht krijgt in wie jezelf bent, maar ook in hoe jij je verhoudt tot anderen en anderen tot jou. Mega interessant en buitengewoon verhelderend. Want hoe fijn is het dat jij helemaal niet stil hoeft te zitten, omdat je gewoonweg gemaakt bent om te bewegen? Of dat jouw kwaliteiten juist liggen in het relaxed en teruggetrokken zijn en het voor jou dus het beste is om weg te blijven van grote menigtes of drukke familiebezoeken? Nine Star Ki geeft inzicht, innerlijke rust en zelfvertrouwen!

 • ​Je kunt met Nine Star Ki ook helder krijgen welke beroepen jou het beste passen. Werk je liever alleen of ben je meer een teamplayer? En wat moet voor jou echt aan bod komen in een baan? Waar ga jij echt van aan zodat niet alleen jij blij bent, maar je baas en je collega's ook? Werk je eigenlijk het liefste voor een baas of zit jij lekkerder in je element als 'eigen baas'? Nine Star Ki geeft het antwoord.


 • ​Ook wat betreft de liefde geeft Nine Star Ki je helderheid en inzicht. Wat zijn jouw behoeften in een relatie? En wat zijn de behoeften van jouw partner? En op welke manier kunnen jullie het beste met elkaar communiceren zodat het leuk blijft tussen jullie? Geloof het of niet... het staat in de sterren beschreven!


 • ​Nine Star Ki geeft je zelfs inzicht in welke voeding het beste bij je past! En hoe je kunt spelen met voeding zodat alle elementen in ieder gerecht aan bod komen. Ik zeg er meteen bij: dit is (nog) niet mijn specialisme, ik kan je er alleen op grote lijnen mee helpen. Ik benoem het hier omdat ik aan wil geven dat met Nine Star Ki echt veel meer mogelijk is dan je nu wellicht denkt.

Nine Star Ki

op de grond...

Het mag duidelijk zijn dat Nine Star Ki je Inzicht, Doorbraak en Groei brengt, precies wat ik jou het allermeeste gun! En ik zou ik niet zijn, als ik Nine Star Ki niet op mijn geheel eigen wijze zou 'inzetten'. Ik noem mezelf vaak een mix & match coach en dat betekent dat ik het beste uit allerlei interventies met elkaar meng tot mijn eigen, unieke manier van werken. Met als enige doel: jou het beste van mezelf geven zodat jij kunt groeien. En dat doe ik dus ook met Nine Star Ki! Hoe ik dat doe?

Door je Nine Star Ki te laten voelen en ervaren!

Bij mij geen saaie karakteranalyse waarbij ik alleen maar info aan jou overdraag, nee, ik laat jou Nine Star Ki ook echt voelen en ervaren zodat je jouw reeks nog beter kunt omarmen! Ik maak daarbij gebruik van opstellingenwerk waarbij Nine Star Ki dus ook echt letterlijk Op De Grond ligt! Het resultaat van deze manier van werken is dat jij direct in je elementen komt te staan en VOELT hoe krachtig je dan bent! Het is dé sleutel tot innerlijke rust en zelfvertrouwen.

Dit is wat je tijdens de Nine Star Ki sessie krijgt...

INZICHT

Op basis van jouw geboortedatum heb ik je elementenreeks berekend en de sessie voorbereid. In deze fase vertel ik je wat je kwaliteiten, valkuilen en drijfveren zijn. Je krijgt INZICHT in wie je van nature bent en wat echt bij jou hoort. Door deze inzichten vallen vaak al heel wat kwartjes en leer jij jezelf beter kennen en accepteren. Mijn klanten noemen het vaak 'een opluchting'.

DOORBRAAK

Als we je hele reeks hebben besproken en eventuele vragen zijn beantwoord, dan stappen we over naar het 'grondwerk'. Je gaat je reeks dan echt goed 'voelen en ervaren' en ik begeleid je bij het proces om nog steviger in je elementen te gaan staan. Je ervaart hiermee echt een DOORBRAAK in je 'zijn', in wie je bent. Voor velen voelt dit moment als 'thuiskomen'.

GROEI

Als je de energie van ieder element afzonderlijk hebt ervaren, is het tijd voor de laatste stap: de energie van je hele reeks laten samensmelten met de energie van je fysieke lijf. Je ervaart je eigen ZachtKracht en je voelt hoe dit je zelfvertrouwen geeft. Je bent klaar voor de volgende fase in jouw GROEI proces. Mijn klanten noemen deze fase vaak 'de magie van Agnes'.

Na afloop van Nine Star Ki op de Grond...

 • Ken jij de kwaliteiten, valkuilen en drijfveren van jouw volledige Nine Star Ki reeks.

 • ​​Weet jij van wie jij van nature bent. Dat geeft zelfvertrouwen omdat je weet hoe je in elkaar zit.

 • Heb je inzicht in je denken, gedrag en gevoel. Dat geeft innerlijke rust doordat je weet dat je goed bent zoals je bent.

 • ​Heb je jouw complete Nine Star Ki reeks geïntegreerd in je lichaam.

 • Heb je gevoeld wat jouw ZachtKracht is en je weet hoe je dit steeds opnieuw kunt voelen.

 • Heb jij jezelf geaccepteerd; je kunt stoppen met strugglen en starten met stralen.​

 • Het resultaat is dat je veel meer zelfvertrouwen hebt en daarmee innerlijke rust. Je weet wie je bent en hoe je het leven kunt leiden zoals dat voor jou in de sterren beschreven staat. Moeiteloos, gelukkig en 100% puur jezelf.

Het effect op jouw leven na de NSK sessie...

deze tekst nog schrijven

Nine Star Ki op de Grond Praktisch

 • De sessie vindt online plaats. Dit betekent dat jij gewoon lekker in jouw huis zit en ik in de mijne. Uiteraard stuur ik je alle (technische) details toe zodat je goed voorbereid bent. Geen zorgen als je dit nog nooit eerder hebt gedaan, ik begeleid je erbij. Vind je het prettiger om de sessie bij mij thuis te laten plaatsvinden, dan is dat zeker mogelijk!

 • Tijdens de sessie doorlopen we de drie fasen Inzicht, Doorbraak en Groei. Ook het grondwerk gebeurt gewoon online. Mijn klanten waarderen dit zeer en vind het echt magisch dat dit op deze manier kan.


 • ​Na afloop van de sessie ontvang je via e-mail een uitgebreide, schriftelijke uitwerking van jouw Nine Star Ki reeks zodat je alles op je gemak nog een keer door kunt lezen.

 • Het complete Nine Star Ki Op De Grond-consult (inclusief mijn voorbereiding) duurt 2 tot 2,5 uur en kost € 295,- inclusief btw.

 • ​Nadat je betaling is voldaan, kun je jouw consult inplannen in mijn digitale agenda. Je kunt dan ook je geboortedatum opgeven zodat ik het consult kan voorbereiden.

Wat anderen zeggen over Nine Star Ki...

'De Nine Star Ki beschrijving klopt als een bus! Wat fijn om de bevestiging te hebben dat ik niet gek of anders ben, maar gewoon mezelf. Dat dit de eigenschappen zijn die bij mij horen en dat dat helemaal oké is. Ik heb natuurlijk ook gekeken naar het element van mijn man en ook die klopte helemaal. We snappen elkaar nu ook veel beter en kunnen er nu om lachen als de een iets doet waar de ander niets van begrijpt.

- Mirjam -

'Oooh, dat Nine Star Ki. Hoe dan??? Dat gaat gewoon over mij. En dat op basis van mijn geboortedatum? Het is bijna eng whahaha.'

- Cha Risma -

'Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten van de Nine Star Ki op de Grond sessie, maar het sprak me zo enorm aan dat ik het gewoon geboekt heb. Het was verrassend en ik vond het echt een eyeopener dat je de elementen zo goed kunt voelen terwijl je gewoon op blaadjes op de grond staat. Ik voel me nu veel meer mezelf en ik sta echt in mijn ZachtKracht. Dat gevoel... moet je echt een keer gaan ervaren!

- Mirjam-

Veelgestelde vragen...

Ik kan maar moelijk geloven dat je op basis van mijn geboortejaar weet hoe ik in elkaar steek. Hoe betrouwbaar is Nine Star Ki?

Goeie vraag! Nine Star Ki is één van de oudste vormen van Oosterse astrologie en zou oud als de weg naar Rome. Astrologie gaat er vanuit dat de positie van planeten, zon, maan en dierenriemtekens op het moment van jouw geboorte jouw karakter bepalen. Ik kan me voorstellen dat je hier je vraagtekens bij hebt, maar geloof me: het klopt echt! En als het niet klopt, dan klopt het nog, alleen heb je dan soms iets dieper te zoeken naar de verklaringen. Nine Star Ki is dus écht betrouwbaar.

Grondwerk? Betekent dit dat ik op de grond moet liggen?

Nee hoor, geen zorgen, je mag gewoon blijven staan. Bij grondwerk maken we gebruik van de energie die om ons heen aanwezig is. Heel concreet betekent het dat we jouw elementen op een A4-tje schrijven en dat jij erop gaat staan en op die manier de energie van het element kunt voelen en ervaren. I know, als je dit voor de eerste keer hoort, klinkt het waarschijnlijk heel erg wazig, maar het werkt écht! Het enige dat jij hoeft te doen is je over te geven aan het proces. En uiteraard zorg ik er daarbij voor dat jij je veilig genoeg voelt om dat te doen.

Klinkt aantrekkelijk dat het online kan, maar werkt dat wel net zo goed als wanneer ik naar je toe kom?

Jazeker wel! Deze manier van werken kan heel goed online, anders zou ik het ook niet gedaan hebben want ik ga alleen voor jouw beste resultaat. Een deel van het consult is informatie overdracht, dus dat kan prima online. Voor de fases Doorbraak en Groei ben jij actief bezig en ik begeleid je daarbij. Ook dat kan prima online. Kom je liever naar me toe voor een offline sessie, dan heb ik ook een iets actievere rol en zet ik vaak muziek en etherische oliën in om de sessie te bekrachtigen. Een sessie bij mij thuis duurt ca. 3 tot 3,5 uur en kost € 395,- inclusief btw én een setje van 5 verschillende etherische oliën (voor ieder element een olie) waarmee je jouw elementen kunt bekrachtigen en/of de ontbrekende elementen kunt toevoegen. Als je dit wilt, dan kun je dit aangeven nadat je de online sessie hebt betaald. Er verschijnt dan een extra scherm waarbij je de meerprijs kunt voldoen.

Kan ik ook alleen een Nine Star Ki Karakteranalyse krijgen, dus zonder het grondwerk?

Ja, dat kan, echter ik raad het je niet aan. Als jij het beste voor jezelf wilt, kies dan voor de unieke combinatie tussen ratio en voelen. Daar heb je echt zoveel meer aan dan alleen de theoretische kennis. Mocht je toch alleen de analyse willen (€ 97,-), dan kun je het beste een e-mail sturen naar [email protected].

Over Agnes...


EmpowerMentor. Break Free Coach. Nieuwsgierig Aagje. Mega geïnteresseerd in mensen en altijd op zoek naar het verhaal achter het verhaal. Agnes werkt sinds 2011 als coach, maar is al zo lang als ze zich kan herinneren bezig met persoonlijke ontwikkeling. Van zichzelf én van anderen. Haar levenservaring, innerlijk weten en spirituele wijsheid in combinatie met gevolgde (coach-)opleidingen, trainingen en workshops maakt dat ze krachtig, zelfverzekerd en bewust in het leven staat. Ze noemt dit zelf ZachtKracht. Agnes is enthousiast, inspirerend, krachtig, warm en bovenal: 100% puur zichzelf. En dat straalt ze uit. Nu ze zelf dagelijks ervaart dat dit haar gelukkig maakt, heeft ze nog maar 1 doel en dat is anderen helpen ook dat geluk te bereiken.


Agnes is een expert op het gebied van relativeren en ze wordt dan ook niet voor niets Miss MindShift genoemd. Ze biedt je altijd een ander perspectief waardoor je snel inzicht krijgt in nieuwe mogelijkheden. Haar grootste kracht ligt in het werken 'in het hier en nu' en haar enorme inlevingsvermogen. Ze weet dan ook binnen zeer korte tijd de kern van de blokkade te raken waarna ze je met liefde en geduld helpt om door die blokkades heen te breken. Haar klanten noemen haar manier van werken 'De magie van Agnes' omdat het bijna niet in woorden te vatten is wat ze met je doet, je moet het echt ervaren. Kort en Krachtig, dat is waar Agnes van houdt, maar altijd met respect voor jouw proces. Het resultaat? Je staat volop in je ZachtKracht en bent 100% puur jezelf. En dat is Puur Geluk.

De Schagense Snees 30

8252 KM Dronten

06 - 10 57 94 86

KvK 55565964

NL63KNAB0255695136

Privacy Policy

© Agnes van Goolen 2021